Milanezi s Balkana
Mislim da smo dobili solidno zajebanu grupu, moglo je tek za nijansu zajebanije ali ovo je odmah iza Napolijeve koja mi se cini megazajebanom.
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
Reply
Bilo je..city dortmund ili ajax.....hahah...koliko srece tu toliko nesrece kod celtica
Reply
Hteo sam da izbegnemo Seltik iz poslednjeg šešira jer su veliki borci, nezgodni dosta na svom stadionu. Ajaks je solidna ekipa, izbacili smo sličnog protivnika sinoć ali će ovi biti iskusniji i tvrdji. Sa Barsom se možemo nositi što smo pokazivali već, tu bi mogla da se napravi lepa razlika u odnosu na ostale 2 ekipe. Moglo je lakše ali se ovo realno mora proći.
Ravnomerne grupe, eto Napolijeva je najjača ali može biti neizvesno svuda.
Devilcool
Reply
Ma ovo je vec postalo iritirajuce, trecu ili cetvrtu godinu dobijamo ovu Barcu. Aa valjda je red na nas da budemo bolji. Ako nista utjeha nam je to da ako prodjemo grupu u osmini finala necemo na Barcu ko prosle godine. S njima u dvije utakmice realno nemamo sansu za prolaz...
Reply
@Kakabanja
Mesi je protiv nas prvi gol dao zbog štopera nesposobnih da blokiraju šut sa ivice 16 a drugi iz čistog ofsajda.
Ovo za Bajern si zaista lupio, Mesi se u prvom meču gde je sve rešeno nije jednostavno video a u drugom niti bi mnogo promenio niti je hteo u igru u drugom delu jer je video da je stvar gotova.
Devilcool
Reply
Svaka cast Juventusu!!!
Bravo Angnelli. To je manager, a ne ovo nase govno od Galliania. Covjek dovuce BESPLATNO Teveza. Bravo!!!!
Ne mogu da vjerujem da moroncina galliani dadne 12 mil. € za Matrija a nije ustanju dat te pare za Teveza, Aubameyanga, ili Eriksena. Aj u p.m. galliani i Allegri.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Ja zadovoljan grupom. Opet ta Barca, a neka, bice to spektakl i prijenos na kanalu gdje mogu gledat. Mislim da bi trebali proci dalje, al kao drugi. Potpisujem odmah.

Bravo Rijeka, kakav uspjeh, fenomenalno. Rijetkost je u zadnje vrijeme da mi hrvati imamo dva kluba u Europi ali evo doslo i to vrijeme. Da, Sale je sad u oblacima.
Reply
(08-29-2013, 08:31 PM)ensar7 Wrote: Svaka cast Juventusu!!!
Bravo Angnelli. To je manager, a ne ovo nase govno od Galliania. Covjek dovuce BESPLATNO Teveza. Bravo!!!!
Ne mogu da vjerujem da moroncina galliani dadne 12 mil. € za Matrija a nije ustanju dat te pare za Teveza, Aubameyanga, ili Eriksena. Aj u p.m. galliani i Allegri.

Jesi ti lud.. Pa čovječe jel ti misliš da su ljudi ovdje nepismeni!! Tevez je doveden između 12-14 miliona eura + bonusi.. Šta besplatno, o čemu ti pričaš..
Ne vidim svrhu toga što ponavljaš, Milan nema novca to je činjenica vidiš da su morali čekati da im legne keš od LP-a da bi doveli nekog.. Žalosno!
Reply
bravo retaridana upravo, brao alegri jebo ti matri zenu, pa jebem im sve retardirano totenhem uzme eriksena za 12 miliona u 3 godine, mi uimamo matrija, od nekad velikog milana ostalo je SAMO IME, bravo uprava, ja bojkotujem necu nista vise kupit vezano za milan dok god se nesto ne promjeni, i bravo navijaci Milan u Italiji, umjesto da odete da im jebete sve, igrate kako berluskoni svira, fuj...
Reply
(08-29-2013, 08:31 PM)ensar7 Wrote: Svaka cast Juventusu!!!

O čemu ti pričaš?!Tevez nije doveden besplatno.

Petagna na posudbu u Sampdoriu
Zadovoljan sam dovođenjem Matrija..čak i načinom plaćanja
Juventus će dobiti 11 milijuna eura u naredne 4 godine
to je igrač za 10-15 golova u sezoni
Hondau smatram Milanovim
kladim se da će sletjeti nekakav stoper
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply