Opet ga kaka kakabanja....osim ako nije zajebancija.....lol
Ljudi moji kako me krkic iznervira.....uff....cudo jedno
Balo svaka cast....generalno tekma s nase strane vrhunska.....
Ubijali smo ih ali jednostavno nije htijelo u gol....
koji je tebi kurac sta provociras, ako nemas oci tvoj problem
Waooo! Bravo Mario, ma bravo svi. Jako bitna pobjeda.
Sut Nianga od precke se odbio 26 metara. Precka se vjerovatno jos trese
Drugo poluvreme slabije, defanzivnije smo krenuli i i onaj gol, koji opet pokazuje da nam je odbrana slaba, nas je sjebao i dosta je trebalo vremena dok smo krenuli da igramo kako treba. Realizacija vrlo loša, Niang je 2 čista zicera promašio. Mislim da smo ukupno gledano bili bolji i svakako zaslužili pobedu ali penala nije bilo i ovo je trebalo da bude remi. Poklonio nam je 3 boda.
E sad, Baloteli je odlično pojačanje i ovakav napad bi, uz bolju realizaciju, trebalo da bude ubojit za svaku odbranu. Penal sam očekivao da pogodi jer ih nikada ne promašuje i bolji debi nije mogao da ima. Vidi se koliko mu je stalo da se pokaže u Milanu i samo tako neka nastavi. Medjutim, po meni je Šaravi rešio utakmicu, 2 gola je namestio Baloteliju i ako se ne varam spasao nas pozadi gola. Vidi se da nije bio najsrećniji posle dosudjenog penala i ovim pokazuje kakve ljudske kvalitete ima.
Penal je bio. evo gledam na sky sportu toalno usporenu snimku. Penal cist. Nije nam sudjen jos jedan na Baloteliju.
02-03-2013, 11:04 PM
(This post was last modified: 02-03-2013, 11:05 PM by kalla1899.)
Kakabanja svi govore da nije penal osim tebe.....pitam se ko ima kakve oci....
Svi smo mi u krivu jedino je kaka u pravu....po ko zna koji put....
02-03-2013, 11:06 PM
(This post was last modified: 02-03-2013, 11:07 PM by kakabanja.)
Ove je stavrno seratorski forum. Ti kala ne seri. Krivo im sto je Milan pobijedio. Imate dobar interfans.org pa tamo serite.
Daj opustite se, većina se slaže da penala nije bilo a ti kako hoćeš, mišljenja su različita.