Milanezi s Balkana
http://www.totalsport.hr/hr/multimedia/f...e-u-europi
Reply
Čitamo da su Napolitanci odradili neke transparente od CS, zna li neko više o tome?

Ovo izgleda opšti raspad, kako na terenu, tako i na tribinama
Reply
http://www.milannews.it/rassegna-stampa/...oli-136109

veoma divno odradjeno od tuttosport. Naravno ko drugi ima "muda" da postavi ovakva pitanja ako ne oni, posto su sve nase novine pod Silviom i ne smijes napadat ekipu.
Zato se i ja pitam, Clarence je od pocetka rekao da mu ne treba Mexes, cak vise bio je skoro da bude prodat Monacu ili Trabzonsporu, i sad protiv velikog Napolia on njemu daje kapitensku??? Ne mogu da vjerujem. Pa to bi i budala skontala da ne ide, da postoje neke granice. Ali izgleda ovaj je pacijent.
Pored toliko ofazivni vezni dovedeni, vanjski napadaca, Clarence bas protiv velikog Napolia nadje eksperimentisat sa Abateom na poziciji desnog krila. Pa jel on normalan? Abate tu poziciju nije igrao od dolaska u Milano iz TOrina, ucen i usavrsen da odigra desnog beka (sto se kasnije pokazalo kad ga je vratio na tu poziciju), i ovaj njega gura na poziciju gdje je i ovako red za cekanje medju igracima. Sjajno...
I naravno, toliko pricao o Montolivu, skontao vec u tri tekme da nam treba jedan koji ce da veze tu dvojicu sa napadom, i on ga izostavi da bi isprobao essiena i de jonga. ja shvatam da je isprobavao atletico madrid taktiku, ali zar nisi trebao prvo skontat da nije problem nedostatak montoliva vec tvoja taktika? jer ona dvoica u sredini ne ide, i to vide vec ptice na grani.
o odbrani necu da pricam, posto je to nas glavni problem od dolaska allegrija, neznanje ponasanja u stanju defanzivne igre.

Evo koliko je vec na klupi ja jos nisam vidio nekog pomaka koji mi moze promijenit razmisljanje o ishodu ch. lige. Cak vise, sad mislim da ce nas atletico zavrsit vec na San Siru. Pomak naspram Allegrija postoji, ali ja mislim da je to vise psihicki, neko tehnicki. Trka za 5-to mjesto jos postoji, ali da bi to stigli moramo se promjenit za 360° stepeni, nova taktika, rad i disciplina, koristenje prekida i odbrana isti, i UCENJE protivnika, a ne hajmo igrat nase pa sta bude.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Od sezone 2017/18 dobivamo novi stadion. Tada očekujem jaki Milan Big Grin
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(02-10-2014, 04:05 PM)dejo Wrote: Od sezone 2017/18 dobivamo novi stadion. Tada očekujem jaki Milan Big Grin

najpametnija odluka u povijesti kluba.....
zna li se koliko ce biti sjedecih mjesta?

Reply
(02-10-2014, 04:23 PM)kalla1899 Wrote:
(02-10-2014, 04:05 PM)dejo Wrote: Od sezone 2017/18 dobivamo novi stadion. Tada očekujem jaki Milan Big Grin

najpametnija odluka u povijesti kluba.....
zna li se koliko ce biti sjedecih mjesta?

nije pisalo na milannewsu gdje sam to pročitao
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
evo sad sam dosao do nekog podatka, ali ne cini mi se oficijelan. spominje se 60.000 ala emirates stadion (posto su nam oni sponzori). Navodno, emirates bi preuzeo veliki dio troskova, ali pod uslovom da se stadion zove emirates, i naravno jos neki stvarcica oko toga. haj ti ga zna.
al zao mi je sto napustamo san siro Sad
jbg. inter dobi 84000 veliki stadion za male pare. sta treba? ulozit ce nesto u restauraciju (mislim da oni imaju pametnije eksperte od Mamica koji vec decenijama rastaurira Maksimir, jebote narod isto da je Michelangeova fresca a ne stadion), otkupit pravo stadiona od grada Milana, i tadaaa sav prihod ulaznica ide njima

Al na drugu stranu, mi zelimo stadion ala Engleski klubovi, da je odma pored Casa Milano, muzej, kafici, milan store, znaci bas da mozes svaki dan posjetit. Bit ce to super.
Reply
veliki korak prema obnovi kluba....samo se nadam da necemo biti ko arsenal...otkad su se preselili na emirates....nijedan trofej...pa ni liga kup
Reply
Pa nece se valjda stadion Milana zvati Emirates? Pa koja sramota... ljudi ce me zajebavati ovdje do kraja zivota! Neka se zove Berlusconi stadion ili tako nesto! Po nasem ego manijaku predsjedniku. Kakav Emirates, fuj...

Ja sam za to da ostanemo na San Siru i da ga otplatimo. To je San Siro, ekipe igraju u ligi prvaka 30% slabije kada stanu na teren tamo protiv nas. Sada cemo imati isti stadion kao i svi: kocku sa arapskim grbom i pisat ce "emirates - Milan", juhuuu. A daj.

Ja isto ne znam sto Seedorf radi, nogomet se ne igra 4-2-4 to je nemoguce. Svaka akcija skoro dobijemo gol, ne moze covjek gledati to. NEka igraju normalno sa 3 vezna, 2 ispred i MAriom i ok.

S Napoliem smo odigrali normalno tek kada je usao Monto i eto tada je to licilo na nomalnu ekipu. Tko igra sa DVA vezna?? Real Madrid, ali oni imaju Di MAriu, Ronalda, Balea... A u vezi Modrica i Alonsa.

Ugl., do te 2017 ni ne ocekujem neki Milan vrhunski. Na ljeto cemo prodati par igrača, kupiti 2 mlada i jednu staru zvijezdu i to je to.

Prvoga koga treba prodati za 30mln ako se moze je Balotelli. Jbg, ako nece igrati sta ces... calciomercato pise da je zelja Milana Isco. Isco je genijalac, ali to su sanse kao moje sa Barbarom Berlusconi! Devilol MAda, uvijek ima nade! OkmilanSagrin
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Pa mrki vidio sam ja da se tu nesto suska izmedju Barbare i tebe. A iskreno vidim vas zajedno, kao sretan par. Aj jarane posalji nam koju ulaznicu za vip lozu, da i ja jednom budem gore na tv-u pored Galliania. Evo docemo kalla, dejo i ja. Ne treba nista posebno, samo nam obezbijedi bure pive (valja ono trpit 90' minuta) za grickalice cemo se mi vec snac. Dejo sta kazes?
Reply