Iako sam za odlazak allegrija, ovo sa seedorfom me podsjeca na hrvatsku nogometnu ligu.
Pa to je lakrdija da ovakav nogometni gigant kao sto je milan uzima za trenera igraca koji je do prije nekoliko mjeseci nosio dres istog.
Opet se pojavljuju spekulacije oko Pjanica iz Rome. Mislim da je on igrac koji nam nedostaje u veznom redu, a uz to je mlad uklapa se u ovu novu filozofiju. Roma valjda ima problema s finansijama, tako da bi on mogo doci za nekih 12 miliona.
Inace, sto se promjene trenera tice, da je milan ozbiljan klub onda bi galliani vec pregovarao s heynckesom ili trenerom slicnog kalibra.
Nazalost, posljednje nas godine uce upravo suprotnom. Sto iracionalnija odluka, to realnija za milan.
Ne bih se cudio ni da ambrosini ili bonera postanu igraci/treneri, bas kao sto je i gattuso u sionu. Prema profesionalizmu i pameti, i tako nismo puno udaljeni od svicarskih amatera.
Vi pričate kao da je posao oko Sedorfa završen. Takve gluposti čak i naš vrh nadam se neće praviti. Evo igrači svaki dan pričaju kako bi da Maks ostane, valjda se i oni nešto pitaju. Ako već traže neko rešenje dok ne dodje Prandeli ili ko već neka on ostane, bolje svakako nego treneri bez imalo iskustva ili oni koji nisu ništa bolji od njega.
El Shaarawy na klupi !
Vjerovatni sastav: Abbiati Abate Mexes Zapata De Sciglio Flamini Ambro Montolivo Niang Balloteli Robinho... za par minuta bice i offical sastav...
Inace kazu da je strasan pritisak na igrace...dosta navijaca Fiorentine je doslo na utakmicu...novinari bliski Fiorentini pokusavaju na sve nacine izvrsiti pritisak...kazu da je pola ovih vijesti za Allegria njihovo maslo...Bice zanimljivo i gusto vcrs...ja mislim da ni jedan jedini mec koji smo MORALI pobjediti ove sezone nismo pobjedili
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Pazzini i Shaarawy na klupi! Ti si Allegri kralj! Kralj jebes mi sve! Jel on nas zajebava?
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau

( Massimo Morratti )