Milanezi s Balkana
Sreca nasa dani alves ne zna ubacit loptu....inace bi vec bilo 5-0 sramota kako smo usli u utakmicu
Reply
Jebem ti sve otišli su mi živci. Umesto da rešimo sve mi promašujemo jebeni zicer i primamo gol.
Ajde, moramo verovati da možemo proći dalje, Forza Milan.
Devilcool
Reply
Bravo Allegri
Svaka cast
Super taktika, zaustavljamo sjajnu Barcu, al jbg. ne ide nas pas. Jbg jarane oni imaju Messia. Covjek dvije sanse gdje je sekundu sam i ovaj zabija. Sad znate zasto je on dobio zlatnu loptu a ne CR7.
Sta sad? Nista, guraj da zabijes. Catenacio sad ne sluzi nicemu. Jer da smo igrali catenacio sjebali bi nas. Sad barem znamo kako ih zaustavit. Steta za Nianga, jbg. nece u gol i Bog
Uffffff idemo dalje. Kako god. I da ispadnemo svaka cast momci. Bili ste sjajni.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Pokusat se ne osramotiti...mada i ovo je vec sramota...3-0....bravo niang...svaka cast na katastrofalnoj utakmici...sinko nisi dobio nijedan duel protiv 10 centimetara nizih igraca....mene bi bilo sram da sam nogometas i da ovako igram...
Reply
Eto ga
Opet ispali Sad
Reply
Veceras me sramota sto sam navijac milana...sramite se svih 13(osim fasista)na terenu i magare na klupi...
Reply
Auh kakva sramota...
Reply
(03-12-2013, 10:34 PM)ensar7 Wrote: Eto ga
Opet ispali Sad

Navikli smo...pa nije neka tragedija....imam dojam da smo se prepali sto je krivica allegrija

Primil smo sve golove lijevom nogom...kuriozitet...
Reply
Užasno je ovo bilo za gledati, u kurac...
Devilcool
Reply
Ne kontam 91' min. Visi si od Barce, Barca se boji nabaca, i kretencina Binho dodaje loptu ccccccccc
Ma haj, sta imas sad analozirat greske, oni imaju MESSI-a i kraj. Covjek je sam pobijedio Milan
Reply