Meni ga je žao jer se vidi koliko se uneo u sve ovo ali blage veze nema sa svojim poslom. Povlači tim svaki put kad povede a njegov Milan to jednostavno ne zna da radi. I to se desilo kako si rekao u polovini utakmica, pa glupak bi do sad shvatio da to ne ide i da mora da menja pristup igri. Bili smo realno bolji protivnik dok se nije zabunkerisao i kao po običaju na kraju ispušio.
A za ovu postavu napred sam na početku rekao da je sranje još pre mesec dana, 0 prilika na postavljenu odbranu ne naprave, samo kad imaju prostora a to je prost individualni kvaliet, i to će gurati dok ga ne otpuste, jebo ga Honda na krilu izgleda kao trećeligaš.
Pa jel moguce da Juventus automatski uzima sve i jednog igraca koji se pokaze kao perspektivan u Italiji. Zaza je vec potpisao za njih, a evo najvjerovatnije i Dybala. Mislim da mi s ovakvim pristupom nemamo sta traziti u ligi, a Evropa ce ostat samo san. Volio bi da grijesim, ali Juventus kakve stvari radi na mercatu slobodno moze upisati narednih 10 titula. Dok oni uzmiaju najbolje igrace u Italiji mi cemo sljedece sezone vratit Saponaru po peti put sa pozajmice i po peti put cekat da se El sharawi oporavi od povrede koja traje sest mjeseci.
kako stvari stoje..necemo biti medju 5 sljedecih 10 godina...jos 5 bodova do opstanka...
Allegri je dokaz da je ova uprava najveće sranje koje sam ja ikada vidio u nogometnom svijetu. Koji god trener da dođe u ovakav Milan, upropastit će si kakvu takvu trenersku karijeru...sad vidim da je Allegri napravio maksimum kod ove dvije ćelave budaletine.

MILANO SIAMO NOI!!!!
Kad sam govorio da je Alegri iznadprosjecan trener mnogi su ovdje filozofirali i davali mu pogrdna imena. Ne moze niko postic rezultate sa prosjecnim timom koji u toku sezone ima 3-4 igraca koja pauziraju duze od 6 mjeseci i jos 5-6 njih koji su povrijedjeni svaku trecu utakmicu. Dokaz da to nije do trenera je i cinjenica da bez obzira koji je trener bio posljednjih 3-4 godine ova situacija sa povredama je bila ista.
Moje se mišljenje o Alegriju ne menja posle ovoga. Još kako je bio kod nas izvlačio je rezultate u skladu sa kvalitetom a zna da postavi klasičnu italijansku utakmicu i zbog toga može daleko u lš pa nikoga neće zanimati što nije bolji Kontea ako bude uspešniji.
Navijači pozvali na bojkot svega vezanog uz Milan, traže transparentnost itd. Bit će zanimljivo u kojem pravcu će se to razvijati. Nekako mislim da se neće svi pridržavati tog bojkota.

MILANO SIAMO NOI!!!!
(03-21-2015, 01:01 PM)dejo Wrote: Navijači pozvali na bojkot svega vezanog uz Milan, traže transparentnost itd. Bit će zanimljivo u kojem pravcu će se to razvijati. Nekako mislim da se neće svi pridržavati tog bojkota.
http://acmilan-balkan-fans.blogspot.com/...ivaju.html
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...