Milanezi s Balkana
2,5 mil.€ godisnje na 4 godine. Preracunato za Milan (ugovor plus porezi za sve 4 godine) 20 mil.€ ce nas kostat ovaj golman. Sumnjam da su ostali klubovi htijeli dat 5 mil. Godisnje za njega. Ne smijemo zaboravit da mu je 33 godine, a imamo Abbiatia koji ima visok ugovor u klubu, i uoravo smo doveli Agazzia kojeg se sad zelimo rijesit. A sumnjam da ce Sassuolo prihvatit 100% ugovora, nisu ni oni hvatali zjale. Ponudit ce pola - pola i to je to. Jer niko drugi ne zeli Agazzia sem Sassuola.
E vidis to sve je rezultat 0€ igraca.
A i ovaj Armero, 6 mjeseci u West Hamu samo 5 tekmi. A tip ne valja ni Napoliu ni Udineseu. Al nasi navodno vide u njemu spas. Ponavljam, radije sam bio da ulozimo novac u Perina i Santona/Criscita i rijesimo te jeben dvije pozicije vise za sva vremena, pa onda od januara rijesevaj napad i vezni red. Jer i dalje nismo nista uradili. Ovo sve je isto sto radimo zadnji par godina. Ko fole pojacavamo se, a ustvari samo stagniramo.
Dok ne vidim neke vece promjene u Milanu, necu se uopce toliko brinut o njemu. Jer calcio mercato ovog ljeta ne pratim, jer znam da necemo dovest nista sto treba. Samo jos cekam da bace pare niz vodu za onog Cercia ili Lavezzia, i onda smo sjajni. 20 miliona baceni na ime, a image kluba u kurcu. Bas me zanima ko ce vam kupovat dresove.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Kakve veze ima koliko nas izađe, važno je koliko bi njemu ponudili.
Svi bi Perina i ta slična rešenja na beku ali sa ovom upravom to ne treba očekivati, i baš tako dok ne bude veće promene u vrhu kluba gledaćemo iste stvari.
Devilcool
Reply
Pa sad ti kažem, ni jedna ekipa nije htjela da mu ponudi 2,5 mil godisnje, a kamoli 3-4 mil kako neki pišu da su neki nudili više. Mi smo mu jedini ponudili 2,5 na 4 godine.Pa samo bi budala to odbio. Perin je htio 800.000 € godisnje na 3 godine. Al Jbg. Valja platit otkupninu
Reply
za perina treba dat 10 milijuna za transfer...jebiga...cinjenica je da smo doveli golmana svjetske klase prvi put otkad ja pratim milan...kolka mu je placa to nas navijace ne bi trebalo interesirati...armero je ko serginho...nesto losiji u obrani ali jebeno brz sa dobrim centarsutom....
Reply
(08-10-2014, 03:06 PM)kalla1899 Wrote: za perina treba dat 10 milijuna za transfer...jebiga...cinjenica je da smo doveli golmana svjetske klase prvi put otkad ja pratim milan...kolka mu je placa to nas navijace ne bi trebalo interesirati...armero je ko serginho...nesto losiji u obrani ali jebeno brz sa dobrim centarsutom....

Iz tvoji usta u Božje uši Smile
Ja znam da je Lopez dobar ove sezone, al da li će bit i slijedeće dvije. A Perin je trebao da bude golman za budućnost, pa da nam se za dvije godine javi Real ili Arsenal sa duplo jačom ponudom da ga žele kupit. Al haj, sta je tu je.
Reply
Dajte ljudi sta vam je Lopez je strasan golman jedan od boljih. a u najboljim je godinama za golmana, bit ce na golu naredne 3-4 godin tamam da Gabriel stasa U GLAVI, jer mali je izuzetan talenat samo u glavi nije bas dobar a nema ni utakmica.
Reply
Diego Lopez je sjajan golman i to ne treba dovoditi u pitanje...Medjutim veliko je pitanje ta njegova plata u tim godinama...Real nam ga je doslovno dao besplatno samo da ga skinu sa platnog spiska...Bolji je od sve trojice golmana na u Milanu zajedno...tako da je on pojacanje za Milan definitivno...
Medjutim za buducnost nasa broj jedan meta za golmana mora biti Perin...on je buduci broj 1 u repki i vjerovatno ce dugo to i biti kao Gigi....
Sa Genovom imamo sjajne odnose i mislim da smo ga vec rezervisali za sljedecu sezonu...ja se bar iskreno nadam...

Sto se tice Armera on je bolji od Constanta tako da ce pojacati konkurenciju na ljevom beku....ali nije pojacanje nego popunjavanje mjesta...

Do kraja transfer perioda ocekujem povratak Taarabta tako da sumnjam da ima ista od skupih placanja za Cercia i Cambella...u sezoni kad igramo samo ligu...Elsha i Menez ljevo...Niang Taarbata desno plus Honda...takodjer Menez i Taarabt su igraci koji mogu igrati i ljevo i desno krilo...u spicu Mario i Pazzini...to je sasvim dovoljno da se ravnopravno bore za vrh ako bude dobra konkurencija...

Problem je vezni red...tu nam fali jedan igrac....Monta nema sigurno do decembra tako da Poli Muntari i Saponara ne mogu izvuci citavu polusezonu jer nisu klase...De Jong ne moze sam...i tu nam treba pojacanje..ja bi radije tu ulozio neki 10-12 miliona...ali Galliani ce naci neko besplatno rjesenje ...spominju se Dzemaili Banega i Mbia...

Essien Zaccardo moraju jednostavno biti izvan naseg rostera...jer samo bezveze trosimo pare na njihovu platu....nazalost od svih stopera zrtvovace Zapatu, mada i Mexes i Bonera su losiji od njega...

Roster se polako zaokruzuje...Lopez, Abbiati, Gabriel na golu...stoperi Bonera Mexes Alex i Rami....bekovi Abate De Sciglio Armero i Albettrazzi....De Jong i Cristante na DM...u veznom redu Monto Muntari Saponara i Poli...gore Honda Menez Elsha Niang vjerovano Taarabt Pazzini i Mario....

Ovako kad se pogleda opet smo najlosiji u veznom redu i na bekovima...treba nam stvarno jedan univerzalni igrac na sredini koji igra podjednako dobro u oba pravca...i jedan posten bek...ja se stvarno nadam da ce uspjeti dovesti Santona ili Crisicita...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Pato zabio dva lijepa gola za Sao Paulo
Zadovoljan sam dovođenjem Lopeza.
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
A dobro bar ćemo posle par godina napokon imati ofanzivnog beka koji je zapravo pretnja nekome.
Slažem se za vezni da ne liči na ništa ali sada Poli, Kristante i Saponara imaju idealnu priliku da se nametnu, ako ne uspeju bar znamo na čemu smo na njima a ako prorade onda super, pogotovu mislim na Andreu kome je vreme. Naravno ako bismo doveli kvalitetnog igrača za duže vreme onda u redu ali Džemaili i ostale rezerve drugih klubova nikako.
Devilcool
Reply
Ovo sa Lopezom je za sada ok, jer je on dobar golman. Mada je jos jednom pobijedio Galliani, koji je doveo umjesto Perina i mladog beka 2 igrača koja je on birao + Alexa. Suprotno od plana Barbare. I od svega sto pricaju u klubu.

Ali Perin, Criscito, Santon itd. koštaju a Berlusconi daje 0 eura. Baš sramota da AC Milan ne moze dovesti 2 igraća po 15-20 mln preko ljeta uz prodaju 5, 6 koji nam ne trebaju. Perin, Darmian i takvi igrači bi u stara vremena bili u Milanellu a da se o transferu ne bi ni govorilo, samo bi se pojavili. Njih smo i trebali dofurati.

Vidjet cete kako cemo moliti Pippa da makne Armera sa beka za 6mj, jer je rupetina u obrani. Moguce i da grijesim, daj bože, kako se kaze.

Očekujem Taarabta a ne Cercia. Ili čak obojicu u nekom cudnom slucaju. Onda neka daju Nianga i Saponaru na posudbe.

A nasa danasnja 10-ka, Honda, prije 10 godina bi dobila 2min po utakmici u Milanu, a ne nosila br. 10.

Sve u svemu, zalosno prosjecna ekipa. A ono sto me posebno zabrinjava je uzasna forma Shaarawya, koji i sam kaze kako ga je ozljeda unazadila.

Ipak, igramo samo jednom tjedno i moguce je trece mjesto u ionako losoj serie a.

O Dzemailiju ne treba puno pricati, to bi bio sramota potez i vjerojatan potez. Hoce veznog? Eno Fellainia je otjerao V. Gaal. 20mln i super.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply