03-13-2013, 07:19 PM
|
Milanezi s Balkana
|
|
03-13-2013, 07:47 PM
Ove me stvari samo još više nerviraju, da smo otišli na poluvreme sa 1:0 kako je trebalo jer je ovo očigledan ofsajd ko zna šta bi bilo.
(03-13-2013, 07:47 PM)Red and black fan Wrote: Ove me stvari samo još više nerviraju, da smo otišli na poluvreme sa 1:0 kako je trebalo jer je ovo očigledan ofsajd ko zna šta bi bilo. ili da je sviran ocigledan penal i na poluvrijeme otisli sa 1-1, maks bi bio valjda tolik pametan da pojaca odbranu zbaci napadaca i onda bi tesko barsa dala jos 3 gola za prolaz... ja neznam za vas ali ja sinoc nisam nikako spavo od muke...
03-13-2013, 11:40 PM
Halo ba?!!!!
Jel to majke vam hocete svalit krivicu na sudiju? Hahahaha pa daj bolan, postajete smjesni. Pardon, jadni. Stvarno nemam rijeci. Niko ovdje nije sinoc vikao offside, do danas. Tek danas svi spominju sudije. Zasto sinoc niste opleli po sudijama? Daj ba budite razumni i priznajmo da su bolji i da smo ispali od najbolji. Ponavljam nije mi zao sto smo ispali, jer je Barca po prvi put pobijedila bez sudija. Zao mi je samo szo sam vidio koliko smo slabi naspram evropski momcadi. I dan danas ne mogu da shvatim to da smo ispali. Sve mi lici kao na neki nocnu moru, pa sve cekam kad ce neko pritisnit load game pa da ponovimo zao mi je sto smo bili tako blizu....
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
03-14-2013, 12:43 AM
(This post was last modified: 03-14-2013, 01:37 AM by Red and black fan.)
Ja kažem da je još gori osećaj kada znam da je bio ofsajd i da je sudija postupio kako treba imali bismo veće šanse za prolaz. Nisam spominjao odmah posle meča jer sam kad smo primili taj gol izašao iz sobe i nisam hteo da gledam iz 10 uglova kamere kako nam zabija.
I šta me zabole kako su odigrali, sad neću spominjati grešku jer su eto imali odličnu partiju, zajebi to.
03-14-2013, 12:57 AM
ensare kako god da smo odigrali mi i oni, u ovom slucaju sudije su direktno odlucile konacnog pobjednika, nije nam penal sviran i go su nam dali iz nedozvoljene pozicije, ja bi reko da to nije bas postena pobjeda bez pomoci sudija...
03-14-2013, 10:00 AM
03-14-2013, 10:26 AM
(03-14-2013, 10:00 AM)DUCO Wrote: http://www.youtube.com/watch?feature=pla...fVaWivllVM Navodno su u tunelu razmijenili dresove, oglasio se Faraon povodom toga. Nadam se da ovaj potop neće uticati na moral ekipe, te da ćemo barem u ligi nastaviti pobjeđivati.
03-14-2013, 01:50 PM
Izgleda da je nekim nasim igracima bilo vaznije izmjeniti dres sa messijem nego pruziti zadovoljavajucu partiju...
Nije mi jasno kako imas zelju traziti njegov dres nakon potopa....
03-14-2013, 02:49 PM
(03-14-2013, 01:50 PM)kalla1899 Wrote: Izgleda da je nekim nasim igracima bilo vaznije izmjeniti dres sa messijem nego pruziti zadovoljavajucu partiju... Sad tupko pljuje i po SES-u HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !! Mati mila koji lik pa dečko moj ti si u prošlom životu bio onaj Mrgud iz Štrumfova, daj chill out loše je to za zdravlje... CCCCC kakva pojava od persone :/ |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

zao mi je sto smo bili tako blizu....