Milanezi s Balkana
Sanjaš i moliš da klub za koji navijaš dobije što težu grupu da bi na nekom forumu ljudima dokazao koliko greše u vezi Alegrija, a više i ne govoriš "moj" i "naš" nego "vaš" Milan ? Smile
Devilcool
Reply
Da se razumijemo...utakmica je bila super koliko je tekma protiv verone bila jadna tako da....toplo-hladno se nastavlja...agonija ce trajati dok je god kreten na klupi..
sto se tice trasparenta....ulica nema pravo voditi privatan klub....bilo da je to nogometni, kosarkaski ili klub ljubitelja ptica pjevica...jedno je zeljeti smjenu trenera po forumima ali pisati transparente da treba pojacati obranu i vezu a ne napad....to su klosarska posla i protiv toga sam i uvijek cu biti...dobro su im rekli...kad kupite klub...radite i dovodite koga god zelite....ponavljam....milan je privatan klub...
Reply
(08-29-2013, 02:03 AM)Red and black fan Wrote: Sanjaš i moliš da klub za koji navijaš dobije što težu grupu da bi na nekom forumu ljudima dokazao koliko greše u vezi Alegrija, a više i ne govoriš "moj" i "naš" nego "vaš" Milan ? Smile

Bolest !! Ja sam prije dvije godine možda na ovom forumu rekao da mržnja prema Alegriu prelazi van svih granica.. Nije Ensar jedini da tako "osjeća" čovjek ne živi u realnom svjetu, želi najjaču grupu sa ekipama poput Reala,Barce,Man Citya,Bayerna itd koje su uložile 100 puta više nego mi, da jadan Allegri smrtnik pokušava nešto izvesti.. Pored te mržnje tu se osjeti i nedostatak inteligencije ali jednostavno čovjek je stvoren onakav kakav jeste i tu nema povratka..
Reply
Bravo allegri, sad cemo te slavit do sljedece "verone" odnosno sljedeceg debakla. Kao sto sam i rekao u prethodnim postovima, toplo-hladno se nastavlja, a psv i verona su zoran prikaz moje teorije.

@kalla, dobro si primijetio ovo za ulicu i privatan klub, tu se moramo sloziti. Ali u duhu forumske rasprave, dovodjenje matrija pored sharavog, balonje, pazzinia, nianga, robinha i boatenga je briljantan potez. Za vrhunske nam rezultate treba jos sami osrednji talijanski napadac i momcad je napokon kompletna. Grande allegri, grande galliani!

Kako bismo ovu sezonu u miru popratili, lijepo cemo se pripremiti na godisnje realne ciljeve: proljece u europi ( poput jednog stoljetnog hrvatskog kluba ) i trece do petog mjesta u serie a.
Reply
Stvarno, ovo pozivanje prije utakmice na ispadanje a poslije na najtezu mogucu grupu... valjda da se nesto dokaze.
Kao ako ispadnemo Berluskoni ce se ujutro probuditi i dati pare promijeniti trenera i ne znam sta jos. Pa, ko imalo prati Milan i posjeduje dio mozga zna da se u Milanu nije nikada nije tako radilo (osim jednom i tada smo se zajebali). Mi smo 96 ili godinu gore-dole radili smjenu generacija i onda smo kupili pola Ajaksa (npr. Sada da kupimo Gotzea Humelsa Smelzera iz Borusije, Bale umjesto Reala, Alcantru i Falkaa + jos kojeg mladog Italijana) I onda smo se tako zajebali da nas do Karla nije bilo nigdje. Pa smo to sve podijelili i onda pocetkom 2001 ili druge kupili Rui Costu i Pipa te smo se kao malo stabilizirali ali nista posebno (Zak, Fatih i malo Cezare). I onda je Karlo nas nekako ugurao u kval za ligu prvaka, kljucna pobjeda je mislim bila protiv Verone - oni te godine do te utakmice bili vrlo solidni ali poskije poraza od nas se prosuli i ispali. Na pocetku slijedece sezone kupio samo Nestu uradio par razmjena koje su tad bile presmijesne.
Ostalo je bliza istorija.
Znaci Galijani, koji je svakakav, ali najveci pokusava, po meni nesto slicno da uradi. Vjerujem da je nekog trenera vec pikirao, ceka priliku i onda ide noga Alegriju ( koji je odlican trener). Doveo je Balotelija ima Silju na beku i Monta u sredini. Kladio se je na Saponaru kao prednjeg veznog mozda jos Saravija. Ostalo su sve prolaznici kojih ce se rijesiti prvom prilikom.
Mozete vi pricati sta god hocete ali ja Celi vjerujem vise nego vama. Istorija mi je to dokazala.

Reply
Meni je istorija dokazala da ne vjerujem gallianiju, a posebno ne - allegriju. Sta cemo sad, cija je istorija u pravu?
Reply
Znaci broj osvojenih trofeja za vrijeme Galijanija i Berluskonija je jedina cinjenica. Znaci kada otvoris acmilan. Com stoje slike svih trofeja a bar polovina jer osvojena za njihovo vrijeme. To sto ja nesto mislim ili ti, ili mozda Galijani izjavio, to je vazduh.
Trofejna soba je istina.
Reply
(08-29-2013, 09:04 AM)geoff Wrote: Bravo allegri, sad cemo te slavit do sljedece "verone" odnosno sljedeceg debakla. Kao sto sam i rekao u prethodnim postovima, toplo-hladno se nastavlja, a psv i verona su zoran prikaz moje teorije.

@kalla, dobro si primijetio ovo za ulicu i privatan klub, tu se moramo sloziti. Ali u duhu forumske rasprave, dovodjenje matrija pored sharavog, balonje, pazzinia, nianga, robinha i boatenga je briljantan potez. Za vrhunske nam rezultate treba jos sami osrednji talijanski napadac i momcad je napokon kompletna. Grande allegri, grande galliani!

Kako bismo ovu sezonu u miru popratili, lijepo cemo se pripremiti na godisnje realne ciljeve: proljece u europi ( poput jednog stoljetnog hrvatskog kluba ) i trece do petog mjesta u serie a.
Nisam ni ja za matrija za 10 milijuna...mozda za 2-3 ...toliko vrijedi...ipak je on nasa skola...ali pomisliti da ce jedan trasparent nekog navijaca milana otvoriti oci nasoj upravi....to je vec stvar za ludnicu...

Meni je povijest dokazala da vjerujem gallianiju ali nikako allegriju....
Reply
@kakabanja

Imas firmu koja je dvadeset godina radina briljantno, ostvarivala profite i bila najbolja na trzistu. Zadnjih pet godina menadzment radi konstantne gubitke i firma je izgubila nekoc vodecu poziciju pred brojnim bolje organiziranim firmama. Hocemo li odrzati menadzment iz pristojnosti i zahvala za minuli rad?
Reply
Totenhem ce izgleda uzet Eriksena za 12 kliko mi dajemo za Matrija, pa ovo je za plakat..
Reply