Milanezi s Balkana
Dogovori se muško društvo da gledaju zajedno utakmicu Milan - Barca. I naravno, svi mogu, osim jednog oženjenog. Kad negdje na pola prvog poluvremena pojavljuje se i on.
- Otkud ti? - pitaju ga.
- Nećete vjerovati, ja sjedim na kauču, kad mi neko pokrije oči...
Kad ono moja žena, prozirna spavaćica, ispod ništa, grudi iskočile, štikle, našminkana, namirisana i onako me uze za ruku i povede u krevet.
Tamo mi daje lisice i kaže: "Zaveži me za krevet."
Ja je za zavežem i ona mi kaže: "A sad radi što poželiš!"
.... i evo me, ja doš'o

Hahahha. Predobro.
Reply
Pa ovde više kritika napisano nego posle 4:0 od Barse...
Ja nisam ni očekivao sjajnu igru i malo sam se i plašio od nerešenog, ali ko velim Palermo je ipak previše slab što su i pokazali kad su nam prodali 2 gola.
Pa posle onakvog ispadanja normalno da je svima palo samopouzdanje i da su još uvek mislili na taj meč tako da više od 3 boda ni ne tražim.
Fiorentina je svakako u najboljoj formi od svih konkurenata ali i Napoli ima kvaliteta i ako se vrate u formu uz ovu malu prednost što imaju neće biti lako ni sa njima. Inter može više sa ovom ekipom ali će se teško vratiti u trku, Lacio tone sve dublje a Roma igra dobro u poslednje vreme ali zaostaju.
Devilcool
Reply
(03-18-2013, 07:42 PM)MEMO Wrote: Dogovori se muško društvo da gledaju zajedno utakmicu Milan - Barca. I naravno, svi mogu, osim jednog oženjenog. Kad negdje na pola prvog poluvremena pojavljuje se i on.
- Otkud ti? - pitaju ga.
Kad ono moja žena, prozirna spavaćica, ispod ništa, grudi iskočile, štikle, našminkana, namirisana i onako me uze za ruku i povede u krevet.
.... i evo me, ja doš'o

Hahahha. Predobro.
Bolje da je osto doma:-)
Reply
(03-18-2013, 08:11 PM)geoff Wrote:
(03-18-2013, 07:42 PM)MEMO Wrote: Dogovori se muško društvo da gledaju zajedno utakmicu Milan - Barca. I naravno, svi mogu, osim jednog oženjenog. Kad negdje na pola prvog poluvremena pojavljuje se i on.
- Otkud ti? - pitaju ga.
.... i evo me, ja doš'o

Hahahha. Predobro.
Bolje da je osto doma:-)

Hahahahha. Jos bolje. Kad je dosao kuci i rekao zeni da mu je klub izgubio 4-0 dobio je ne jednu vec dvije samare. Smile
Reply
Allegrijeva najveća greška je što smo u onakvom stilu dobili najjaču ekipu na svjetu, X puta skuplju i uigraniju ekipu, te okosnicu reprezentacije Svjetskog i Evrospkog prvaka..

Pa onda mu je greška previše ofanzivna taktika od samog početka tekme te stavljanje Nianga..
Reply
Allegri ce ionako dobit nogu od Berlusconia koji vodi klub vec skoro 30 god i zna da ovaj nije dorastao. Samo cekam ljeto.

Meanwhile, in the Gothom City: talijani kažu da cemo predloziti Boatenga + novce za Pastorea ( jer ako ste pratili Pastore je sam rekao da zeli igrat za Milan i kako se stalno nalazi sa Gallianiem i Braidom na tajnim lokacijama da ih nitko ne vidi, hahaha! ). I Dede odlazi iz Vasco da game. Eto neka uzmu ova 2 igrača i to je već onda VELIKO pojačanje.

Pastore je pravi br. 10, a Dede je STRAVA igrač.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Sretan rođendan Alessandro Nesta! Legenda!
Reply
@mrki
macak, ima sad na ljeto SALE u Manchester Cityu (hoce Falca i Cavania) pa su izdali listu od 12 igraca na prodaju, Dzeko je isto na prodaju. Onda standardno ce biti PSG, koji ce isto prodavat. I onda ostale momcadi koji se zele rijesit svoji nepotrebni igraca. Tako da cemo opet cekat Galliania koji ce u zadnjem trenutku napravit neku senzaciju kupis 2 platis 1.

Allegri, ne znam sta da ti kazem. Silvio ga ne gotivi, i mislim da ce ga mijenjat na ljeto. Ali, kad vidim koje nam se solucije nude... bolje ga ostavit. Mislim, gledat Donadonia ili nedo mi dragi Bog Seedorfa da gledam na klupi, ufff evo vec sam se najezio.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(03-19-2013, 02:36 PM)mrki Wrote: Allegri ce ionako dobit nogu od Berlusconia koji vodi klub vec skoro 30 god i zna da ovaj nije dorastao. Samo cekam ljeto.

Meanwhile, in the Gothom City: talijani kažu da cemo predloziti Boatenga + novce za Pastorea ( jer ako ste pratili Pastore je sam rekao da zeli igrat za Milan i kako se stalno nalazi sa Gallianiem i Braidom na tajnim lokacijama da ih nitko ne vidi, hahaha! ). I Dede odlazi iz Vasco da game. Eto neka uzmu ova 2 igrača i to je već onda VELIKO pojačanje.

Pastore je pravi br. 10, a Dede je STRAVA igrač.

Na izjavu da će Allegri dobiti otkaz na kraju sezone mogu ti samo reći da si skroz nerealan.
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Antonini: I'd like to play in England

“I'd like to play abroad,” he told Sky Sport Italia. “Especially in the Premier League.

Hahahah ne bi mogao igrati ni u Oldhamu a hoce covjek Premijer Ligu Big Grin
Reply