Milanezi s Balkana
ovo sigurno nije kvaliteteom najgori milan....ali prvo poluvrijeme protiv ajaxa je najsramotnija igra otkad ja pratim milan.....od 1992. godine
Reply
(10-01-2013, 11:53 PM)MEMO Wrote: Ajd ne serite. Kao prvo ovo nije najlosiji milan, onaj s giuntijem, comandinijem, vec smo to spominjali, kad je i onaj hrvat anonimus imao par nastupa, bilo je to prije nekih15g, e to je bio odvratan milan. Ovo danas je lose ali u zadnje tri sezone imamo naslov i dva puta medju prva tri. Pa to nije toliko lose. A uostalom kad budemo bili kompletni bice i igra bolja. I sta se zivcirate toliko, daj zivite malo. Jebo vas milan i alegri da vas jebo. Sory na ovom al tako se moram izrazit. Daj lakse malo, pa nije propast svijeta. Milan je nekad bio jak bice opet. Kao drugo, nisam gledat ovu patnju veceras. Gledao sam sazetak i jel moguce da u prvom pol uefini montazeri nisu imali nesto za staviti od milanovih napada. Jel to zaista najgore poluvrijeme ikad? Vjerujem da je. Sto se tice penala, nije bio. To je barem jasno. A sto se tici crvenog celticu daj ensar budi realan, ovaj put je sve uredno. Brown vidno iznerviran i osramocen od strane neymara pravi faul i jos na zemlji ga namjerno udara. Crveni ko suza. Sory na nepreglednosti, pisem s moba. Laku noc i smirite strasti.

Ti meni psujes a ja da smirujem strasti. Ok. Komandini Djunti Maldini Kostakurta Seva itd. O cemu pricas 1 zlatna lopta te najmanje 2 igraca apsolutne klase. 3 igraca koji da su se tada prodavali otisli bi za dan a ne da se mora potrositi dio transfera na silne avio karte trazeci kupca.
Ne serite vi.
Reply
(10-01-2013, 10:54 PM)kakabanja Wrote:
(10-01-2013, 10:18 PM)Maji_TZ Wrote: @Kakabanja oki to je tvoje misljenje...ali iskreno 95% ljudi na ovom forumu mislim da se nebi slozili s tobom...i ustalom ne igraju prezimena vec igraci...eto ti Birse koji je bolje pokazo od nekih pojedinaca...pasivnost i bezidejnost to je ono sto vrjedja svakog navijaca Milana...pa nije Milan seoska ekipa da se samo brani i nabija lopte prema naprjed bez ikakve akcije...ali najgore od svega sto oni pokazu da mogu odigrati i razviti par akcija iole uigrani i tecnih...al problem je sto to budu samo bljeskovi pojedinaca i to se desava samo na momente

Zar je toliko tesko rijesiti problem pogodaka iz prekida...to nas prati vec 2 sez...u pocetku smo primali golove iz polukontri i kontri ali se to sad smanjilo
Pazi, ja Milan pratim duze od 95% posto ljudi na ovom forumu i mogu ti reci da sigurno igracki Milan nije bio nikad losiji. Znaci bilo koji sastav u ovih 25 godina od kada ga gledam je najmanje 3 puta bolji od ovog. Ovdje ja ne vidim igraca. Mozda ce neki biti (desiljo i El sh) ali Abijati Konstant Mexes Zapata Abate Muntari niti su bili niti ce biti Montolivo i De Jong su polovnjaci, Robinjo je bio igracina ali budala i Mario koji je igrac ali budala. Trenerski je i bi losiji (Tabarez Zak i Leonardo).
Tako da mislim da beskonacno vrijedjanje trenera na ovom forumu ne vodi nicemu dok se ne dovedu, ako se dovedu, igraci.
Da nam je sudija mislio bilo sta poklanjati svirao bi cist penal ranije.

Odlican post kakabanja. Slazem se da je ovo vjerojatno najgori milan u novijoj povijesti kluba, odlicno si okarakterizirao igrace.

Konjurencija mu moze bit onaj milan sa commandinijem i federicom giuntijem kojeg je memo istaknuo, ali mislim da ovaj danasnji cak moze odnijeti titulu.
Reply
98-99
12 Abbiati
31 Frezzolini
1 Rossi
14 Ayala
19 Beloufa
27 Coco
5 Costacurta
3 Maldini
25 N'Gotty
26 Sala
4 Albertini
23 Ambrosini
7 Ba
10 Boban
8 Donadoni
21 Giunti
2 Helveg
18 Leonardo
17 Ziege
16 Aliyu
20 Bierhoff
11 Ganz
24 Guglielminpietro
30 Morfeo
9 Weah

99-00
12 Abbiati
22 Colombo
40 Fiori
1 Rossi
14 Ayala
19 Chamot
5 Costacurta
3 Maldini
26 Sala
Vago
16 West
4 Albertini
23 Ambrosini
10 Boban
15 De Ascentis
8 Gattuso
21 Giunti
24 Guly
2 Helveg
18 Leonardo
31 Rossetti
27 Serginho
20 Bierhoff
30 Graffiedi
41 Jose Mari
7 Shevchenko

00-01
12 Abbiati
32 Dida
22 Fiori
1 Rossi
79 Beloufa
19 Chamot
5 Costacurta
13 Kaladze
3 Maldini
25 Roque Junior
26 Sala
4 Albertini
23 Ambrosini
33 Ba
10 Boban
17 Brncic
77 Coco
8 Gattuso
21 Giunti
24 Guly
2 Helveg
18 Leonardo
16 Redondo
27 Serginho
20 Bierhoff
9 Comandini
30 Graffiedi
11 Jose Mari
7 Shevchenko

01-02
18 Abbiati
12 Fiori
1 Rossi
16 Chamot
22 Contra
5 Costacurta
2 Helveg
13 Kaladze
24 Laursen
3 Maldini
25 Roque Junior
4 Albertini
23 Ambrosini
33 Ba
32 Brocchi
15 Donati
8 Gattuso
21 Pirlo
16 Redondo
10 Rui Costa
27 Serginho
34 Umit
11 Aliyu
9 Inzaghi
19 Javi Moreno
14 Jose Mari
26 Kutuzov
7 Shevchenko
7 Simone

02-03
18 Abbiati
1 Dida
12 Fiori
16 Chamot
5 Costacurta
2 Helveg
13 Kaladze
24 Laursen
3 Maldini
13 Nesta
25 Roque Junior
14 Simic
23 Ambrosini
29 Ba
32 Brocchi
28 Dalla Bona
8 Gattuso
21 Pirlo
30 Redondo
10 Rui Costa
20 Seedorf
27 Serginho
9 Inzaghi
11 Rivaldo
7 Shevchenko
15 Tomasson

03-04
77 Abbiati
12 Dida
1 Fiori
2 Cafu
19 Costacurta
4 Kaladze
24 Laursen
47 Legati
3 Maldini
13 Nesta
16 Pancaro
14 Simic
45 Abate
23 Ambrosini
32 Brocchi
46 Canini
41 Dal Bello
8 Gattuso
22 Kaka'
48 Kalambay
21 Pirlo
5 Redondo
10 Rui Costa
20 Seedorf
27 Serginho
18 Borriello
9 Inzaghi
43 Matri
86 Pozzi
7 Shevchenko
15 Tomasson

04-05
ABBIATI
DIDA
FIORI
CAFU
COLOCCINI
COSTACURTA
KALADZE
MALDINI
NESTA
PANCARO
SIMIC
STAM
AMBROSINI
BROCCHI
DHORASOO
GATTUSO
PIRLO
RUI COSTA
SEEDORF
CRESPO
KAKA
INZAGHI
SERGINHO
SHEVCHENKO
TOMASSON

Po meni nijedan ovaj tim nije gori od danasnjeg, prosudi te i sami...
Reply
(10-02-2013, 07:01 AM)kakabanja Wrote:
(10-01-2013, 11:53 PM)MEMO Wrote: Ajd ne serite. Kao prvo ovo nije najlosiji milan, onaj s giuntijem, comandinijem, vec smo to spominjali, kad je i onaj hrvat anonimus imao par nastupa, bilo je to prije nekih15g, e to je bio odvratan milan. Ovo danas je lose ali u zadnje tri sezone imamo naslov i dva puta medju prva tri. Pa to nije toliko lose. A uostalom kad budemo bili kompletni bice i igra bolja. I sta se zivcirate toliko, daj zivite malo. Jebo vas milan i alegri da vas jebo. Sory na ovom al tako se moram izrazit. Daj lakse malo, pa nije propast svijeta. Milan je nekad bio jak bice opet. Kao drugo, nisam gledat ovu patnju veceras. Gledao sam sazetak i jel moguce da u prvom pol uefini montazeri nisu imali nesto za staviti od milanovih napada. Jel to zaista najgore poluvrijeme ikad? Vjerujem da je. Sto se tice penala, nije bio. To je barem jasno. A sto se tici crvenog celticu daj ensar budi realan, ovaj put je sve uredno. Brown vidno iznerviran i osramocen od strane neymara pravi faul i jos na zemlji ga namjerno udara. Crveni ko suza. Sory na nepreglednosti, pisem s moba. Laku noc i smirite strasti.

Ti meni psujes a ja da smirujem strasti. Ok. Komandini Djunti Maldini Kostakurta Seva itd. O cemu pricas 1 zlatna lopta te najmanje 2 igraca apsolutne klase. 3 igraca koji da su se tada prodavali otisli bi za dan a ne da se mora potrositi dio transfera na silne avio karte trazeci kupca.
Ne serite vi.

Ej sta ti je, nitko tebi ne psuje. Ako je tebi psovanje kad netko kaze ne serite onda stvarno. Kad kazem jebo vas Milan nemojte shvatiti tako doslovno, mislim da ste shvatili poantu. Mozemo mi do sutra koji je najgori Milan al evo par cinjenica. Milan onaj od 2000-2002 nije nista osvojio. Taj Milan ili onda onaj 1997-1998 je bio ako se ne varam oko 8-10 mjesta na kraju prvenstva. E to je bilo katastrofa. Ni Europu nismo igrali.

Ovo danas je isto lose, ali samo malo, onda nemojmo gledati zadnje dvije sezone, ili barem onu predzadnju, osvojili naslov i imali Ibru i Silvu. Ako cemo gledati od ove sezone onda ovaj Milan ima sanse da bude najgori. Recimo da ove godine budemo 5-6 i nagodinu opet slicno, e to bi bilo katastrofa. Ionako od ove godine ne ocekujem nista kao sto sam vec govorio prije pocetka sezone ali za iducu sezonu ocekujem neke promjene i ulaganja malo veca u klub. A tko zna, kaed budemo kompletni za mjesec-dva mozda rasturimo proljetnu polusezonu kao prosle godine kad smo uzeli najvise bodova i bili prvaci proljetnog dijela. Pricekajmo pa sudimo.
Reply
To sve skupa nije bit priče. Bit jučerašnje utakmice je da smo mi igrali protiv ekipe koja je LOŠIJA od nas. Ali da smo se postavili toliko jadno i kukavički to nije u redu. Dosli smo se braniti...

Imamo jadnu ekipu, ali imamo dovoljno dobru ekipu da sa Ajaxom mozemo uci u utekmicu hrabro i na pobjedu. ICI NA POBJEDU.

NEtko je spomenuo da je De Jong polovan igrač, ja se ne slažem. Cijela Italija ga hvali, i ja sam toga stava. Igra stvarno vrhunski kao zadnji vezni razbijač. Ostali su polovnjaci, pa i Monto ako ga se dobro ne koristi.

P.S.
Balotelli, Shaarawy, Niang, Saponara, Honda, Poli, DJ, Monto, De Sciglio, Cristante... to je dobra baza mladih i dobrih igrača, neki ce biti i vrhunski. Samo je potrebno dovesti 2, 3 prava igrača i pravog trenera i za 2 godine ekipa je spremna. Ali ključ svega je prodaja kluba ili dijela kluba. Jer sa 0 eura se je moze.

Treba dovesti onog Jonginha iz Verone, nekoga kao Verratti, 2 stopera i eto ti ekipa mozes biti prvak europe uz malo srece za 2 god.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
02-03
18 Abbiati
1 Dida
12 Fiori
16 Chamot
5 Costacurta
2 Helveg
13 Kaladze
24 Laursen
3 Maldini
13 Nesta
25 Roque Junior
14 Simic
23 Ambrosini
29 Ba
32 Brocchi
28 Dalla Bona
8 Gattuso
21 Pirlo
30 Redondo
10 Rui Costa
20 Seedorf
27 Serginho
9 Inzaghi
11 Rivaldo
7 Shevchenko
15 Tomasson

03-04
77 Abbiati
12 Dida
1 Fiori
2 Cafu
19 Costacurta
4 Kaladze
24 Laursen
47 Legati
3 Maldini
13 Nesta
16 Pancaro
14 Simic
45 Abate
23 Ambrosini
32 Brocchi
46 Canini
41 Dal Bello
8 Gattuso
22 Kaka'
48 Kalambay
21 Pirlo
5 Redondo
10 Rui Costa
20 Seedorf
27 Serginho
18 Borriello
9 Inzaghi
43 Matri
86 Pozzi
7 Shevchenko
15 Tomasson

Danasnji Milan usporedjujes sa Milanom 2003 koji je osvojio Ligu prvaka i Milanom 2004 koji je osvojio prvenstvo sa tad rekordnih 82 boda i samo dva poraza od kojih je drugi bio u zadnjem kolu kad je naslov bio vec osiguran??? Ma ti nas zajebavas druze, jelda? Nema smisla to usporedjivati. Ocito nisi tako mislio vec si samo spomenuo sve generacije pa da imamo bolji uvid u sve to jelda? Smile
(10-02-2013, 01:15 PM)mrki Wrote: To sve skupa nije bit priče. Bit jučerašnje utakmice je da smo mi igrali protiv ekipe koja je LOŠIJA od nas. Ali da smo se postavili toliko jadno i kukavički to nije u redu. Dosli smo se braniti...

Imamo jadnu ekipu, ali imamo dovoljno dobru ekipu da sa Ajaxom mozemo uci u utekmicu hrabro i na pobjedu. ICI NA POBJEDU.

NEtko je spomenuo da je De Jong polovan igrač, ja se ne slažem. Cijela Italija ga hvali, i ja sam toga stava. Igra stvarno vrhunski kao zadnji vezni razbijač. Ostali su polovnjaci, pa i Monto ako ga se dobro ne koristi.

P.S.
Balotelli, Shaarawy, Niang, Saponara, Honda, Poli, DJ, Monto, De Sciglio, Cristante... to je dobra baza mladih i dobrih igrača, neki ce biti i vrhunski. Samo je potrebno dovesti 2, 3 prava igrača i pravog trenera i za 2 godine ekipa je spremna. Ali ključ svega je prodaja kluba ili dijela kluba. Jer sa 0 eura se je moze.

Treba dovesti onog Jonginha iz Verone, nekoga kao Verratti, 2 stopera i eto ti ekipa mozes biti prvak europe uz malo srece za 2 god.

De Jong je nas najbolji igrac trenutno.

Ovo gore si super rekao, tako ce i biti jel? Da bar.
Reply
Montolivo je prošle sezone bio top 5 centralni vezni igrač lige, najbolji u top 5 liga po preciznim dugim loptama, uspešan u dodavanju kao Pirlo ili Vidal i sve to sa jadnijim veznjacima oko njega nego igrači iz drugih timova, naravno bio je ubedljivo naš najbolji igrač a standardni je prvotimac Italije. Polovnjak? Za De jonga je neko već objasnio...
Daleko od toga da Abiati, Mekses, Abate, Poli... nisu igrači ali za ovu dvojicu mi baš upada u oči šta pričate.
Devilcool
Reply
Hahah Memo kako sam prekopiro umjesto 96-97 i 97-98 ja sam prekopiro ove zadnje dvije koje si ti naveo. Naravno da nisam htio te generacije uporedjivat. To je suludo. A i eto cisto onako da se malo podsjetimo ko je sve igro u Milanu zadnju deceniju i vise, bilo je tu jos mnogo promasaja, ali i izvrsnih igraca...
Reply
Birsa, ruptura mišića lijeve noge. Pa mi kao da ih namjerno ozljeđujemo. Uđeš u Milanello, netko te opali letvom po butnom mišiću i ajmo u bolnicu prvo...

Kako oni to treniraju ili što oni uzimaju da nama 50% ekipe ima polomljene mišiće?

Za slj. trenera očekujem tipični potez Milana, a to ce biti Inzaghi. Nepoznanica da ne moze biti veca, ali entuzijast da ne moze biti veci isto tako. Barem je campione pravi.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply