10-28-2013, 07:41 PM
http://www.calciomercatonews.com/wp-cont...n-4231.jpg
ovo mi se svida, samo sumnjam da je Max sposoban na napravi nesto ovako...
|
Milanezi s Balkana
|
|
10-28-2013, 07:41 PM
http://www.calciomercatonews.com/wp-cont...n-4231.jpg
10-28-2013, 07:57 PM
Kad bi neko dao 30 miliona za ovog ludjaka, omdah ga treba prodat. On ce biti vjeciti talenat koji to nece opravdat, jer jednostavno nije dobar u glavi. Gledam kako igra Ibra i mogu samo da zamisljam kolko bi bili jaci da je osto. Realno covjek nam je donio onu zadnju titulu, koju cemo kako sad stvari stoje dugo jos pamtiti.
Huss nije Ibra donio titulu, vec ju je Allegri osvojio u svojoj prvoj sezoni. Nemoj tako, naljutit ces ovdje neke clanove. Vidis da su se usutili kad su skontali da sam imao pravo u vezi moroncine na klupi, al sta ces ne smiju priznat hehe
Allegri il Grande, ave Cesar Allegri su vikali, covjek koji je u prvoj sezoni nam donio titulu, koji je drugu izgubio samo radi ne dosudjenog gola (nikako to sto je gubio silne utakmice radi gluposti, sto je imao katastrofalan start i sto non stop povrijedi igrace na treningu) ma neeee kriv je sudija, mjesec, mars u oktobru, svi su krivi samo je Allegri zlatan Jebo vas Allegri, eto vam ga pa ga sad branite. Vasu ikonu
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
10-29-2013, 07:09 AM
(10-28-2013, 11:52 PM)ensar7 Wrote: Huss nije Ibra donio titulu, vec ju je Allegri osvojio u svojoj prvoj sezoni. Nemoj tako, naljutit ces ovdje neke clanove. Vidis da su se usutili kad su skontali da sam imao pravo u vezi moroncine na klupi, al sta ces ne smiju priznat hehe i nije ju donjeo ibrahimovic, u odlucujucim utakmicama on je pauziro zbog 2 crvena kartona, tad nas je izvlacio pato, realno skudeto kad smo osvojili nismo imalo konkurencije u italiji, svi su bili za 3 klase slabiji, a mi smo imali 6 igraca u vrhunskoj formi, Ibra,robi,pato ,kpb,silva, i nesta i to su igraci koji su donjeli a ne samo nosonja a i to bi alegri izgubio da je kako mogo, ali nije imo srece
10-29-2013, 01:56 PM
Jedini i iskljucivi "krivac" za nas scudetto te godine je ibrahimovic. Brojne je utakmice te sezone sam rjesavao, a s druge je strane od pojedinaca ucinio da izgledaju kao posteni igraci, a oni to, dakako, nikad nisu bili, ni prije ni poslije ( boateng, nocerino, robinho ).
Druge sezone je ibra ponovo daj svoj stanardni doprinos, ali milan nije ucinio nista da se proslogodisnja sampionska momcad nadopuni na kljucnim pozicijama. A pritom je i genije na klupi zablistao i dao svoj obol cijeloj prici. Balotelli, suprotno od ibre, nije tip igraca koji ce solo rjesavati tijek susreta. Nastranu njegovo retardirano ponasanje, i dalje mislim da je on za ovaj milan premija. Ali on mnogo ovisi o loptama koje bi mu vezni red trebao servirati sto u milanu kronicno nedostaje. Kad ti igra muntari kreativca, jos balonja dobro i igra.
10-29-2013, 02:39 PM
(10-28-2013, 07:57 PM)huss Wrote: Kad bi neko dao 30 miliona za ovog ludjaka, omdah ga treba prodat. On ce biti vjeciti talenat koji to nece opravdat, jer jednostavno nije dobar u glavi. Gledam kako igra Ibra i mogu samo da zamisljam kolko bi bili jaci da je osto. Realno covjek nam je donio onu zadnju titulu, koju cemo kako sad stvari stoje dugo jos pamtiti. a kad sam ja to govorio da ga treba sto prije prodat...nudili su na pocetku sezone 40 000000 ali ne...faraon je najbolji igrac svijeta prema nekima sa foruma...
10-29-2013, 02:48 PM
Kala, mislio sam na Balotelia
10-29-2013, 02:48 PM
Ne može jedan igrač biti isključivo zaslužan ma koliko bio dobar, čak je diskutabilno da li je kao pojedinac dao više od Silve. Imali smo mi posle te sezone isto ako ne i više datih golova ali bez odbrane ti ne vredi ništa, kao što je slučaj i sad.
10-29-2013, 03:07 PM
Prijatelju, kada je ibra na terenu, svima se tresu gace. I nasim igracima i protivnickim igracima i sucima. Sa takom razdiobom snaga, obrana i veza igraju iznad svojih mogucnosti. I onda ti izgleda da nocerino i abate jesu vrhunski igraci.
Tu je vise stvar nogometnog ugleda i autoriteta nego je li obrana tada izgledala bolje ili nije. Naravno, odlazak silve je bio tezk udarac za milan. Ali on je prema vaznosti na terenu neusporediv s ibrahimovicem.
10-29-2013, 03:35 PM
Samo budala moze prodat Ibru i Thiaga. Tj Berlusconi. Nemam vise komentara jer dok je takva situacija da Milan trosi 0 eura i da je trener covjek koji je polu amater nemamo sta reci.
Opet je promijenio formaciju i sada igramo 4-2-3-1. Ovaj je gori od Štimca, a ja sam mislio da je Štico ipak najgori. Imas 2 ponajbolja igrača na svijetu, Ibra + Thiago, i ti ih prodaš i novce potrosis na Matria i Balotellia. Umjesto da prodaju binha, nocerina, boatenga, abatea i te invalide i da dovedu jos 2 igrača kao sto su tevez i jedan bek. Sramota. El Shaarawy je jedan od najmodernijih i najboljih mladih igrača na svijetu. Ali nama je bolji Robinho, kanta i lakrdija.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti ) |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|