dobar je taj novi plan priprema, vec smo ostali bez pola igraca
evo citam silvestre dolazi naravno posudba + pravo otkupa
|
Milanezi s Balkana
|
|
dobar je taj novi plan priprema, vec smo ostali bez pola igraca
07-30-2013, 06:21 PM
prejadno. No bar su uspeli 1 milion da daju...
07-31-2013, 12:54 AM
Čisto da zameni Boneru, ovi slave što su ga se otarasili... Mada je bio solidan do dolaska u Inter, u kranjem slučaju nikakva su očekivanja i ne moramo ga otkupiti, kako se pokaže.
Pripreme i dalje teraju po starom, sjebu gomilu igrača svake godine. Da nam je Rinjo da se pozabavi i sa nekim našim igračima... http://www.youtube.com/watch?feature=pla...1UbSL3j61s
07-31-2013, 01:38 PM
mexes, zapata, vergara i zaccardo, su vec nasi odbrambeni. Stvarno se pitam cemu sluzi taj stendardo. To nemamo nasih mladi odbrambeni? Pardon, imamo, ali onaj idiot na klupi i ovako nema pojma sta radi, kako onda da ocekujes da je u stanju prekomandovat kakvog mladog da bude rezerva. On ovcu ne bi mogao navest da gdje da pase travu, a kamoli da objasni fudbal. Al naravno, vama on nikad nije kriv. Kriva je uprava sto nam nije dovukla Modrica, Messia, Falcaa, Thiago Silvu ili David Luiza i naravno Neuera na golu. Mislim, kako mozes sa ovakvom ekipom da ista ocekujes. Kladim se da svaki normalan, napominjem prosjecan trener, bi sa ovom ekipom osigurao izlazak u Ch. Ligu, a da ne spominjem sta bi neki strucanjak uradio sa ovom ekipom.
Eto, veceras u 18:15 imaju tekmu, pa bas da vidim koliko znamo i sta smo spremali. Nek nema Maria, nece se govno na klupi uvijek vadit na njegove carolije kao sto je radio sa Ibrom. I evo, opet se mucimo sa prodajom igraca. Sjajno. To je ono sto ja govorim sa dovodjenjem besplatni igraca. Ta govna nece niko. Ako su vec smece, sta mi vrijedi ako ih mi na neki nacin recikliramo. Govno ostaje govno. Robinho, Boateng, Nocerino, bez Ibre su opce "tarabe". A za Polia sam govorio od prije njegovog prelaska u Inter da je buduci Pirlo. I sad ga napokon dovedu, i vi se nadjete pricat kako ga je Alegretto izmislio. Izmislio je on moj k.... Mali je strasan igrac, i bojim se da ce ga ona panchina di merda samo unakazit, a nikako pojacat.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
07-31-2013, 03:18 PM
@Ensare ne sjecam se da je ovde iko napiso da je Allegri izmislio Polia...ako je drugacije unaprijed se izvinjavam....
Danas igraju protiv Citya ali to je daleko od prave provjere...Zapata Montolivo Abate Mexes De Sciglio i Balloteli su out...fakticki to ti je 6igraca koji su u uzem krugu za prvi 11... Ovo moze biti samo dobra provjera za Constanta ljevo, za Polia u sredini, Vergaru na stoperu, onda za Cristantea i Petanga...zalosno je sto ce vec otpisani Nocerino i Antonini odigrati vise utakmica nego neki pojedinci na koje se ozbiljnije racuna Pripreme se tek sad zahuktavaju i sad idu ozbiljne pripreme a fakticki nama vec sad ne dostaju Zapata Montolivo Abate Mexes De Sciglio Balloteli Bonera Robinho Saponara, mada ce se Monto Zapata i Mario pridruziti ekipi u sub kao i Silvestre...od toga sto mene najvise brine je Saponara koji je odradio samo prva 2-3 treninga i poslje se izgubio niti ga spominju na portalima nista...cak ne znam jesul negdje napisali koja je vrsta njegove povrede...to je za momka veliki minus jer nece proci pripreme... Naravno nakon povreda Robinha i Bonere Galliani konacno mora nekog dovesti...ono sto je vrlo bitno to je da je bila vaga izmedju Granquvista i Silvestrea...i ONDA JE ALLEGRI IZABRAO OVOG DRUGOG I ON JE DOSAO.... Trenutno u Minhenu Galliani pregovara za dolazak Honde i pokusava da do sub sve zavrsi zato sto zele sto prije da se pridruzi ekipi, na USA tour koji pocinje u ned...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
07-31-2013, 05:10 PM
(This post was last modified: 07-31-2013, 06:20 PM by Red and black fan.)
A.C. Milan: Amelia, Antonini, Zaccardo, Vergara, Constant, Traorè, De Jong, Muntari, Boateng, Petagna, El Shaarawy.
Manchester City: Joe Hart, Kolarov, Lescott, Garcia, Richards, David Silva, Yaya Tourè, Fernandinho, Jesus Navas, Dzeko, Jovetic. Na šta liči ovaj sastav, još kad se poredi sa Sitijevim skoro pa prvim timom... Al' šta sad, prijateljska, isprobamo par igrača i vidimo ih protiv jake ekipe. Ne znam zašto nema Polia, šteta. Honda izgleda prihvata još manju platu i bliže smo potpisu, dosta mu je stalo da dodje u Milan a to je uvek velika prednost. Edti: Kakvo je ono bilo ponižavanje, baš mi je bilo žao, kao amateri, a zadnja linija jednostavno jadnija ne može biti... Srećom nekolicina se probudila, vezni igrači shvatili da imaju i ulogu napred osim branjenja, osim naravno Traorea, a napadači se lepo otvarali. Šaravi kada ima slab tim oko sebe naravno bolje funkcioniše, makar će ovo pomoći njegovom samopouzdanju. Drago mi je i zbog Petanje, bitan gol za njega, dobar su osećaj za gol pokazali. Ostali ne tako vredni komentarisanja osim De Jonga i Muntarija, tačnije treba ih žestoko iskritikovati. Ludo poluvreme.
07-31-2013, 06:59 PM
Do 36. minute primit 5 golova, pa ni tamo u oceaniji nema toga -.- stvarno svaka čast. Drago mi je za Faraona neka se vratio majstor. Ja od sljedeće prijateljske počinjem sa gledanjem nisam još nešto od volje XD
Bolesno poluvrijeme. Ne sjecam se poluvremena sa 8 golova. Bravo Faraon. Al Opet slabo je to, primit 5 golova za tridesetak minuta je sramota.
Hebo me svako al ovaj Petagna je s boka gledajuci isti Tiago Silva. Pogotovo desna strana lica. I odakle se taj stvorio? Nikad cuo nikad vidio. Cini se kao neki potencijal.
07-31-2013, 09:27 PM
Pa iz naše škole, čak mislim da je i pre ovih prijateljskih ušao koji put ili bio na klupi. Možda zameni Pacinija, snažan, ulazi u šanse.
Vergara se nije baš istakao ali ne treba suditi po debiju protiv napada jednog Sitija.
08-01-2013, 11:27 AM
Jesu nas razbili i ponizili, ali nam je falilo 7-8 igraca iz prve postave. Iako smo sami sbei krivi, svake godine idemo na ove pripremne utakmice desetkovani i bez najboljih igraca i onda rizikujemo da narusavamo ugled od nekih skorojevickih klubova koji se naloze kao ludi.
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|