11-30-2013, 04:42 PM
Rekoh, obrti u ovom klubu su kao dobar dan.
|
Milanezi s Balkana
|
|
11-30-2013, 07:10 PM
Galliani, upitan da kmentira Berlusconievu izajvu: "riječi predsjednika u svete."
![]() U međuvremenu, u Gotham City-u, Allegri tvrdi: "mnogi kažu da igramo loše, ali ja se ne slažems tim..." Vidite, mi zapravo dobro igramo. Samo mi nismo skužili.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
12-01-2013, 12:45 PM
jeli moguce da je cijela prva postava obrane ozlijedjena?
12-01-2013, 12:51 PM
ej, aj please nemoj te se izvlacit na odbranu. Jel moze? Sta bi ste rekli da ste za BVB koji je odigrao s Bayernom (izgubio na guzove), nabio Napolia i sad i Mainza, bez odbrane? Znaci covjek nema 3 glavna igraca odbrane, pa morao dovuc amatera Friedricha, pa uspije upisat rezultate. Znaci ne prihvatam izvlacenje sa rijecima: "nismo imali odbranu". Imamo Boneru i Silvestrea i EManuelsona, to su 3 odbrambena od pocetka, Klop bi rado njih imao u ekipi mjesto amatera Friedricha, ili Bendera koji je vezni igrac. Znaci, to sto nemamo odbrane nije opravdanje da nemamo igru.
ajmo dalje gledat ovaj amaterski klub. Kazem vam, Allegrije sa pobijedom u Glasgowu osigurao klupu na slijedeci 10 izgubljeni utakmica. Serie B stizemo.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
ne izvlacim se ja na obranu makar smo primili stvarno smjesan gol nego mi cudno da su bas sva prva 4 obrambena trenutno van stroja...bizarno....btw...lijep gol montoliva
danas igra nije uopce toliko losa...
So obzirom kakva je situacija u modernom fudbalu sa full bekovima...da su postali endemska vrsta...mislim da je neko ovog Urbya bilo u Ajaxu ili Milanu ucio bekovskim kretnjama i postavkama u odbrani mogao je izaci na sasvim solidnog beka...
Kad su od Serginha napravili beka mogli su to isto i od Urbya napraviti ... ali eto Allegri izgleda i strucni stab nisu htjeli plus Urby tvrdoglav ...Gledam ga u ove dvije utakmice zadnje....Momak je imo vise efektivnih centarsuteva od Abatea od pocetka sezone...njegov svaki 5 centarsut je los a kod svih ostalih bekova(osim DeS) je obrnuto... Ima brzinu...zilav je....ali nema te bekovske kretnje to se vidi...kako ispada i ne stoji dobro u linijama....zalece se kao bez glave...stvarno steta sto se nije vise radilo sa njim... @Kalla slazem se ...nije sjajna ali u odnosu na Genovu i ostale patnje ...poboljsala se ako nista...Mislim da je to sve do nove formacije, ustvari kopije Calrove formacije sa Kakom...gdje on dobije free ulogu...a i Matri ne stoji pored Marija i ne duplaju jedan drugog... Ocekujem ulaz Elshe ako ostane 1:1 do 60 min
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
12-01-2013, 01:26 PM
Nasi bekovi i krila su posebna tuzna prica. Ovo je prvi gol da smo dali na ubacenu loptu sa strane. Jedini u Seriji A do ovog meca nismo postigli gol na taj nacin, sto dovoljno govori.
Abate nije uspeo da uputi pristojan centarsut vec dve godine.
12-01-2013, 01:32 PM
Urbi je već utakmicama dosta koristan u napadu i dobro centrira, bio je red da neka od tih lopti dovede do gola. U odbrani ispada isuviše i loše prenosi loptu ali radije bih to da gledam nego Konstanta. Štoperi užasni. Kao i obično ne znamo probiti klasičan italijanski bunker, izmene bi mogle da malo promene stvari jer su neki zalutali u utakmici. Trojka napred bi mogla da se razbudi malo.
12-01-2013, 01:57 PM
Svaka cast. Cist crveni. Nisi ti Tachtidisu nikad isao na loptu, vec se vidi pad koncentracije pa lupi po nogama. Odma dizanje ruke kao jeste faul, samo vodi na to da si namjerno isao na udaranje a ne na loptu. Pravedan crveni.
A moram vam rec da se pravo ismijem kad pokazu Allegrija haha znaci u ocima mu se vidi da on nema pojma sta da uradi. Vidi da ovo ne ide, ne zna sta je tacno da uradi, a nema povjerenja u igrace na klupi jer im ne zna objasnit svoje ideje pa stim se boji pravit izmjene da nesto ne zezne. A ako kojim slucajem izmjena se ispostavi tacna, e onda je on heroj jer je on znao da njega mora uvest. Zalosno....
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
12-01-2013, 02:07 PM
i nakon crvenog..igra nam se raspala....strasno
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|