02-15-2011, 03:46 PM
Ti mi leptiricu dodjes kao neki psiho-analiticar, svaka cast, hvala sto nam besplatno pruzas svoje dragocene usluge i komentare, nemam reci koji mogu da te dovoljno pohvale...
FORZA MILAN
|
Milanezi s Balkana
|
|
Ti mi leptiricu dodjes kao neki psiho-analiticar, svaka cast, hvala sto nam besplatno pruzas svoje dragocene usluge i komentare, nemam reci koji mogu da te dovoljno pohvale...
FORZA MILAN
zelim pobjedu od minimalno dva gola razlike.nimalo necu biti zadovoljan sa 1-0 ili 2-1 ili slicno.odn,bicu zadovoljan ako budemo imali crveni karton veci dio utakmice ili ako totenham fula penal.onda mogu reci da nas je sreca pomazila pa dobro.al u svim ostalim varijantama zelim cistu pobjedu 2-0 ili vise.
jaca smo ekipa od njih ali moram priznati da nisam zadovoljan sastavom.ok,mozda trenutno ni nemamo bolje.al ovo je osmina finala lige prvaka i ja ne bi nista kalkulirao.silvu na njegovo mjesto pod svaku cijenu,a robinho po meni mora igrati.i ruku na srce,nemojte me sad pokopati,ali ako ce sedorf pruziti nesto svoje carolije iz lige prvaka kao sto je prije pruzao ja bi njega stavio prije pata.ne znam zasto ali imam takav osjecaj.sedorf i calcio su jedna stvar,ali sedorf i liga prvaka su totalno drukcije prica.zato,sedorfe,ako budes veceras igrao otpocetka,molim te pruzi bar 50% svojih mogucnosti i bice super. i sto se tice predicta,novi je forum,mislio sam ponovno igrati ali kad vidim da je samo 5 ljudi igralo prvo kolo, i da je leptir stavio rezultat 3:0 za parmu,odmah mi se smucilo.leptiru,bez uvrede.al kad smo vec kod toga,zar si stvarno pa makar i na sekundu pomislio da bi mi mogli izgubiti od parme 0-3,na san siru?
02-15-2011, 04:16 PM
(This post was last modified: 02-15-2011, 04:21 PM by Efekat Leptira.)
daj bre memo, smanji malo s tim poslom.. više ne možeš ni da razgraničiš šalu od ozbiljnog.. oćeš da postaneš ko zagorakis, šta ti je? taj predict je obično smeće.. a tih 0-3 je samo protestna nota zbog otvaranja nakaradne teme i ništa drugo
Razlog zasto su samo 5 osoba igrale to jest tipovale prvo kolo je zato sto mi ostali nismo ni znali da je neko otvorio taj thread, a leptirov predikt....koliko veruje u Milan, tako je i tipovao....bljak.
Evo moguce formacije koje je objavio mediaset.it Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, Yepes, Antonini; Gattuso, Thiago Silva, Flamini; Seedorf; Ibrahimovic, Pato. Na klupi: Amelia, Oddo, Legrottaglie, Merkel, Jankulovski, Strasser, Robinho. Tottenham (4-4-2): Gomes; Corluka, Gallas, Dawson, Assou-Ekotto; Lennon, Sandro, Palacios, Kranjcar; Van der Vaart, Crouch. Na klupi:Cudicini, Kaboul, Woodgate, Modric, Pienaar, Pavlyuchenko, Defoe. Allenatore: Redknapp. Modric ipak na klupi, jeli to moguce ako je pre samo nekoliko dana operisan od slepog creva!!!?
FORZA MILAN
02-15-2011, 04:25 PM
Jebem allegria i njegovo stavljanje silve i seedorfa u vezu
nema veze kojih 11 istrči za milan pobjeda ne smije izostati, i ja sam bio za to da se fokusiramo na scudeto, ali ipak je LP milanovo takmičenje i ovi se pijetlovi moraju proći, nisu oni loši, ali ni blizu neke super ekipe kakvom ih neki pokušavaju predstaviti, golman i odbrana ništa posebo čisto solidni igrači, u vezi opasni VDV i lenon jer je prebz i crouch samo zbog visine i prednosti u skoku ostali ništa specijalno.
FORZA MILAN ![]() P.S. sretno saletu i ostalima koji idu na tekmu, valjda će uživazi u pobjedi milana, nek napišu koju kad se vrate P.P.S."nakaradnu" temu je lakše bojkotovat tako što je ignorišeš nego da pišeš kako očekuješ debakl tima za koji navodno navijaš
02-15-2011, 05:27 PM
(02-15-2011, 04:16 PM)Efekat Leptira Wrote: daj bre memo, smanji malo s tim poslom.. više ne možeš ni da razgraničiš šalu od ozbiljnog.. oćeš da postaneš ko zagorakis, šta ti je? taj predict je obično smeće.. a tih 0-3 je samo protestna nota zbog otvaranja nakaradne teme i ništa drugo a ti si i prije stavljao protiv Milana.nije ti ovo prvi put.al kako vec kazes,ako ti je ovo protestna nota protiv nakaradne teme onda ok.
02-15-2011, 05:53 PM
Sretno momci veveras...moja zelja je 2-0...
02-15-2011, 06:29 PM
(02-15-2011, 05:22 PM)tzar Wrote: nema veze kojih 11 istrči za milan pobjeda ne smije izostati, i ja sam bio za to da se fokusiramo na scudeto, ali ipak je LP milanovo takmičenje i ovi se pijetlovi moraju proći, nisu oni loši, ali ni blizu neke super ekipe kakvom ih neki pokušavaju predstaviti, golman i odbrana ništa posebo čisto solidni igrači, u vezi opasni VDV i lenon jer je prebz i crouch samo zbog visine i prednosti u skoku ostali ništa specijalno. Ja cak mislim da svjetski mediji pisu realno o tottehamovoj snazi i da tu nema preuvelicavanja. Jedino ovi nasi jebu s tim, kad igraju pletikosa,corluka,modric i kranjcar tamo. Danas jedva cekam tekmu, ali mi je vec muka kad znam da cu morat gledat na novoj tv i slusat njihovo ogavno navijanje za tottham i blacenje milana kao stare ekipe. Taj argument forsiraju vec 5 godina. A cak naletih i na net.hr i na tzv. Kranjcar specijal, gdje postoje svi detalji oko njegova igranja veceras. Toliko fame oce neka rezerva prosjecnog engleskog tima igrati ili ne. Iako, kranjcar djeluje kao pristojan i posten momak, tako da bi idealno bilo, pobjeda milana jedno 5-1, uz njegov gol. Eto, to je moj predict za veceras
02-15-2011, 06:41 PM
Veceras ce Antonini, novi Maldini, odigrati utakmicu zivota
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|