Milanezi s Balkana
@Dejo nadam se da je tako...ali...

Inace desile su se promjene u klubu...direktor marketinga koji je bio tu 20 god je dobio otkaz od Barbare...a na to mjesto je dosao bivsi direktor marketinga Ferraria...Barbara se polako ali sigurno rjesava ljudi koje je postavljao Galliani i koji su radili s njim dugo vremena...nakon Braide ovo je druga zrtva...

Takodjer dobili smo jos jedno pojacanje u januaru...to je Bruno Demichelis, sportski psiholog...kazu da je strasno dobar u tom poslu a ja se sjecam da ga je Carlo angazovao u Chelskiju...inace Bruno je stigao na insistiranje Seedorfa...

MILAN (4-2-3-1): Abbiati; De Sciglio, Rami, Bonera, Emanuelson; Montolivo, Muntari; Honda, Kakà, Robinho; Pazzini.
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Kako sam najaviljivao početak kraja našeg najboljeg igrača pod Dorfiem..
Reply
bonera ispred mexesa...de jong klupa...aj da vidimo kako ce to izgledat veceras..
Reply
Bonera se vratio na svoj nivo ali i Mekses deluje potpuno nezainteresovano i van forme, biraj od 2 zla manje kad opet nismo doveli štopera.
Imamo gomilu veznjaka za 2 pozicije, rotiraće se i odmarati, prerano je pričati o nekom teranju De Jonga mada se i meni ne svidja što izostaje. Biće interesantno videti kako funkcioniše formacija sa Pacinijem u vrhu napada.
Ovo bi mogao da bude dobar test za neke igrače, Torino je do sad bio ozbiljna ekipa.
Devilcool
Reply
nije kriv bonera.....kriv je onaj ko ne vidi da je lik jednostavno los.....
jedan je reko ma forumu a ja se slazem...svaku tekmu koju pocne bonera dabogda izgubili....
Reply
Seedorf & friends svake nedelje gostuju na San Siru. Dodjite i vidite lakrdiju fudbala. Sorry, nije nista protiv Seedorfa, ali ovo mene lici da samo igra njegova raja: Binho, Bonera, Kaka,... pa jebote narod Bonera vec tekmama nema pojma, danas kriv za gol i evo sad za malo nam ne zabise gol glavom jer Bonera izmedju dva protivnika "cuva prostor", nigdje veze. A Binho nemam rijeci, glup da ga ne mozes prodat ni djabe a kamoli da nesto trazis za njega. I ta dva idiota idalje igraju kod Seedorfa. Znaci sad mi je sve jasno: ovdje ne igra Milan vec "Seedorf i raja"
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
i kreten vidii da fali de jong....kad se branimo vezni red jednostavno ne postoji...i treba nam previse vremena da vratimo posjed...niko me ne mlze uvjeriti da torino ima bolje igrace od nas.....a ljudi nas rastavljaju....
kaka molim te ostavi se ozbiljnog nogometa.....ovo je lakrdija
Reply
Allegri vrati se!!! Big Grin
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Ljudi nas rastavljaju !!!!!!????? 9 kornera imamo i oni nas rastavljaju.
Reply
Honda se gubi na desnoj strani, žrtvuje ga se radi Kake....
Robinho je s pravom izviždan
Bonera je kreten
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply