Milanezi s Balkana
Igra nije toliko losa..imali smo prilika dosta ali primit cemo iz kontre za 0-2....de jong i mexes odlicni...zapata uzas
Reply
Ja sam propustio tih kako čujem katastrofalnih uvodnih 10 minuta pa mi i nije tako loš utisak. Vidim opet primamo na prekide i zbog loše postavke štopera, ma dajte još napadača da sredimo to. De Jong opet sve čisti, Poli odličan, juri svaku loptu i započinje napade, Birsa takodje solidan, nije bezidejno kako smo navikli da gledamo. Fali koncentracije u završnici, barem ovaj tim zna da se vrati i valjda će to opet pokazati a pozadi neka seku kontre da se ovo ne pogorša.
Devilcool
Reply
I Matri vrijedi 12 miliona????
Jebote kakve sve budale danas primaju lovu. Nazalost ne smijes dat otkaz Allegriju jer inace ti odma propadaju 12 miliona. Ni jedan slijedeci trener nece gurat tog idiota sa 9 na ledjima. Pojma on nema
Reply
Kad ne ide....ne ide...jebiga...
Reply
Izvadi Polia, Muntari ostaje. ja sam ocito debil...
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Rapsodija se nastavlja... muntari i matri nas vode prema scudettu. Kakva pojacanja, ne mogu se odluciti koje je kvalitetnije, matri ili birsa?

Bravo allegri, idemo dalje obarat rekorde u najmanjem broju bodova na pocetku.

Forza muntari, dajmo mu kapetanaku traku!
Reply
Ja nemogu da vjerujem ja se nadam da ce kretena otjerat, jer ovo stvarno nema smisla, forsira Matrija ovaj u 4 ili 5 utakmica kako je odigro nije imo prilike za gol, Baloteli kako on igra isto ne zabija, veceras je zabio jer je Niang navukao 2cu na sebe i ostao prazan prostor za Balotelija, ja stvarno vise neznam sta da kazem, place mi se kad vidim kako igramo i kad vidim kretena na klupi, kako forsira svog Matrija i Birsu, pa onda pravi ocajnicke poteze u formaciji, rotira sve sto se da izrotirat..zaostajemo vec za favoritima, bojim se da ove sezone ne ostanemo ko inter prosle bez evrope...
Reply
u jebote pa gde su nasi postari igraci i capiten da ga odvuce ot sudije dobio vtori zuti za prigovor i zatim crveni .... bruki
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Inace bi me pogodio ovaj poraz ali sam jos u stanju soka....srecom nisam bio u westgateu kad je poceo napad...a svaki dan sam unutra...69 ljudi poginulo zasad...ulazimo u treci dan talacke krize...jos je oko 30 taoca u utra i 10-15 terorista..sorry na offtopicu ali eto...morao sam .......ako nekoga zanimaju informacije o ovome neka se javi na pp .. e da....napad se ocekivao i to bas u westgateu.....prije mjesec dana unhcr je upozoravao na napad...
Reply
(09-22-2013, 09:49 PM)kalla1899 Wrote: Inace bi me pogodio ovaj poraz ali sam jos u stanju soka....srecom nisam bio u westgateu kad je poceo napad...a svaki dan sam unutra...69 ljudi poginulo zasad...ulazimo u treci dan talacke krize...jos je oko 30 taoca u utra i 10-15 terorista..sorry na offtopicu ali eto...morao sam .......ako nekoga zanimaju informacije o ovome neka se javi na pp .. e da....napad se ocekivao i to bas u westgateu.....prije mjesec dana unhcr je upozoravao na napad...

o cemu pricas nisam u toku??? zajebajes se ili?

Reply