Milanezi s Balkana
Meni je porazavajuca cinjenica da je ovaj Inter ocajna ekipa, a ipak su nas dobili...to samo govori gdje smo mi u cijeloj toj prici. To 13. mjesto je ocito realno pa vodio ovaj tim Alegri, Seedorf ili Prandeli... Najgore je kad moras igrace na 6-7 pozicija u prvoj postavi promijeniti. U ovoj vecerasnjoj postavi ja bi ostavio samo Abiatia, Boneru, De Jonga i eventualno Kaku na stari kredit. Mozda jos De Sciglia...
Reply
Allegri zna da su mu dani odbrojani pa nas namjerno unistava. Jebo konju mater glupu. Smrad teski. I neznalica.
Reply
(12-22-2013, 10:59 PM)kalla1899 Wrote: nadam se da ne postoji neko ko ce braniti allegrija nakon ovog poraza...

Nada umire zadnja Wink ... Opet ce biti prica kako nemamo ekipu...niko nece reci sta je Saponara radio na klupi 4 sedmice...ako vcrs nije pokazao da moze igrati onda ja ne znam kako dalje....da vodim neku Parmi Genovu odma bi ga uzeo na posudbu...strasno koristan moze biti..al neka ima Matri on ce ostati tu gdje jeste...
Allegri je drugovi obecao na Bozic novu poziciju na tabeli i to je i ispunio nova i gora...viditi Milana na 13 mjestu za Bozic je porazavajuce...
I opet ponavljam Milan nema ekipu za prvo mjesto ali SIGURNO nema ekipu ni za 13-to...
Jebo tu pricu promjenit ce se ekipa u 2014...doce ovaj onaj itd....korjenite i sistemske promjene mogu pomoci ovoj ekipi...
Kad vratim film unazad od kakvih mi ekipa smo gubili ili nismo dobijali ove sezone ja se stidim...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
tuzno je sta se desava sa nekad velikim Milanom...
Rossonero Per Sempre...
Reply
(12-23-2013, 01:25 AM)ktm rossonero(alberto) Wrote: tuzno je sta se desava sa nekad velikim Milanom...

iskljucivi krivac je trener....ne...berlusconi jer ga trpi na klupi...3 000 000 eura po sezoni....majko mila...ja odgovorno tvrdim da nemamo nista losiji kadar od napolija..bolji od rome i 5 puta bolji od intera...normalan trener sa ovom ekipom bi imao 15 bodova vise....pogledajte united...moyes i fergie...isti roster a rezultati?
Reply
jos nam je najbolji igrac Bonera....ojj majko moja...
Rossonero Per Sempre...
Reply
- I zbog Milana i zbog Seedorfa nadam se da neće doći na klupu - zaključio je Boban
Reply
Evo šta je sve rekao http://sulia.com/milanello/f/70c672ed-71...464561aa2/ , iskren kao i uvek.
Nastavlja se briljiranje u velikim utakmicama, 1 od 18 ove polusezone.
Poli je početkom sezone imao veću motivaciju i bolje igrao, realizacija mu je takodje oslabila.
Devilcool
Reply
Par situacija analizirano sa sinocnje tekme
http://acmilan-balkan-fans.blogspot.com/...-meca.html
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Maksa opet kažnjavaju što napada sudije, kad on tako nešto radi bez posebnog razloga šta očekivati od bistrih Maria i Muntaria.
Devilcool
Reply