Milanezi s Balkana
Jebem ti kakvo veče... Večerašnih 90 minuta su bili manje više ogledalo cele sezone, užasan start, način na koji primamo najviše golova, jedan mozak u ekipi u vidu Montoliva, Mario koji iznudi puno faulova i na kraju izvuče nekako gol, katastrofalne sudije...
Kasnije ću se raspisati, jadna utakmica, jadan prolaz ali je cilj za ovu sezonu ispunjen i imamo šansu da preko kvalifikacija igramo najveće takmičenje, što me trenutno jedino i zanima... Forza Milan

EDIT: Što reče Huss, nije da se nisam radovao, skakao sam kao ludak posle Meksesovog gola, srce mi je lupalo dok je Mario izvodio penal i usrao sam se živ da ne promaši, ali mi samo raspoloženje posle pobede nije bilo na visokom nivou, misli okrenute previše ka sudiji i slaboj igri u poslednja i najbitnija 2 kola...
Devilcool
Reply
inter 9.mjesto gol razlika 55:57

najbolji dan u zivotu
Reply
Raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........ja sam tek sad vidio rezultat, bio sam na poslu, imali izbornu emisiju do ponoci i tek sad vidim rezultat, a zadnji put sam provjeravao kad smo gubili 1-0 u osamdesetoj, ahahahahha.... tooooooooooooooooooo...ipak Liga prvaka...boli me ona stvar na koji nacin i dal je bio taj penal koji spominjete...idemo opet gdje nam je mjesto, sad imam razloga da slavimo....sad ce se ekipa pojacati i bice mozda sve super nagodinu. Toooooooooooooooooooooooooooooo.

Kakabanja sve 5, al ponavljam, nije bilo stvar u Interovom klipu vec u malom Kovacicu koji igra za moju repku, a i rekao sam odmah da je steta sto je izabrao krive boje. Isto tako sam mogao izabrati Modriceve akcije, kao sto se ovdje mogu staviti Ljajiceve, Maticeve, Djekine ili akcije nekih drugih balkanaca. Laku noc.
Reply
@memo

Sto se ispricavas covjeku koji ne razumije elementarnu logiku? A i vjerojatno je aludirao na moju konstataciju, ne shvativsi sto sam napisao. Posto ne razumije jezik. Mozda mu treba sudski tumac za hrvatski.

Inace, ocekivano katastrofalna predstava obzirom na talenat pojedinaca. Ali bar ostvaren cilj. Iako je pomalo zalosno gledati slavlje izborenog treceg mjesta. A gallianijeva racunanja ukupnog broja bodova kroz nekoliko sezona ne mogu ni komentirat. To je ta kakabanjina logika. Prevedes sebi kako ti najbolje odgovara u ponudjenoj situaciji.

Na kraju, ajde da je i ova sezona zavrsila. Zalosno je da milan zavrsi treci, a da se mi pritom veselimo kao da smo osvojili scudetto i ligu prvaka. Ali, valda su dosla takva vremena. Sada nam preostaje nada u sto bolji mercato, kvalitetne pripreme i pravo otvaranje sezone.

Forza Milan,
Reply
SRAMOTAAAA!!! Nekad smo bili gospodski klub i pljuvali po JUvetu kako dobiva važne tekme,a sad smo i mi postali takvi :-(( . Bolje da smo išli u Europa Ligu,barem bi nam obraz bio čist!!
Meni je mrak na oči pao kad sam vidio kako se Allegri veseli pobjedi protiv drugoligaša,a krenuo je bez Elshe i Pazzinija u tu tekmu,đubre jedno malodušno,Balo puca penal,a ovaj okreće leđa ko najveća pičkurina! GRoznooo,bojim se da me neće vidjet slijedeće sezone na San Siru,to više nije onaj klub za koji sam ja uvijek grizao,to su lijena i bezkrvna govna i ima ih toliko da ne možeš sve potjerat počevši od Alegrija,Berlua,Galianija,Abatea,Robinha.......
Reply
Da kažem koju. Jadna partija protiv ekipe daleko slabije i kojoj bodovi ništa ne znače.
Krenuli smo oštro, kao protiv Rome i uopšte poslednjim utakmicama ali to nije davalo rezultata, ubrzo bi protivnik uspeo da smiri igru. Reakcije pozadi su nam katastrofalne prilikom prekida i uopšte centaršuteva, tu smo medju najgorima u ligi što klub koji hoće u vrh ne sme sebi da dozvoli. Takodje, mi iz prekida do dolaska Maria ne dajemo golove, pritom su to samo slobodnjaci, o kornerima da ne govorim. Užasno ih (ne) koristimo i to je nešto što najviše zameram Alegriju jer skakače ipak imamo. Gol je u ovako bitnoj utakmici rasturio ekipu i do pred kraj prvog dela se nisu trgli, rekoh ne zameram to previše jer je do toga moralo doći.
Kasnije, opet bez puno prilika, Baloteli na boku nije bio dobro rešenje jer je prodao previše lopti, Robinjo toliko puta imao prostor za završni pas i nijedan nije pogodio. Šaravi kratko bljesnuo onim udarcem glavom ali opet dosta odradjivao pozadi, uvek se iznenadim kad vidim kako je brzo pozadi, kao da igra beka. Montolivo je sjajan bio svojim pasovima i to je u odnosu na prethodne mečeve delovalo kao sasvim novi nivo, čak je mogao imati asistenciju ali je sudija dosudio ofsajd bez razloga. Pred kraj nas je penal digao i pritisak posle toga ne treba komentarisati. Mekses bi inače izašao da nije iskrsla povreda Abatea, neko bi rekao sreća ali sam ja bio ubedjen da posle eventualnog prvog pogotka ako ostane iole dovoljno vremena dajemo i drugi.
Spasli smo ipak sezonu, dosta para je obezbedjeno i barem se imamo čemu nadati u sledećoj.
Sudija nam je pomogao i takve stvari mrzim, nisam bio srećan posle zvižduka iz tog razloga ali gledavši celu sezonu nije nam to donelo 3. mesto i ne treba toliko potencirati da je pravedno da idemo u drugo takmičenje. A kada sam video onoliko slavlje i radost na terenu kao da smo osvojili titulu iskreno sam se zapitao koji je razlog...

Devilcool
Reply
Izgleda da ima dosta mojih istomisljenika ovdje na forumu...neka....bolje da nisam sam....
Viva allegri....kakvo slavlje nakon osvojenog treceg mjesta..sramota na sta smo spali.....trebat ce nam puno srece u zdrijebu i par kvalitenih pojacanja za lp....inace nam je sansa samo da se namjesti da igramo sa pacos ferreirom
Reply
(05-19-2013, 11:59 PM)geoff Wrote: @memo

Sto se ispricavas covjeku koji ne razumije elementarnu logiku? A i vjerojatno je aludirao na moju konstataciju, ne shvativsi sto sam napisao. Posto ne razumije jezik. Mozda mu treba sudski tumac za hrvatski.

Inace, ocekivano katastrofalna predstava obzirom na talenat pojedinaca. Ali bar ostvaren cilj. Iako je pomalo zalosno gledati slavlje izborenog treceg mjesta. A gallianijeva racunanja ukupnog broja bodova kroz nekoliko sezona ne mogu ni komentirat. To je ta kakabanjina logika. Prevedes sebi kako ti najbolje odgovara u ponudjenoj situaciji.

Na kraju, ajde da je i ova sezona zavrsila. Zalosno je da milan zavrsi treci, a da se mi pritom veselimo kao da smo osvojili scudetto i ligu prvaka. Ali, valda su dosla takva vremena. Sada nam preostaje nada u sto bolji mercato, kvalitetne pripreme i pravo otvaranje sezone.

Forza Milan,
Razumijem ja i bosanski i hercegovacki i srpski i hrvatski i crnski i gorski i engleski. A i ponesto italijanskog. Jedino ono sto ne razumijem je, vjerovatno je to elementarna logika - sta li vec, je to da covjeka koji je u sezonu usao bez aposlutno citavog tima optužite da mu je ekipa usla nespremna u sezonu kao i to da čovjeka koji drugi dio sezone završi sa samo jednim porazom opet proglasite da nema pojma.
Takodjer mi moja logika ne dozvoljava da pojmim to, da pricate da nam je sudija pomogao, a u istoj toj utakmici pri rezultatu 1:0 nam je iskljucio igraca, nije nam svirao penal i svirao nam nepostojeci ofsajd, te na kraju svirao za nas penal u 84 minuti i to nakon što je Felipe povlacio za dres Balotelca (ako to nisi vidio onda...).
I to je sve uradio (pa hajde i onda tvojom elementarnom logikom), da bi mi u 84 minuti izjenacili na 1:1 (taj rezultat nam nije odgovarao).
E za tu tvoju elemtarnu logiku meni treba sudski tumac..
P.S
Memo još jednom izvini.
Reply
@sale

Slazem se u potpunosti. Ovo vise nije onaj isti milan. Pocevsi od uprave pa preko igraca, a sve do curve sud. Beskrvno i bezidejno.

Ja kada samo vidim kakvi antitalenti, ljudski i igacki, nose pojedine brojeve, meni je neugodno. Da nakon gattusa broj 8 nosi onaj panj nocerino, da nakon sheve 7 nosi brazilska prevara robinho, 10 da nosi nakon rui coste i seedorfa nekaki boateng... trebalo je poslije franca i paola umiroviti jos neke brojeve, cisto da ne pise nocerino iznad broj 8 ili constant iznad broja 21.

Ipak, nas je problem sto milan jos uvijek gledamo kroz prizmu ranijih briljantnih generacija. Kakvi su to igraci bili na terenu i jos veca gospoda izvan njega. Treba jednostavno prihvatit cinjenicu da smo danas klub na razini fiorentine i udinesea, da je borba za trece mjesto realnost i bit ce sve u redu.
Reply
Smena generacija je kad tad morala da dodje, nas je problem bio sto smo izgubili dva najbolja igraca - Ibrahimovic i Tiago Silva a oni su bili dva stuba te ekipe. Da ne spominjem Sedorfa, Gatuza, Nestu, Kasana, cak i onog slomljenog Pata koji kao da je otisao na leto. Trece mesto je odlicno, s obzirom na proslo leto.

Da smo zadrzali bar Silvu, imali bi mnogo bolji start sezone i ne bi igrali Acerbi, Jepes ili Bonera.
Reply