Milanezi s Balkana
Penal. Nije bitno to sto je ovaj izbio loptu, bitno je to sto bi svakako pokosio Faraona i da nije izbio loptu, usao je prezestoko i srusio napadaca u sesnaestercu, a to se kaznjava udarcem s bijele tocke. Za mene je ovo penal i nitko me ne moze uvjeriti u suprotno. Ima tu jos jedna stvar, da kojim slucajem nije pokosio Faraona dok je onako uklizavao, ovaj bi nastavio i stigao bi loptu koju ovaj nije Bogzna kako izbio i to bi onda bila gol prilika za nas. Toliko od mene o penalu.
03.02.2013. - dan kada sam prebolio Ibrahimovica!
Reply
Penal....sudac je svirao i penal je...da ga nije sudio ne bi bio penal....ponovit cu jos jednom....najsladje su mi ovakve pobjede....na juventusovski nacin....
Reply
(02-03-2013, 11:55 PM)kalla1899 Wrote: Cist penal...nemate oci vi koji mislite drukcije...dejo i kaka eto imaju oci....
Sto se tice utakmice....dobro smo igrali i apsolutno smo zasluzili pobjedu....
Imamo najperspektivniji napad na svijetu...da je zadrzat trojku barem 3 godine....uf....jebena ekipa cemo biti

tebi se nisam obratio niti neću. hvala
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Ko prati italijanske medije neka pogleda ima li šta za ovo

http://source.ba/clanak/9874403130535/sp...li%20umire!

Pretpostavljam da je bilo u pitanju ono "chi non salta..." ili su ovi otišli korak dalje sa prozivanjem
Reply
Flamini Big Grin

http://i48.tinypic.com/5e7jfs.gif
Reply
Evo kazu da nije penal talijani itd. A dobro dobili smo tekmu i sta sad.

Super mi je igrao Mario ali mi se nasa igra i dalje nikako ne sviđa jer svaku tekmu igramo 45min, maksimalo 60. Niti smo organizirani u kretanju niti u prekidima. Kornere izvodi covjek koji je 190, pa di to ima?!

U ekipi imamo Nianga, Maria, Zapatu, Mexesa i ne znam tko jos dobro skace, Ambro ako igra, mozda Monto. I mi ako do kraja sezone ne zabijemo NI JEDAN gol iz prekida onda jebiga.... Jebiga je dobar opis.

Treba nam jedan pravi vezni, neka klasa koja ce to povezati da ne mora Montolivo sve sam. A Boa nije bas taj fantasista u sredini. E da nam je zamijeniti Boatenga sa Verrattiem...Smile

SKY kaze da su sljedeci igraci na popisu za ljeto: Perin, OgbonnaOkmilanOkmilan, Santon, Del FErbo ( neki mladi stoper ).

"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
http://www.football-italia.net/30336/all...nt-penalty

I rest my case...pozdrav ljudima sa ocima....znaju oni koji su....
http://www.football-italia.net/todayspapers/30339

Pozdrav duo pegli....
Reply
Pato zabio za korintijans Smile)
Reply
http://www.youtube.com/watch?v=QmQ_6GxYHIU

Ovaj Niang ce bit ludji od Maria...Smile...sljedeca tekma protiv Cagliaria u gostima bez Montoliva...Lazio igra sa Napoliem dan prije...
Bonera toliko nervoze unosi u nasu odbranu da je to nevjerovatno ... onaj Mexes jeste lud i nepouzdan ali ga radije vidim u prvi 11...
Zapata se polako iskristalisao u standardnog stopera...Abate igra sve bolje, a Constant je poslje Serginha najbolji ljevi bek kojeg imamo to je definitivno...jos ne zna najbolje kretanja u odbrani ali tehnicki je potkovan odlicno...
Flamini igra u extra formi, juce konacno je svojom trkom pokrivao veci dio terena a ne uprazno da trci....Noce je nedorecen i tako stalno...Monto najbolji igrac u veznom redu kolko ima odgovornosti kao Pirlo kod Ancelotija...
Ovaj napad nam je lud totalno Smile zajedno imaju 60 god...Niang je veliki potencija, nevjerovatno pozitivno bezobrazan...ima muda ide hrabro na svaki duel...posjeca me na Maria iz Intera...El Sha moze uz ovu dvojicu samo jos vise napredovat i zabijat...on se vec dokazao...

Eh sad Mario...mene je obradovala njegova zelja...juce je komonto mogao zabit hat-trick...samodisciplina isto nije nasjedao na provokacije i mozda je jednom nesto dobacio sudiji...on ima 22 i vrijeme mu je da shvati fudbal ozb...veliki je egoista i sve se mora vrtiti oko njega...u Interu je bio lud i mlad, a imao je Ibru ispred sebe...kad je otiso u City 3 milona igraca moro je pravit skandale da bude u centru paznje...a i novine su ga "voljele"....Prvi put u karijeri moze u centru paznje biti kao fudbaler da se sve vrti oko njega ali da pokaze tu veliku kvalitetu i to je ono samo sto me raduje...sve je u njegovim nogama sada...ako se sad ukopa nema ga na svjetskom i moze reci cao karijeri svojoj...kako se samo nasmijao Robinho koji je potrcao da izvede penal i to mi je drago sto smo dobili takvog igraca...
STA MISLITE HOCEL BITI DVOCIFREN PO BROJU GOLOVA DO KRAJA PRVENSTVA Smile ?
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
za mene ono nije penal. niti bi ga ikad sudijo u onoj tekmi. znaci tekma je bila osudjena da zavrsi ne rijeseno, i sad na onako nejasnom startu svirat penal, je smijesno. znaci, sudac nema kamere i pomoc (pomocni je bio na drugoj strani gola) znaci mora on sam odlucit u ti par sekundi sta radit. ja da sam dole, nebi sudio, jer mi nije licilo na faul, uzeci u obzir i putanju lopte koja ide u istom smjeru u kojem ukliziva igrac Udina. Ali... kad je nama moguce (ne)vidjet onakav gol Muntarija i tako nam oduzet titulu, e pa nek smo ga zabili iz penala. Zaboli me ona stvar, skocio sam od dragosti kad smo ga zabili. Znaci penal nije bio, ali nek smo pobijedili.

Mene vise boli ono glupo ponasanje kad trebamo stic rezultat sa: 4-2-4 taktikom. U ovom slucaju: 4-2-1-3 iako mi je glupo svrstavat Krkica kao ofanzivnog veznog, jer je on napadac. Znaci 4-2-4
Odakle nam takva ideja???? Pa ovo se vec utakmicama i utakmicama ponavlja, da kad nam treba rezultat Allegri izvede ovu formaciju. Pa po Bogu brate, nije svaki dan bajram, pa da ti ta formacija pomogne. Jer jucer nam nije ni u jednu ruku pomogla. Bili smo katastrofa. Previse igraca u sesnestercu, znaci i previse Udineseovi igraca unutra, sto nanosi guzvu, sto znaci nema dodavanja. Pa koji ce ti to k....???
4-3-3 je odlicna formacija, i tako treba i ostavit. Samo sto mi nemamo igraca za sredine, e to je problem. Ali ja kako god bi pokusao sa Salomonom nazad i gurnuo Montoliva i FLaminia naprijed, i gore nastavi dalje sa Sharawi-Ballo-Niang, ili jos bolje, Niang vani, Krkic unutra kao lazna 9tka. pa odigraj malo po sredini, razvuci ih, i daj prodornu loptu onoj dvoici. Jer imamo prednost da i Sharawi i Balo imaju pas.
Ali ja i dalje ne kontam 4-2-4 . jarane NE IDEEEEEE !!!!!
i to mi vadi svaki zivac, al haj necu o tome
24.02. Inter i gol Balotellia i ja presretan Big Grin
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply