Milanezi s Balkana
Mislim da moramo dovesti barem jednog veznog igrača jer se vidi cele sezone koliko smo tu slabi, pre ofanzivno orijentisanog, kako bi igra bila tečnija, sam Montolivo još bolji a mi ne toliko zavisni od njega kao što je to trenutno slučaj. Osim njega možda je jedino De Jong klasa i biće bolje kad se vrati, dobro funkcionišu njih dvojica, ne daje toliko napred ali odlično kvari igru protivnika i često krade lopte.
Devilcool
Reply
(05-05-2013, 09:46 PM)Tiziano Crudelli Wrote:
(05-05-2013, 08:08 PM)kalla1899 Wrote: Milan ne moze dobiti ekipu iz top 10 liga......vecu glupost nisam procitao na forumu....hahahahah....kakvih ljudi ovdje sve ima....majko mila....ti kao da si bio u komi zadnjih par godina do prije par mjeseci.....lol...
Ne zelim te informirati...imas google..pogledaj kvalifikacije lige prvaka zadnjih par godina koga su izvlacili klubovi top liga...konjino jedna...moram ti vratiti...

Debilčiću ja sam nabrojao TE ekipe u prvom komentaru NE NOSITELJE KOJE MILAN MOŽE DA DOBIJE jer si ti rekao u kontekstu da idemo u kvalifikacije i da je to prejebeno nešto.. Sad kontriraš sam sebe.. Skontaj malo..

Ne trebam ja ništa gledati dovoljno ja pratim nogomet da znam šta je 1,2,3 pretkolo LP-a !! ccccc.. moronu nadrkani..

u casu od 2 dcl ne mozes uliti 3 dcl...ako si me shvatio...moronu nadrkani...kad me vec vrijedjas a nisi u pravu....ja ti zivotom svojim garantiram da necemo nijednu od tih par ekipa nenositelja koje si naveo izvuci...zivotom ti garantiram jer je teoretski nemoguce....tj. pravila ne dozvoljavaju morone nadrkani...

Bit cemo u grupi sa predstavnicima liga petice koji idu u kvalifikacije,portugala(treca momcad lige),ukrajine(dinamo kijev),turske(galatasaray),grcke(drugoplasirana momcad lige)i jos neke zemlje...ne zelim guglati jer nisi vrijedan toga...
Vidim da ti je lakse vrijedjati ljude nego se informirati prije nego postas najgluplje postove u povijesti ovog foruma.....lol..ja se ne prestajem smijati kakvih sve likova ima
Reply
Kalla @

U redu, znači onda možemo dobiti recimo Arsenala, Schalke 04, Valenciu, Lyona, PSV ..... da ne nabrajam po tom renkingu dalje !!

Samo nisam znao da su lige petice Turska, Grčka, Ukrajina ... Mislim da plemena po Amazoni znaju koje su to lige, a za čudo božije ti NE..
Reply
decko jel se ti zezas ili? pa lijepo ti je napisao da mozemo dobit nekoga iz liga petice, te iz portugala, ukrajne, grcke itd. nigdje nije spomenuo da turska, grcka i ostali spadaju pod lige petice
Reply
(05-06-2013, 02:22 PM)josip Wrote: decko jel se ti zezas ili? pa lijepo ti je napisao da mozemo dobit nekoga iz liga petice, te iz portugala, ukrajne, grcke itd. nigdje nije spomenuo da turska, grcka i ostali spadaju pod lige petice

U casu od 2 dcl ne mozes uliti 3 dcl....kao sto vec rekoh....ili u prjjevodu...neko ima ogranicen mozak na razini amebe i tome ne mozes nista objasniti ma koliko se god trudio....ja sam sebe pitam zasto uopce raspravljam sa amebama....
Jos da dodam amebi....ta neka zemlja koju nisam znao napamet je......nizozemska
Reply
(05-06-2013, 04:55 PM)kalla1899 Wrote:
(05-06-2013, 02:22 PM)josip Wrote: decko jel se ti zezas ili? pa lijepo ti je napisao da mozemo dobit nekoga iz liga petice, te iz portugala, ukrajne, grcke itd. nigdje nije spomenuo da turska, grcka i ostali spadaju pod lige petice

U casu od 2 dcl ne mozes uliti 3 dcl....kao sto vec rekoh....ili u prjjevodu...neko ima ogranicen mozak na razini amebe i tome ne mozes nista objasniti ma koliko se god trudio....ja sam sebe pitam zasto uopce raspravljam sa amebama....
Jos da dodam amebi....ta neka zemlja koju nisam znao napamet je......nizozemska

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA.. JA NE MOGU DA VJERUJEM !! Prepametni ste ok.. Nisam čitao između redova jbg..

Ja šta sam htio reći odmah na početku i ovaj "upaljeni mozgić" se nakačio na mene ko muha bez glave da je Milan nositelj pa kako god i da smo u krugu tih ekipa opet imamo velike šanse da dobijemo daleko lakšeg protivnika koji nam nebi trebao predstavljati problem.. Ovdje se vade riječi iz konteksta i to na jako jednostavnu izjavu da je Milan favorit uvijek a ne u jednom jebenom dvomeču za LP.
Reply
Izvuci cemo ekipu od koje smo sigurno kvalitetniji...ali u dvije utakmice...sve je moguce...jos na pocetku sezone...proguglajte malo kako smo ulazili u sezonu pod allegrijem....da ne spominjem kako ce nas protivnik biti maximalno napaljen jer igraju protiv milana....jao si ga nama ako turke izvucemo....
Reply
Ima nade da u slj. sezonu NECEMO UCI POD ALLEGRIEM! Sagrin

Treba nam taj jedan vezni koji je tehnicki klasa. NEsto kao Verratti, Isco itd. Jedan super veznjak. De Jong je ok razbijač, Cristante je premlad, svi ostali su...shit. Da skratim. Osim Monta.

Ja bih prodao Boatenga i Abatea i platio Isca. Super igrač, 20 god, mega klasa. Covjek ubija! I kazu da bi Poli mogao u Milan.

Isco/Verratti, Poli, Montolivo, De Jong, Muntari, Flamini, Saponara... To je donekle podnosljivo. Nocerino, Traore i takvi su vec previse. Ipak je ovo AC Milan!

Abate moze prvi slobodno gdje god zeli. Apsolutno nepotreban igrač ovdje. Beskoristan u oba smijera i ako za njega mozemo dobiti od Rusa neke novce, super.

------------Abbiatti------
De Sciglio-Mexes-Ogbonna-?
-------De Jong-Montolivo-
------------Isco/Verratti-------
----Saponara/Niang--Ses
---------MArio-----

NEka nesto izmisle. Ali treba nam tehničke kvalitete. I na klupi. A ne da nas vodi covjek koji od 10 derbija dobije 2.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
(05-07-2013, 01:24 PM)mrki Wrote: Ima nade da u slj. sezonu NECEMO UCI POD ALLEGRIEM! Sagrin

Treba nam taj jedan vezni koji je tehnicki klasa. NEsto kao Verratti, Isco itd. Jedan super veznjak. De Jong je ok razbijač, Cristante je premlad, svi ostali su...shit. Da skratim. Osim Monta.

Ja bih prodao Boatenga i Abatea i platio Isca. Super igrač, 20 god, mega klasa. Covjek ubija! I kazu da bi Poli mogao u Milan.

Isco/Verratti, Poli, Montolivo, De Jong, Muntari, Flamini, Saponara... To je donekle podnosljivo. Nocerino, Traore i takvi su vec previse. Ipak je ovo AC Milan!

Abate moze prvi slobodno gdje god zeli. Apsolutno nepotreban igrač ovdje. Beskoristan u oba smijera i ako za njega mozemo dobiti od Rusa neke novce, super.

------------Abbiatti------
De Sciglio-Mexes-Ogbonna-?
-------De Jong-Montolivo-
------------Isco/Verratti-------
----Saponara/Niang--Ses
---------MArio-----

NEka nesto izmisle. Ali treba nam tehničke kvalitete. I na klupi. A ne da nas vodi covjek koji od 10 derbija dobije 2.

Mislim da nam ova formacija sto igramo sa 3 naprjed odnosno po stranama godi...i sad treba samo biti dovoljno pametan i uklopiti nove i prave igrace u to sve...Nisu vazna imena vec samo tip igraca da se uklopi u formaciju...Milan tako dugo nije doveo nikog ciljanog...mozda De Jonga samo...

Veratti je strasan ali za njega se bore vec Real i Juve tako da poznavajuci Galliania mi tu nemamo sta traziti...U ovoj trenutnoj formaciji koju igramo sa 3 u vezi mislim da bi nam xtra doso Fabregas ...moze se koristiti na vise pozicija...

Ti si Mrki pratio tog Saponaru u Seriji B...Imali on mogucnosti da igra po strani? Jeli brz ili onaj tipicni AM?

Ljevog beka nam treba ko zednom vode...Kolarov hoce da ide iz Citya...ima Luca Antonelli, na kojeg Prandelli ozbiljnije racuna ima mali sjajnu sezonu iza sebe...tu je i Santon...
Od stopera kazu da je izmedju Astoria i Ogobbone jedan siguran u Milanu sljedece god...

Abbiati i Flamini su blizu produzenja ugovora...

Sutra nam samo 3 boda u igri ali bez Monta...kako ce to izgledati opet patnja i Boa odmara radi zutih...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Ja sretan ako nikoga bitnog ne prodamo....a vi o fabregasu i verattiju pricate....pa nije ovo football manager da sami odluci odlucujemo o tome koga cemo prodati a koga kupiti...
Reply