Milanezi s Balkana
Jebem ti fudbal da ti jebem i vezni redi...pa Ambrosini nije jedan jedini pas dodo dobar...vidite li vi njegove pasove kako nabija loptu i sve neki jaki pasovi...kolko Monto znaci i fali...preko ljeve jebene strane nismo nista napravili sve preko desne...Zapata je tolko dobro igrao prosle tekme miran i siguran...ovih 45 min bolje bi neki junior odigro...samo je grjesio grjesio i na kraju kriv za gol...jebemu mater ovo ako dobijemo prilazimo samo na bod Laziu
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
očajno zadnjih 15 min, ambrosini najgora utakmica svih vremena, stoperi očajni, čim je balotelli pao i milan je pao

ibarbo lud
Reply
Eto kako to izgleda bez Montoliva, vezni red podbacio u potpunosti. Leve strane nema. Baloteli preuzeo ulogu Ibre, sve lopte na njega i pokušava da organizuje napad ali fali mu pas. Odbrana dosta ranjiva, primili smo gol u stilu onih na početku sezone.
Devilcool
Reply
sa 3 defanzivni veznih bez i malo kreativnosti i sa 3 centrafora Confused
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Na kraju mozemo sutit...bod ko kuca dobar...kolko su losi bili najbolje pokazuju na kraju kad su imali igraca vise i opet nista...totalno jalavo i neorganizovano...
Odbranu dugo dugo nisam losiju gledo...vec u petak nam je utakmica protiv Parme...ovaj bod je dobar je i dalje drzimo prikljucak pobjeli smo Fiorentini i Romi jos malo a isto odstojanje od Lazia i Napolia...vcrs Inter moze najbolje proci nazalost ako pobjedi Chievo...
Max me opet nervira sa onim njegovim napamet taktikama...kao da uopste ne gleda protiv koga igra...Cagliari vrlo dobro se brani njihove linije blizu jedna druge bas puna igraca gdje lopta jednostavno ne daju da se razmasemo...a kod Maxa se tacno zna kad ide koja izmjena i kad udje Bojan kako se pomjeraju itd nikako mi nije jasno kako je Ambro nastavio da igra u drugom pol...sve u svemu mislim da je vrlo losa tekma sa nase strane zato treba biti zadovoljan bodom...previse igraca nasih je podbacilo da bi nesto vise ocekivali...
P.S. Flamini svaka cast...pravi borac...Muntari tri puta bolji od Ambra na onoj poziciji kad je ovaj izaso napolje
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Prokockana odlična prilika, na kraju je remi i najrealniji.
S ovakvim veznim redom tokom većine utakmice više nismo mogli. Opet da nam odbrana nije bila tako loša možda bi bilo drugačije. Abate ja jebeno ne znam šta radi, užasni centaršutevi. Konstant i Montolivo su falili danas dosta. Lepo si rekao, previše njih je danas bilo ispod nivoa. Nadam se da će Inter kiksnuti večeras...
Devilcool
Reply
Berlusconi i njegov burajz govore da je Mario trula jabuka, da je njihov mali crnac kojeg idu gledat... Jucer da Max "nema k... pojma o nicemu" ( sto je tocno ali nemos tako govorit ). Super je klub organiziran, fantazija.

Trener nam je za Cagliari, mozda i manji klub neki, a pola ekipe jednostavno treba dobit otkaz. Dobiju otkaz i to je to. Mexes, Abate, Bonera, Antonini, ROBINHO, Muntari, Flamini, nocerino, svi.

Sta su oni danas igrali ja ne znam. Nemam rijeci. Ako netko nudi tih 12mln ili koliko za abatea, strpajte ga u avion odmah i hitno.

3 defanzivna vezna, od toga 1 samo fit + 3 špice koje stoje 20m jedna od druge. Ludilo plan danas.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
(02-10-2013, 03:24 PM)Milanista Mostar Wrote: A jooooj, Milan puca od poštenja posebno njegov gazda...

Idi onda navijaj za Juventus.

Danas konacno pogledao utakmicu u cijelosti. Imali smo i gore meceve al dobro, na kraju ipak bod i moramo biti zadovoljni. Abate i Ambro katastrofa, ajd Ambro je star i ne moze vise kao nekad ali Abate, pa to je najveca picketina, on se boji, on nema povjerenja u sebe, nista korisno ne radi na desnoj strani, tusi igru, pogubljen, on je trenutno veliki minus na tom boku. Balo je bio opet dobar, trudio se, dobro su ga izudarali, steta za one skarice, Niang isto ok, Flamini dobar, cvrst, to se trazi. Ostali li-la. Nesto sam primijetio i malo mi je zao zbog toga. Sad kad imamo "malog kucnog crnju" Faraon kao da je u drugom planu, kao da je i on izgubio samopouzdanje, danas zamijenjen sto i nije bas cesta pojava, Balo je preuzeo sve konce igre, svaka cast, dobro to ide, ali volio bi i da Faraon bude u tim kombinacijama, bice on strasan igrac, samo treba pametno s njim.
Jedna zanimljivost. Samo Galatasaray i Celtic imaju manje sanse za osvojiti Ligu prvaka od nas. Na nas je koef 100 a na njih 220 i 180. Na Schalke je 60, dajte molim vas, mislim da je to malo pretjerano. Na Valenciu 80, pa nismo valjda toliko losiji od njih.
Reply
Mislim da Šaravog polako stiže umor, mlad je i ovo mu je prva ozbiljna sezona a ako se ne varam on igra najviše u celoj ekipi, pre par dana je igrao prijateljsku i to je sve svakako uticalo. Manje se kretao i nije pomagao odbrani kao obično, a s obzirom da ga nema ko uposliti šta je više mogao. Možda će davati manje golova nego pre ali će nam ovaj novi napad puno više značiti jer nećemo zavisiti isključivo od toga da li će SES rešiti utakmicu.
Što se tiče ovog drugog više je do činjenice da igramo sa najvećim favoritom.
Devilcool
Reply
(02-10-2013, 07:55 PM)Red and black fan Wrote: Mislim da Šaravog polako stiže umor, mlad je i ovo mu je prva ozbiljna sezona a ako se ne varam on igra najviše u celoj ekipi, pre par dana je igrao prijateljsku i to je sve svakako uticalo. Manje se kretao i nije pomagao odbrani kao obično, a s obzirom da ga nema ko uposliti šta je više mogao. Možda će davati manje golova nego pre ali će nam ovaj novi napad puno više značiti jer nećemo zavisiti isključivo od toga da li će SES rešiti utakmicu.
Što se tiče ovog drugog više je do činjenice da igramo sa najvećim favoritom.

A je i zbog tog. Al bas me zanima kad bi kojim slucajem izbacili Barcelonu sta bi bilo? Opet bi koef bio iznad 50.
Reply