05-28-2013, 07:18 PM
Odnos milana prema apsolutno najvecoj legendi u povijesti kluba je sramotan, no vodjeni cinjenicama koje okruzuju nas klub posljednjih godina, nije da nas to iznenadjuje.
|
Milanezi s Balkana
|
|
05-28-2013, 07:18 PM
Odnos milana prema apsolutno najvecoj legendi u povijesti kluba je sramotan, no vodjeni cinjenicama koje okruzuju nas klub posljednjih godina, nije da nas to iznenadjuje.
05-28-2013, 07:52 PM
(05-28-2013, 07:18 PM)geoff Wrote: Odnos milana prema apsolutno najvecoj legendi u povijesti kluba je sramotan, no vodjeni cinjenicama koje okruzuju nas klub posljednjih godina, nije da nas to iznenadjuje. odnos Baresija i Milana je sasvim dobar MILANO SIAMO NOI!!!!
05-28-2013, 08:41 PM
@dejo
Ceko sam tko ce prvi ovo napisat:-)
05-28-2013, 08:51 PM
Maldini je sada izjavio da bi on zelio raditi u Milanu ali da je sasvim svjettan vremena u kojem zivimo i kakav profil čovjeka se traži. Pa eto kapetan je rekao sve.
Za mene je Maldini naš kapetan, jer Baresi mi je u nekom blijedom sjećanju tek. A Silvio, Galliani i Curva sud imaju svoje razloge, koji nisu nogometni niti malo. Zadnja je vijest sa Milan channela da je Allegri na kraju s vremenskim rokom i da je jedina alternativa Seedorf. Eto, Sir Clarence ce doci i vjerojatno biti i drugi najbolji vezni kojega imamo ![]() Tuzno i smijesno.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
05-28-2013, 09:01 PM
MILANO SIAMO NOI!!!!
05-29-2013, 09:27 AM
Perez o Ikeru Casillasu, legendarnom golmanu Reala koji je pod Mourinhom završio na klupi: "Za mene je Iker Casillas najbolji svjetski golman, ali klub se ne može miješati u trenerske odluke."
I kod nas isto... ![]()
Abbiati, glupi Bonera i najvjerovatnije Ambro ce obnoviti ugovore...stim da je Bonera dobio cak 2 god...jebo ih led...a nece da otkupi Bojana cak je Barca pristala na manju odstetu od 10 miliona eura jer im treba novac...Nocerino je na prodaju...takodjer zapeli su pregovori oko Flaminia jer trazi dvije god obnove ugovora....
Strootman je pred potpisom za United 25 miliona eura.. Sutra je finalni sastanak oko trenera i nadam se da je to kraj konacno ovoj sapunici...neki kazu da je Max gotovo potpiso za Romu jer ce dobiti lijepih 3.5 miliona po sezoni...Seedorf je glavni kandidat Berlua, medjutim ugovorom je vezan i nema licencu tako da je to veoma komplikovan transfer... Galliani zeli da ostane Max, medjutim ako ode, on zeli i nagovara Berlua da uzme Donadonia ili Rajkarda...Poslje ovakog stava Berlua nije dobro da ostane Max jer ce cekati samo priliku za kiks da ga otjera, a to ako bude u pola sezone to je jos gore za Milan....nije dobro da bilo koji trener ostane u klubu nakon ovakvog stava Berlua... Ne mozemo napraviti ni jedan transfer jer oni seru oko trenera i ne mogu da se dogovore... Regini jos nije nista dogovorio sa Milanom...posto je tu i Samp u igri jer ima pola ugovora sa njima...postoji varijanta da se otkupi taj dio od Sam a da sljedecu sez ostane u Empoliu ako udju u seriju A...Veceras igra finale play offa ali izgleda da je selektor U21 uzeo Saponaru i Reginia od Empolia....ja to jos ne mogu da vjerujem
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
05-29-2013, 01:22 PM
Dragi kalla, nije Mazzari glup. Vec je covjek skontao sta se ovdje radi. Milan vise nije onaj od nekad, vec Berlusconijeva igracka gdje on zna sta treba ovom klubu. Znaci pojacanja ce dovodit Silvio, taktiku ce ti on sklapat, i nece nikad biti zadovoljan tvojim radom. Mislim sama pomisao: milan mora trenirat igrac Milana, a to je u ovom trenutku Seedorf, je dovoljno da shvatis koliko je Silvio poludio. Zato Mazzari ode krenut polako pravit Inter, a mi cemo uzivat gledajuci carobne taktike Seedorfa. Jer kolko sam shvatio ostao nam je samo Rijkard ili van Basten kao solucija. Ne poznajem ni jednog ni drugog kao trenere, znaci ne mogu da udjem u tu temu. Al sigurno mogu rec hvala allegri i idi u Romu. Jer on je svoje položio u ove 3 godine.
EVo Pjanic na izlaznoj rampi, prilika da ga kupimo za jeftino. I kakav Bojan, pa tip nema pojma. Toliko puta isproban, jednostavno je los. Hvala i ciao
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
05-29-2013, 01:37 PM
Bojan u hajduka ne moze igrati....toliko je los....on bi nama trebao placati da sjedi na tribinama a ne da igra
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|