Mi moramo navijati za nas klub da bude neggdje oko 8-10 mjesta pa da nagodinu ne igramo Europu. Samo prvenstvo i tako se krece ispocetka. Ali kao sto kazete, mnogi moraju otici iz kluba. Balotelli je igrac svjetske klase ali i on vidi gdje je dosao i da zapravo nema s kim igrati. Voli on ovaj klub ali su ga nasamarili isto kao i Ibru, rekli im da ce Milan biti jak i da ce kupiti super igrace kad ono mauna, jad i bijeda. Ali vec sam rekao da se ne zivciram neko vrijeme, mirno cu ispratiti ovu sezonu pa cemo vidjeti sta ce se dogoditi nagodinu.
(10-27-2013, 09:07 PM)MEMO Wrote: Mi moramo navijati za nas klub da bude neggdje oko 8-10 mjesta pa da nagodinu ne igramo Europu. Samo prvenstvo i tako se krece ispocetka. Ali kao sto kazete, mnogi moraju otici iz kluba. Balotelli je igrac svjetske klase ali i on vidi gdje je dosao i da zapravo nema s kim igrati. Voli on ovaj klub ali su ga nasamarili isto kao i Ibru, rekli im da ce Milan biti jak i da ce kupiti super igrace kad ono mauna, jad i bijeda. Ali vec sam rekao da se ne zivciram neko vrijeme, mirno cu ispratiti ovu sezonu pa cemo vidjeti sta ce se dogoditi nagodinu.
e moj memo, i ja sam vjerovao u to, pa onda skontao da nema nista od toga. Prije godinu dana radovao se onim silnim gubitcima u nadi da ce napokon nogirat onu prevaru na klupi, ali nista. sve sjajno. Tako da i da izgubimo slijedece 3 tekme, opet ce Silvio doci na trening, popricat sa igracima, i sve super. Vise ne vjerujem da ce Allegri dobit nogu. Ma i da zavrsimo 10ti i nigdje ne odemo, Allegri ostaje. Do kad? To vise niko ne zna. U nasem klubu ne vrijede zakoni koji su uobicajeni u normalnom fudbalskom svijetu. Zato, vise me i ne zanima izgubili ili ne, samo mi je zao sto gubimo. A da ce taj gubitak nesto promijenit? Vjeruj mi jarane nece. OStat ce sve isto, i mi cemo uvijek morat "migliorare"...
hehe hvala mrki, ej neces vjerovat, skocio sam kad je Matri zabio, dotrcao sestri i cestitao joj Novu Godinu hahahhahaha sunce ti ljubim od augusta covjek igra i tek sad krajem novembra, 2 mjeseca svaku tekmu igra, i sad napokon zabije gol. Sjajnoooo
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
10-28-2013, 01:41 AM
(This post was last modified: 10-28-2013, 01:42 AM by Maji_TZ.)
Mozel neko provjeriti kolko smo imali bodova poslje 9 kola prosle sez...i kolki je omjer pobjeda x poraz kao i gol razlika ???
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
10-28-2013, 10:47 AM
(This post was last modified: 10-28-2013, 10:56 AM by huss.)
Bili smo mnogo gori prosle godine, ali to nista ne znaci. Prosla godina je prosla godina. Nakon devet kola smo imali omjer 3 pobjede jedna nerijesena i cak 5 poraza, sto znaci 10 bodova ili bod manje nego sto sad imamo. I gledo sam jutros kakv je penal dobio Juve...pa stvarno prave smijuriju od ove italijanske lige. Nije bilo penala nad Balotelijem, ali i ono nad Asamoom je isti slucaj, medjutim nakon sve kuknjave i pritisaka poslije utakmice protiv Reala gdje su urlali kako su pokradeni bilo je i za ocekivat da ce ih sudije ispostovat u domacem prvenstvu. Napoli isto tako, dva veoma, veoma sumnjiva penala. Kad se uzme sve u obzir, Roma igra jedina lijep i muski fudbal. Kad vec Milan ne moze, volio bi da oni uzmu ovu titulu. Mada nece im biti lako sigurno, primace im se ovaj sugventus pomocu sudija sigurno do kraja sezone.
Roma sjajno igra za sad ali Juventus je u punom kapacitetu verovatno ispred svih klubova u ligi mada trenutno van forme i mogu da budu srećni što su svega 5 bodova u zaostatku. Šansa im je što ne igraju u Evropi, sami smo osetili pre 2 sezone kolika je to prednost.
ja ne vidim nacin kako cemo prestici jednog od trojca juve, roma i napoli....
Silvestre out - zamislite, ozljeda mišića. Cudno...
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
10-28-2013, 06:10 PM
(This post was last modified: 10-28-2013, 06:11 PM by Maji_TZ.)
@Mrki ...ovo sto se dogadja sa povredama misica je strasno...pa njih 80% u ekipi ne moze da izdrzi vikend-srijeda samo jedan put....doktore i kondicione trenere treba otpustiti...
Ne znam jeste pratili ali Galliani je konacno reagovo na lakrdiju od sudjenja...trazio je izvinjenje sudija...Iako nam dva penala nisu sudjena(ruka Luccarelia,i faul na Matriju) Galliani nije pomenuo tu situaciju nego nepravilno izveden slobodan udarac...ja to juce nisam ni primjetio...igrac Parme je cak 8 METARA pomjerio loptu unaprjed imate dokumentovao sa slikama na official str kluba...to je strasno i veliki propust ...ali predjsednik sudijske organizacije je reko Gallianiu da trazi izvinjenje od svojih igraca
@Huss mene je samo zanimalo info da vidim jel Max uspjeo oboriti negativni rekord...eto malo mu je falilo da ponovi za bod...ali smo prosle sezone ostvarivali pobjede u gostima a nista nimo mogli kuci uzet u prvih ti 10 kola...sada je obrnuto...valjda docekamo sljedece sez da bude i u gostima i kuci ....red je brate dragi
Ko ce igrati sada u odbrani protiv Lazia i Fiorentine??? Bonera, Silvestre out...Mexes kaznjen...ostaju Zaccardo ili Vergara ne moze gore...da se ja pitam ja bi stavio De Sciglia...
Mario imo danas saobracajnu nesrecu...lik nije dobar...njegovo ponasanje na terenu je na nivou pionira koji misli da je najbolji u ekipi pa sve hoce na silu...njegov onaj pogled ko kod teleta...fkt psihicki problem ima
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Šteta, dobar je bio u ove 2 tekme.
Raiola trazi prodaju Ballotelia. I to je sad 99% sigurno, na ljeto odlazi Super Mario. Covjek ce nac kupca, i tako da se mozemo oprostit od Super Maria. Steta, dobar igrac, ali jebiga ima Raiola pravo, trosi mu se igrac u klubu koji je postao lakrdija. Znaci sad smo u rangu Parme ili Palerma, tj. nekad smo davno bili nesto sad smo nista. Sumnjam da igraci vise zele dolazit knama.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
|