Milanezi s Balkana
Ako ne pobijedimo Pescaru onda ne zasluzujemo ni Europsku ligu a kamoli Ligu prvaka. Mislim ono...
Reply
Osvaldo nam je mozda doneo ligu sampiona!!
Reply
Sada nam treba 9 bodova iz 4 kola da budemo 150% treci. torino sutra i vec smo 80% osigurali sve.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Haha, tako je Roma!
Lakše se diše, ovo sad ne smemo ispustiti, idealno.
Devilcool
Reply
(05-04-2013, 10:04 PM)maharaja Wrote: Osvaldo nam je mozda doneo ligu sampiona!!

Prije par godina nam ju je odnio....u zadnjem kolu je zabio skaricama oko 80. Min za pobjedu fiorentine....to nikad necu zaboraviti...dok sam ziv...
Reply
Dobiti ove dvije sljedeće tekme, te otći na +7.. A onda malo simbolično protiv Rome osigurati LP.. Kao prije dvije godine kad smo protiv iste ekipe slavili scudetto Smile
Reply
Srećan Uskrs ko slavi! Smile
Devilcool
Reply
(05-05-2013, 10:14 AM)Tiziano Crudelli Wrote: Dobiti ove dvije sljedeće tekme, te otći na +7.. A onda malo simbolično protiv Rome osigurati LP.. Kao prije dvije godine kad smo protiv iste ekipe slavili scudetto Smile

Osigurati kvalifikacije za lp....tamo molit boga za srecu u zdrijebu....znate kako svake sezone ulazimo u sezonu....sada ce trebati biti u top formi za pretkolo....ako izvucemo lude turke....bit ce svega
Reply
(05-05-2013, 10:07 AM)kalla1899 Wrote:
(05-04-2013, 10:04 PM)maharaja Wrote: Osvaldo nam je mozda doneo ligu sampiona!!

Prije par godina nam ju je odnio....u zadnjem kolu je zabio skaricama oko 80. Min za pobjedu fiorentine....to nikad necu zaboraviti...dok sam ziv...

To je on bio?? Uh... da... Tada je Carletto radio čuda na klupi, kao Max sada. Kaos je bio.

Dans izgleda starta Bonera umjesto Mexesa, tako kazu. Ne znam razlog.

I da, kako nema Montoliva, umjesto da gurnemo Boatenga na srednjeg jer treba nam pobjeda 100%, on ce staviti Flamini-Nocerino-Muntari sredinu. OkmilanDevilol Nemam riječi.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Tako se bez Montoliva vidi kakav vezni red imamo. Mada je većina ekipe odigrala dosta loše, mogli bi se malo probuditi sad. Pritiskaju ali i kad se nadju u nekoj prilici ne odigraju kako treba. Kao i pre meča očekujem da se neko istakne jer ćemo teško drugačije, ako ne onda barem neka ubode sa izmenama.
Devilcool
Reply