Milanezi s Balkana
Bale je je lijevi vezni, a ne bek. Tacno je da je poceo kao lijevi bek, ali je slavu i taj strah stekao na poziciji lijevog veznog ili krila. Znaci, on je opasan u napadu i nema sta radit s odbranom. A sad dizat ga medju Messia i CR7 je smijesno. Ova dovica mu bjeze ogromno. Znaci, Inter je sam kriv sto su si dopustili da ih jedan balavac osramoti. Vodis 4:0 i opustis se. Znaci da su barem malo pametno odigrali i zatvorili tekmu (al gdje ces to ocekivat od najveceg debila Rafe), ovaj Bale bi i dalje stajao na staroj cijeni od 20-25 mil. Ja apsolutno ne vidim zbog cega je to on toliko opasan. Brz jest, tesko pada, ali ako mu grublje udjes u susret (sto su ovi nasi itekako u stanju) on ce bit neutralisan. Mene brine V.d.Vaart i njihova sredina. To su tehnicari i brzi s kretanjem lopte (jbg. Premierliga), i tu obavezno Seedorf mora ostat svi 90 minuta na klupi. Jer samo par minuta njegovog igranja, i ljudi ces nas nadtrcat i oduzet nam posjed. Znaci prava opcija jest Ringhio i Flamini, koji mogu svi 90 minuta pratit loptu i ganjat Crotenham. Uz to Binho uzasno brz u pokretanju napada, znaci imamo sanse. Samo niposto ne smiju igrat: Bonera i Seedorf, ma ni pod razno. Jer ako se kojim slucajem oni nadju na terenu, igrat cu odma x2 na kladionici, u slucaju nerijesenog rezultata odma ide 2. Ali ne cudi me od onog kretencine da tako i bude. Jbg. covjek vjeruje istinskim sampionima
Reply
Here is a list of the 19 Rossoneri squad for the match tomorrow night against Tottenham, aand race valid for the knockout round of Champions League
Abbiati, Amelia, Abate, Antonini, Jankulovski, Legrottaglie, Nesta, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes, Flamini, Gattuso, Merkel, Seedorf, Strasser, Ibrahimovic, Pato, Robinho.

Out : Zambrotta, Ambrosini, Pirlo, Inzaghi
Not invited : Boateng, Bonera

Vjerovatnih prvi 11:Abbiati,Abate,Nesta,Yepes,Antonini,Silva,Gattuso,Flamini,Seedorf,Ibrahimovic,Robinho
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Sta znaci boateng not invited?

Da je zdrav, ali da nije pozvan?
Reply
mislim da boa nije spreman i netreba rizikovat sa preranim povratkom da se nebi obnovila povreda...
Reply
Samo jedno ću reći,jebo mu Seedorf i Antonini mater,da mu jebali,mislim na Allegrija!!!!
Reply
(02-14-2011, 04:24 PM)geoff Wrote: Marco motta i antonini su gori cak i od grygere i grossa,iako je medju njima konkurencija jebenaSmile
Joj Mottu sam zaboravio ... auu kakav je to balvan od igrača. Kad se samo sjetim koliko sam euforičan bio što je došao. Mislio sam da je lik vrh potencijal. A on panjuga od beka.

Za Anoninija ne bi znao reci puno toga. Znam samo da je los prema pricama jednog momka s ovog foruma Big Grin

Reply
Da li je Sedorf stvarno najbolji izbor za iza napadača? Dao gol i odmah u prvu, bolje tu da igra Robi zbog brzine i povlačenja kontri, a napred naravno Ibra i Pato, drugi nije u baš najboljoj formi sudeći po prošlim tekmama, ali u par prošlih kad ulazi u 60 minutu i nije starter i ne očarava baš, dakle možda je bolje staviti ga od početka tako se bolje pokazao, a Sedorfa ako ga ovaj mora ubaciti onda neka to uradi barem sa klupe da trči koliko mora i uradi nešto povoljno ako može.

Nema Bejla, opasnost manje, daj da iskoristimo to... Jedva čekam tekmu Big Grin.
Devilcool
Reply
Seedorf mora igrat jel je najiskusniji i tako ce bit sljedecih 10 godina. Kako moze neiskusni robinho koji je vec 10 godina u europi podnijet taj pritisak?!
Reply
što bi rekao ćiro mi si svi sine moj utvaramo da smo veliki stručnjaci, ali realno mi znamo samo ono što pročitamo na raznim portalima a nemamo pojma šta se stvarno dešava u milanelu i kako se radi na treninzima, svi znamo da je kompletan vezni red skoro bio ozljeđen i ko zna jesu li i sad ovi tek oporavljeni spremni.
alegri to zna a uostalom to mu je i posao tako da ako stavi sedorfa sigurno ima dobre razloge, kad vidimo ostale pozvane Flamini, Gattuso, Merkel, Strasser i nisu neki TOP igrači, naročito su tehnički tanki, jbg volio bi i ja da igra KPB i Cassano ali njih nema a da stavi robinjo-ibra-pato i nešto nedaj bože krene kako ne treba nema nikog od ofanzivnih igrača da ubaci.
može se i s ovim sastavom dobiti totenhema, pogotovo jer su oni još više oslabljeni, i 1-0 bi bilo sasvim dobro
Reply
(02-14-2011, 06:58 PM)tzar Wrote: što bi rekao ćiro mi si svi sine moj utvaramo da smo veliki stručnjaci, ali realno mi znamo samo ono što pročitamo na raznim portalima a nemamo pojma šta se stvarno dešava u milanelu i kako se radi na treninzima, svi znamo da je kompletan vezni red skoro bio ozljeđen i ko zna jesu li i sad ovi tek oporavljeni spremni.
alegri to zna a uostalom to mu je i posao tako da ako stavi sedorfa sigurno ima dobre razloge, kad vidimo ostale pozvane Flamini, Gattuso, Merkel, Strasser i nisu neki TOP igrači, naročito su tehnički tanki, jbg volio bi i ja da igra KPB i Cassano ali njih nema a da stavi robinjo-ibra-pato i nešto nedaj bože krene kako ne treba nema nikog od ofanzivnih igrača da ubaci.
može se i s ovim sastavom dobiti totenhema, pogotovo jer su oni još više oslabljeni, i 1-0 bi bilo sasvim dobro

a to mislis sa Seedorfom ce krenut sve kako treba? Pa jesi li ti gledao proslu tekmu? Pa jedino dobro sto je uradio je gol. Nista drugo. Cak je i Ibrahimovic popizdio i poslao ga u onu stvar pred kamerama. Pa jeboga narod cijelu jebenu sezonu sere tamo po terenu i non stop se nadje na listi prvi 11. Onda nesto stvarno ne valja u ovoj ekipi ako se takav idiot i dalje gotivi. To je onda kriv onaj kretencina na klupi jer ga non stop gura. Znaci ako ne starta Binho iza Ibre i Pata, ja odo stavit cenera na X2.
Reply