Milanezi s Balkana
Kao prvo: Milan mora pobijedit! Znaci ne zanima me koje na jebenoj klupi, kakav smo tim ili sta ti ja znam, Milan MORA pobijedit!!! Mi pripadamo Ch. Ligi i tamo nam je mjesto. Za panchinu di merda me boli k...., rekao sam vec od oktobra 2011 da mi se ne svidja i da ga zelim van via Turati. Ako to Silvio, Galliani i curva sud ne vidi, boli me k.... konji i jedan i drugi.
A Allegrijeve zelje nek si stavi u supak. Sta on zna ko valja? Covjek nema pojma, pa gdje je onaj njegov igrac sto ga je silno trazio iz Cagliaria prije 3 godine? Davat 12 mil na Matrija je glupost. Ne treba nam napadac vec Eriksen da stvara sanse, posto to u ekipi niko ne zna, vec samo znaju trcat ko muhe bez glave, i sigurna zamjena za odbrane kao Sakho a ne Zaccardo ili Bonera. E ta dvoica moraju doci. A ovo oko Honde, pa sta je vama? Sto da placam 5 mil za nekog ko mi za pola godine dolazi djaba? Jel to toliko bitno da sad dodje? To nismo u stanju da sa ovon ekipom osiguramo prolaz u grupi? Ako je tako, onda to nije do igraca vec do majmuna na klupi
Allegri va fan culo pezzo di merda!!!!

Forza Milan! Ti amo e il mio cuore batte per te!
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Ja volim da gledam Milan u lš i smatram da tamo pripada kao jedan od najvećih klubova. A i da se manem toga, ako izgubimo pare od lš koje dobijamo svake godine, što nije malo, ne bi me čudilo da ne dovedemo više nikoga ovog leta. Alegri bi verovatno leteo, a onda brzopleto i kratkotrajno rešenje koje je uvek rizik i ko zna da li bismo i 3. mesto uzeli.
Devilcool
Reply
(08-28-2013, 05:50 PM)ensar7 Wrote: A ovo oko Honde, pa sta je vama? Sto da placam 5 mil za nekog ko mi za pola godine dolazi djaba? Jel to toliko bitno da sad dodje?

Normalno da je bitno! I vec je mjesec dana trebao biti tu da se uigra! Što je tebi?

Naravno, Max je stavio Muntaria a ne Polia! Boze koja komedija...
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Jaruga, zar stvarno mislis da ce Panchina di merda odletjet ako ispadne u play off-u? Daj ba, nemoj se djabe radovat. Pa ako idiot nije dobio nogu prosle godine kad je starto sa 15tim mjestom poslije 8 kola, kad je majmun uspio upisat 9 utakmica bez pobijeda sa 7 gubitaka, i cak ni tad mu nisu dali nogu vec navijaci molili da ostane, znaci nece ni sad nista bit. Zalosno i jadno ali istinito. Silvio nema para da mu placa ostatak ugovora, Galliani nema muda da mu da nogu jer nema adekvantu zamjenu, blago receno nemamo muda da mu damo nogu vec mu ne dovodimo igrace koje zeli u nadi da ce sam rec Adio Milan.
Mrki ova ekipa moze i bez Honde. Al jarane sam Honda nece rijesit nase probleme. Znaci nama odma treba Eriksen da napravimo nesto naprijed, a onda sa Hondom samo uljepsat ekipu i ganjat to cetvrtfinale. Jer ova ekipa MORA proci grupnu fazu. Imamo dovoljno jaku ekipu da to uradimo. Znaci mjesto sad davat 5 mil za Hondu, odma ulozi duplo i dovuci eriksena, i onda od januara imas ofazivni red snova
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
evo i mene samo da ve pozdravim , citam ve redovno ali nema sta da dodam , neda mi se da komentriam oko club i trener i igraci ... ovu sozonu nema Calcio na TV u Makedonija koja e prenasala unazad 10 godina sada , mi se neda da gledam na net ,mozda neki derbi duel ...

sta znam dali e bole da ispadnemo ali vec kat smo sttigli treti zasto bi sad bili pesimisti , ja sam zelio da ne pobedimo sienu ali PSV nek pomine

ovu sezonu i 3 4 u napred samo da budemo pre merda na tabeli nista drugo nie bitno

FORZA i da uzivamo u dobar fudball pa makar PSV nam da 2 3 gola Tongue
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Igra Boateng, i opet neko krilo kurčevo,idem plakat
Poli van,Muntari unutra
plakanje
Imam osjećaj da će PSV proći
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Parola na Curvi Sud...."Matri,ne hvala ... Pojacanja u odbrani i sredini je ono na sta se morate fokusirati"
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
(08-28-2013, 08:37 PM)Maji_TZ Wrote: Parola na Curvi Sud...."Matri,ne hvala ... Pojacanja u odbrani i sredini je ono na sta se morate fokusirati"
Okmilan
Reply
Zabili smo iz kornera...ljudi moji je li ovo moguce?
Reply
Izvadi Shaarawya i Poli stavi... Pa kolika kukavica mozes bit...
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply