Meni je porazavajuca cinjenica da je ovaj Inter ocajna ekipa, a ipak su nas dobili...to samo govori gdje smo mi u cijeloj toj prici. To 13. mjesto je ocito realno pa vodio ovaj tim Alegri, Seedorf ili Prandeli... Najgore je kad moras igrace na 6-7 pozicija u prvoj postavi promijeniti. U ovoj vecerasnjoj postavi ja bi ostavio samo Abiatia, Boneru, De Jonga i eventualno Kaku na stari kredit. Mozda jos De Sciglia...
Allegri zna da su mu dani odbrojani pa nas namjerno unistava. Jebo konju mater glupu. Smrad teski. I neznalica.
(12-22-2013, 10:59 PM)kalla1899 Wrote: nadam se da ne postoji neko ko ce braniti allegrija nakon ovog poraza...
Nada umire zadnja

... Opet ce biti prica kako nemamo ekipu...niko nece reci sta je Saponara radio na klupi 4 sedmice...ako vcrs nije pokazao da moze igrati onda ja ne znam kako dalje....da vodim neku Parmi Genovu odma bi ga uzeo na posudbu...strasno koristan moze biti..al neka ima Matri on ce ostati tu gdje jeste...
Allegri je drugovi obecao na Bozic novu poziciju na tabeli i to je i ispunio nova i gora...viditi Milana na 13 mjestu za Bozic je porazavajuce...
I opet ponavljam Milan nema ekipu za prvo mjesto ali SIGURNO nema ekipu ni za 13-to...
Jebo tu pricu promjenit ce se ekipa u 2014...doce ovaj onaj itd....korjenite i sistemske promjene mogu pomoci ovoj ekipi...
Kad vratim film unazad od kakvih mi ekipa smo gubili ili nismo dobijali ove sezone ja se stidim...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
tuzno je sta se desava sa nekad velikim Milanom...
Rossonero Per Sempre...
jos nam je najbolji igrac Bonera....ojj majko moja...
Rossonero Per Sempre...
- I zbog Milana i zbog Seedorfa nadam se da neće doći na klupu - zaključio je Boban
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Maksa opet kažnjavaju što napada sudije, kad on tako nešto radi bez posebnog razloga šta očekivati od bistrih Maria i Muntaria.