Gledao sam ali što? Da dođem poslije pisati ovo, ono... bio sam previše izdeprimiran. Iz nekog razloga zavolio sam taj Milan, jer je bio klub i pol. Imao je vrijednosti, klasu, taktički bio superioran itd. Za njega su igrali igrači kao Maldini, Zvone... A sada dođemo kod Rome braniti se.
Pjanić je baš igračina, svaka mu čast. Nisam imao znanja da procijenim da ce OVAKO dobar biti. Ne govorim samo na temelju jučerašnje tekme. Ali i da je Messi, pa kakva je to momčad kada jedan igrač na sredini sredine od sredine terena uzme loptu, baci 3 lažnjaka, pređe pola ekipe i zabije gol. Nesta je sa 37 godina razvalio Messia, a ovi invalidi ne mogu protiv bilo koje jače ekipe ne dobiti 2, 3 komada.
Balotellia su popljuvali Panucci i Boban. Da se ne miče, da je nervoza, nastala svađa u studiju SKY-a. A taj Mario je, ja sam 99% siguran ili nekako nenormalan psihički ili mu je pun k... ovakve ekipe. Pa on je većinu tekme nervozan, maše rukama, gubi loptu... Galliani ce sada dati nogu Seedorfu, jedva je čekao. A bilo bi bolje da pogleda kakvu je momčad i s koliko love sastavila ta Roma.
Treba Balotellia prodati dok ga jos taj Monaco hoce. za 25mln. Kaka' adio, ne mozes trcat vise. Obozavam te ali jebiga. MAtri, Binho, Constant, Abate, Zapata, Muntari, Nocerino... Svi, adio.
Jovetic ne igra, Dzeko ne igra, mladih igrača ima posvuda na balkanu, u brasilu, argentini... idemo, skauti, nesto...
Ubijeđen sam da cemo gledati ocajni mercao i ocajni milan i nagodinu. Iako svi uvjeti za ZARADU i ODLICAN MERCATO su ovdje.
Pa za onog blesavog Balotellia mozes kupiti Coentrao-a, golmana i mladog igrača u italiji po izboru. Biraj, kao u trgovini. Kakvi kreteni rade za Milan moj boze...
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
Odlicno! Ovo je odlicno za Galliania, da odma se sazali Silviju kako Seedorf nema pojma, kako je ekipa nula, i kako sa novim trenerom ce btii puno bolje. MAMU TI JEBEM CELAVU!!!! Sto se nisi zalio na Allegrija kad je gubio od Livorna i Sassuola? Tad si ga branio. Jer je Livorno i SAssuolo klasa ala Bayern i Barcelona. Mamu vam jebem dzeparosku. Alen me zvao da idem na San Siro da gledam derby della madoninna, imam pare, imam vremena, ali NEDAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!
Nedam vam ni 1€ djubrad jedna govnasta. Mars mi iz kluba stoko jedna prodana. Majku vam jebem ko vas je stvorio tako proklete. Ovaj klub se voli svim srcem, a ne dzepom. Jebem vam mrtve Galliani, Silvio, i ostala govna sem Barbari koja radi svoj posao, ostavite klub vise na miru ako vam je stalo do njega. Jebo vas Bog pa vama treba 30 igraca da budete u sredini tabele. I svako ko zeli 23 igraca je konj, ne znalica, djubre neposlusno...
Protiv ovakve Rome vase govno od Allegrija bi izvuklo 4:1 ali vi odma stali iza njega i pravdali ga, Galliani bi govorio sjajna momcad. Mamu ti jebem gladnu Galliani. Da Bog da slijedio Titu Villanovu s rakom celavice, majku ti jebem poganu. Drzao sam ovo vec dva dana, al sad je dosta. Govna jedna. Pedofil Silvio i da Bog da oboljeli od raka Galliani, nam unistise klub.
Ova momcad veceras je pravo ogledalo nase moci. Tj. igraca koje nam je nas Galliani prestavio kao Ronalde i Messie, govna koja kostaju kluba po 7 mil.€ svaki od toga 1 mil. € Gallianiu u dzep, i ja to trebam opravdat? Pravdam Clarenca koji nesto pokusava, koji nema nikog iznad sebe, koji sve sam radi, kojeg jebu rezultati i uprava, a zasto???? Jer zeli da ovaj Milan krene ka boljem. Covjek nije magicar, al barem zna da Urby, Costant, Zpata, BOnera, Muntari, Robinho, Kaka, Abate, Amelia, Birsa, i jos par mladji nisu za vog kluba. Pa jebem vam sve gladno pustite cojveka da radi, dajte mu slobodu, ne ekipu, vec slobodu. Radite vas posao za sta ste placeni a to jest da prodajete igrace a ne da govorite nemoguce, i dovedite sto valja.
Ali neeeeeeeeeeeeeeeee to je previse posla. Bolje otjerat Seedorfa, dovuc debila, i ostavit ti 30 igraca. Sjajno!!! Hvala ti Galliani (da Bog da obolio stoko jedna i umro do kraja godine) i svaka cast pedofile Silvio (da Boga da ulovio HIV u tom klozetu sto cistis).
toliko od mene
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Gdje prestaju razum i logika, tu počinje AC Milan.
Mislim da ni oni sami ne znaju šta žele od kluba, sem da ga iz njima poznatog razloga još više unište
Nemam snage komentirati ovu lakrdiju od uprave.
Podrška Seedorfu i FORZA MILAN!!!!
 MILANO SIAMO NOI!!!!
Nismo mi konkurenti ovakvim ekipama, Roma je jako kvalitetna i da Juventus nije svetlosnu godinu bio pre sezone iznad svih možda bi se umešali i za titulu. Valjda će napraviti iskorak napred a ne postatit novi Napoli koji godinama džami na drugom-trećem mestu inače ova liga ostaje usrana.
Naravno nisam gledao meč bio sam na ekskurziji i nije mi žao nimalo  .
Šta znam, Rami i Montolivo su nam po kvalitetu u top 5 igrača a možda i jače a čini mi se da su upravo njih dvojica ispali kao amateri kod gola, jednostavno nam je preslaba odbrana i ne pokrivaju jedni druge pa su individualne greške izražajne. Da je tu bio De Jong ne verujem da bi inače sjajni Pjanić prošao, previše nam je značajan taj igrač a čini mi se da je izgubio motivaciju u poslednje vreme, valjda neće otići mada je za njega bolje verovatno.
Mario vidim opet se usrao u velikoj utakmici. Valjda ćemo ga prodati, mogu se lepe parice uzeti a Pacini i Šaravi će već zameniti ovog a za promenu dati gol i nekom jačem klubu.
Eto kazu razmjena Baloteli-Van Persie...mislim da ne bi bilo lose iako je ovaj drugi mnogo stariji, ali barem nije sizofrenik.
Balo nije kriv za sve, ali on je jedini igrač kojega se može prodati i da se za te novce uzme bek i jedan pošteni stoper.
Ali sve je to san i sanjarenje jer Galliani i Berlusconi su odlučili prodati i razriješiti SVE što mogu, uzeti koliko mogu love, prije nego Silvio proda klub. Garantiram da je to. To sam rekao i prije godina i godina kada je prodao Shevu...
Seedorfu ce dati otkaz, i staviti Pippa. Pippa svi vole i nece biti toliko ni galame na San Siru... A najsmješnije je sto cemo sada baciti i brdo love na otpremninu Seedorfu! A uzeti nekoga u pola NAJGORE SEZONE IKADA, i na kraju sezone koju je odradio SOLIDNO ili čak DOBRO mu dati otkaz je dokaz amaterstva i improvizacije.
Što prije ćelavi i Silvio odu to bolje. Oni nisu glupi ni nesposobni, oni namjerno rade ovo sto rade.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
kako stavari stoje...moja ce casa na kojoj je 7 naslova lp biti aktualna i za 30 godina
stekenlenburg i hattricky na izlaznim vratima svojih klubova....bila bi dobra pojacanja za nas....skupa za 10 milijuna eura
ma kakav stekelenburg, da valja ne bi igrao u fulhamu. a za ovog drugog nikad cuo, sta je to uopce igrac neki?
|