03-08-2013, 10:42 PM
Teska pobeda ali pobeda! Nismo blistali ali dobro, kakav nam je raspored ovo je genijalno!
|
Milanezi s Balkana
|
|
03-08-2013, 10:42 PM
Teska pobeda ali pobeda! Nismo blistali ali dobro, kakav nam je raspored ovo je genijalno!
03-08-2013, 10:47 PM
(This post was last modified: 03-08-2013, 10:48 PM by Red and black fan.)
Nije smeo ovako da reaguje Konstant, ne bi me čudilo da mu je nešto teško rekao jer je ovaj poludeo i baš ga je bilo briga za crveni.
Nije loše delovalo kako smo izgubili igrača, odlična skok igra i Abiati na golu, odbrana sa početka sezone bi barem 1 primila. A i dobro nam dodje ova praksa sa igračem manje pred Barsu .Flamini poneku tekmu tako poludi pa krene da dribla napred i ulazi u prilike, šteta što je Frej odlično odbranio ono. Zapata odličan asist ako se ne varam, Mario naravno hladnokrvo rešava. Važno da smo uzeli 3 boda s obzirom na sve loše okolnosti koje su pratile ovaj meč, a sad Barsa.
BRAVOOOO....Teska tekma ali zasluzena pobjeda...i jos jedna utakmica bez primljenog gola...Odlicno...sad jos vise samopuzdanja pred Barcu...kakav crni drugi sasatav, samo na pobjedu...
Constant jeste pretjerao to je sigurno da nije razmisljao za ekipu...ali kako ga je Bovo divljacki udario....I ONO NIJE DIREKTNI CRVENI???...Sudije unistavaju ligu...Namjerno udaranje sa ledja...ako to nije crveni ja ne znam sta jeste...Portanova je prijetio nasoj klupi pred sam kraj....Kakvi divljaci pa to je strasno...evo sta unistava italijanski fudbal...divljaci i budale...jos ce se sigurno zalit na sudjenje... Ne znam sto je Mexes izasao, nadam se da se nije povrjedio...Zapata odlican...odlicna asist za Balotellia...Za mene velika pobjeda s obzirom kako se utakmica odvijala...Sad jos vise zalim za ona dva boda protiv Intera... P.S. Uvijek je lijepo poslovati sa Interom ... Interista diventi PAZZO !!!
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
03-08-2013, 10:49 PM
(This post was last modified: 03-08-2013, 11:01 PM by Tiziano Crudelli.)
KAKVA ODBRANA ZADNJIH 25 min !! AAAAA...
Možda nam je ovakva tekma i trebala pred Bracu tj. igranje pod pritiskom na sve strane.. Samo da se nismo preforsirali, čekajmo da vidimo šta je sa Pazziniem, nadam se da ni Mexes nije primoran bio da ostane u svlačinici !! Moram da spomenm bez obzira što imamo dobre odnose sa Genovom nakon poprilično su mi se ogadili Bovo, Portanova i ostala bagra,, Konstanto vrijeđanje i provociranje čak su napali neke naše igrače na klupi na kraju tekme.. Užas, sudije su sve gore i gore jednostavno za ovo ne vidim rješenja !!
03-08-2013, 11:02 PM
dobar trening za ono sta ne ocekue sa barsom i to sa igrac manje.
03-09-2013, 12:25 PM
Skoro pa definitivno ništa od Pazzinia u utorak, lječnički tim u Millanelu se nada samo da nije mikrofraktura mišića. Mislim da je ovo popriličan hendikep jer ne vidim mu dostojne zamjene u onom sistemu jedino Boatenga na lažnu 9 opet, a neko od Robinho, Niang, Bojan unutra. Niang sumnjam jer se čovjek sinoć vidno istrošio.
Prema Milan Chanellu sa Mexesom je sve u redu !!
03-09-2013, 12:39 PM
Svaka cast za ono sinoc.
Bravo Allegri na izmjenu poslije crvenog, van Sharawi da se ne trosi unutra novi bek da se ocuva 4ka nazad. Bravo Ovo je Milan ![]() Ganjamo drugo mjesto? Ovo sto gledam zadnji dana je scudetto a ne drugo mjesto. Juve je 8 bodova ispred sa utakmicom manje, a mi moramo igrat protiv njih. Kad tad ce gubit bodove, a sumnjam da nas moze neko zaustavit. Vidilo se da se momci stede za Barcu. Mozes zamislit na sta ce licit kad budu svom glavom igrali za scudetto hehe BRavo bravo bravo SAd Barca. Hod te vamo cigani
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
03-09-2013, 12:44 PM
(03-09-2013, 12:39 PM)ensar7 Wrote: Svaka cast za ono sinoc. Ensare da te pitam pošto ti i nisi neki ljubitelj Pazzinia, smatraš li da je njegovo neigranje u utorak hendikep za nas ??
03-09-2013, 02:12 PM
(03-09-2013, 12:25 PM)Tiziano Crudelli Wrote: Skoro pa definitivno ništa od Pazzinia u utorak, lječnički tim u Millanelu se nada samo da nije mikrofraktura mišića. Mislim da je ovo popriličan hendikep jer ne vidim mu dostojne zamjene u onom sistemu jedino Boatenga na lažnu 9 opet, a neko od Robinho, Niang, Bojan unutra. Niang sumnjam jer se čovjek sinoć vidno istrošio. Mexesa je izvuko radi predostroznosti, pohvalno ipak je nesto naucio u odnosu na proslo sezonu kad je usro sa Silvom(greska koja nam je odnjela skudeto,uz gresku sudija naravno)..sto se Packa tice falit ce nam poprilicno...mozda Niang jednino, mlad je ima dovoljno vremena da se odmori do utorka
03-09-2013, 02:30 PM
Jbt nisam ni primjetio da je Packo četvrti strijelac serie a... forza Packo
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|