02-07-2015, 09:18 PM
jel moguce da muntari trazi offside a stoji na gol crti prakticki....kakva komedija...
|
Milanezi s Balkana
|
|
02-07-2015, 09:18 PM
jel moguce da muntari trazi offside a stoji na gol crti prakticki....kakva komedija...
02-07-2015, 09:40 PM
Prvi gol cist offside na metar od sudije...sramota vise...... https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hpho...e=555A25B1
Nije problem sto je Muntari los, to smo svi znali,ali je problem sto je Muntari KAPITEN....kakva uvreda za klub i navijace...odma mi se sve smucilo... Ovaj Juve je previse umisljen...drugi gol smo opet primili glupo i naivno...Sa Essienom u Muntariem u vezi i ne moze bolje...ne znam sta je bilo Menezu...al Bonaventura ako odma ne udje u igru mjesto nekog od ove dvojice debila nema nas nigdje...a ponavljam nista posebno Juve ne igra niti se vidi neki zar, bas djeluju umisljeno...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
02-08-2015, 01:37 AM
Meni samo nije jasno zasto Rami nije igrao
02-08-2015, 03:18 AM
Jer je Zakardo razbio moćnu Parmu. Smučilo mi se kako su ga ljudi hvalili prošle nedelje jer sam znao da će danas imati mesto, taj je čovek otkako je stigao kod nas svaki put bio među najgorima na terenu.
Mi jednostavno od ovoga više ne možemo, Juventus je duplo bolji tim. Nisu bili baš ubedljivi ali je pobednik svakako bio izvesan sve vreme. Kapitenska traka na Muntariju i uopšte taj potez da njih trojica izađu na teren iako je svaki navijač znao kakva će katastrofa da nastane... Strašno. Bar su obojica debitanata odigrali dobro. Paleta mi deluje kao inteligentan štoper mada je rano reći, to bi bilo odlično jer imamo samo sirovine na toj poziciji. Antoneli još bolji, zna da startuje na loptu, da je povuče napred kao Abate s tim što bolje kombinuje, skočan je za razliku od ostalih naših bekova. Centaršut je doduše izostao, slab je u duelima ali šta više očekivati u prvoj utakmici, mogao je lako da ima gol i asistenciju.
02-08-2015, 03:22 AM
Antonelli odlican, nebitno to sto je dao go. Cak je i Paleta sasvim ok igrac. I recu jednu stvar mozda se vecina vas ne slozi, ali nas problem nije odbrana. Nisu to uopste losi igraci, ali kad imas dva panja ispred kao sto su Esien i Muntari sta onda ocekivati? U defanzivi gube lopte na 16, a u napadu ih samo guraju od sebe ko vruc krompir. Ovom timu trebaju 2-3 kreativna vezna igraca. Dok to ne skontaju celavci nema nam napretka. Smio bih dati ruku da smo imali Seedorfa i Rui costu iz najboljih dana veceras rasuli bi ovaj Juve bez problema 1:3 ili 1:4. Eto ospite paljbu na mene, ali to je moje misljenje
@Huss...slazemo se ...Palleta, Alex i posebno Antonelli nisu lose odigrali...Zaccardo istina je bio ocajan i nazalost su mnogo bili povrjedjeni pa je morao da igra...zao mi je sto Pippo nije pokusao da uigrava Palleta Rami par na stoperima...Palleta i Alex su juce spasili dva gola cista svojim uklizavanjem a Antonelli zabio gol i ucestovao u akcijama naprijed....Palleta me iznenadio kako igra pametno i kako se odlicno postavlja, a Antonelli je bas ima pravi srcani pristup utakmici...
Sto se tice taktike Pippo se nije povukao i napravio dva zida na 25 m i na 16m od gola, kao sto je znao do sad raditi..pa smo vise licili na Empoli nego na Milan....igrao je pressing i pokusao da sto prije dodje do lopte...iako mu to sa ovim veznim redom i sa sporim stoperima tesko prolazi ali je bar pokusao...i ne mogu reci da su se nesto prepali i slicno i odigrali kao pizde...primili smo 2 i 3 gol kad smo bolje stojali na terenu a prvi gol iz offside...ne kukam...ali uz ovakav pristup i pressing protiv drugih ekipa mozemo uzet bodove... Medjutim ova trojica Poli Essien Muntari su uzasno losi...Poli i nekako...moze da bude dobar u rotaciji i protiv slabijih ekipa ili da udje sa klupe i unese svojom trkom dodatno energiju...ali ova dvojica nisu nizasto...mozda da igraju u SAD ili u Aziji.... Mi jednostavno nemamo pravi igraca i to ponavljam kao papagaj...da bi odigrali dobro na toj desnoj strani Cerci se mora stalno vracati na 25 m pomoci Poliu i Zaccardu, ako to ne uradi ovu dvojicu vezni red Juventusa sa Evrom izigra kako hoces...i to je sav problem...onda Cerci gubi snagu za napad...a da su tu npr Gattuso i Cafu mjesto ove dvojice Cerci bi mogao komotno igrati i biti vise u napadu...Da bi pobjedili malo ozbiljnije ekipe svih 11 igraca mora raditi 90 min na terenu, a to se rijetko desava u fudbalu... Sve dok imamo polovnjake u ekipi tako ce i biti...mislio sam da Honda nije takav ali sam se juce uvjerio da jeste....kad treba da se smiri igra da stane na loptu tu je odlican, ali kad treba da gurne loptu u prostor da dadne pravi pas za napadace tu je uzasan.. Sad sljede 4 "lakse" utakmice...kuci Empoli, Cessena, u gostima Chievo pa kuci Verona....mislim da Pippo mora jednostavno uzeti tu 12 bodova da bi bar malo spasio sezonu
02-08-2015, 01:54 PM
jucer je honda igrao u sredini kako ste zagovarali, a ne na krilu i to se pokazalo jos gorim potezom. To je jednostavno skart igrac kojem bi najveci doseg u karijeri trebao bit da igra za cagliari i slicne ekipe a ne da bude 10-tka milana.
02-09-2015, 07:03 PM
(02-09-2015, 04:29 PM)Red and black fan Wrote: Nije bio ofsajd. Jel i ti podrzavas ovo liniju? Nismo izgubili zbog offside nego zbog ne postojanja veznog reda...ali offside je offside...
02-09-2015, 07:55 PM
Ok je linija, to što nije paralelna je stvar perspektive. Objasnili u studiu, povlačili i liniju prelaza trave koja je pod uglom te linije što si stavio, dakle kako treba... Uglavnom nije bilo ofsajda.
Ali nije to poenta, centimetri odlučuju, nego što smo dozvolili ovakvo smešno ispadanje. Pogledaj ti tu postavku, Zakardo koji ničemu ne služi osim da poništi ofsajd zamku. I to se ponavlja u svakoj utakmici.
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|