06-01-2011, 08:07 PM
1.Silva
2.Ibra
3.Boateng
2.Ibra
3.Boateng
|
Milanezi s Balkana
|
|
06-01-2011, 08:07 PM
1.Silva
2.Ibra 3.Boateng
1. Abbiati 5 bodova
2. Thiago 3 boda 3. Ibra 1 bod Thiagu svaka cast, ali ipak nas je Abbiati spasio sa svojim vratolomijama da ne primimo onaj 1:1, posto je uvijek bilo rutavo, sem cast par tekmi. Nabijanje od 3:0 ne brojim. Jer su preostala 2 gola pala kad je ovima pao moral, a do tad nas upravo Thiago i Abbiati spasavali. Tako da od mene ide 5 bodova gospodinu na golu koji je morao da ispravlja razne greske stvorene nesposobnoscu Slowdorfa da potrci ili mu se neda, Antoninijevi sok ispadi, brzi kontra napadi jer nam je sredina uzasno jaka sto se tempa tice, itd... da ne nabrajam. Sad dvoumim se dali da dam IBri onaj 1 bod, jer i ostala je momcad tu, ali ipak zasluzio ga je. Ne golovima, vec svojim prisustvom. Od kad je on na terenu, ono je drugi napad Milana. Godinama nismo imali onaj duh naprijed. Jednostavno imas osjecaj zabit cemo ga. Kakva god da dodje, samo im daj metar prostora zabit cega. Toliko mi je to falilo, jer kad se sjetim Gilardina, Boriella, onog danca kretena, ili najjaceg napadaca Jan Klaas Huntelaara, za koje sam molio da dobiju sto vise sansi nebi li uspijeli barem zabit iz jedne prilike, dodje mi muka. A ovi danas, jedna sansa i gol je. E to je moja pozitivna strana ovog Milana, ubitacni napad i jaka centralna odbrana sa desnom stranom. Sve ostalo: lijeva strana i kompletna sredina je za velike prerade. Znaci ima tu komponenata koji valjaju, ali maticna ploca je stara, i treba je pod hitno mijenjat da bi ovaj racunar dobio na brzini, da rijesi problem, stvori napad, i brzo ga odradi. O transfer marktu necu da pricam, jer me ne zanima. I ovako ce ucinit po njihovom. Tako da si necu lomit glavu sto ovoga ne dovuku ili onoga, sto ovome nedadnu nogu a ovoga ne probaju, ili sto sto sto... gldat cu ih na Allianz Areni pa cu vidjet sta su skontali za slijedecu sezonu pozdrav Rossoneri
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Marino: Džeko bi ovo ljeto mogao u Milan
Pierpaolo Marini, nekadašnji direktor više talijanskih nogometnih klubova, dao je intervju za MilanNews u kojem je iznio zanimljivo razmišljanje o mogućemu ovoljetnom pojačanju ''rossonera''... Marino je danas kolumnist, posebno specijaliziran za transfere, i kao takav ima veliki ugled na Apeninskom poluotoku. Istaknuo je kako Milan u ovom trenutku drži na radaru nekoliko veznjaka, od Alberta Aquilanija do Claudija Marchisija. Na pitanje hoće li za Milan prijelazni rok završiti pojačavanjem veznog reda, Marino je iznenadio odgovorom. - Mislim da neće. Vjerujem da će Milan dovesti i napadača. Tko bi mogao biti veliki ulov? Možda Edin Džeko - rekao je Marino. Džeko je u siječnju stigao iz Wolfsburga u Manchester City i teško je vjerovati da će ga ''građani'' tako brzo prodati, ali Marino je već u prošlosti imao točne prognoze i dojave, tako da ne treba isključiti izneneđujući transfer. Marino je, podsjetimo, od 2004. do 2009. bio direktor Napolija, a prije nekoliko je mjeseci izjavio da najviše žali što u tom mandatu nije uspio dovesti Luku Modrića iz Dinama. Barcelona u lovu na Thiaga Silvu Barcelona je vrlo blizu dovođenja napadača Villarreala Giuseppea Rossija, a nakon toga će se fokusirati na jačanje obrane Milanovim Brazilcem Thiagom Silvom, piše Marca... Ozljeda koljena kapetana Carlesa Puyola, kao i zdravstveni problemi s kojima su prošlih mjeseci bili suočeni Gabriel Milito i Eric Abidal, nagnali su čelnike europskog i španjolskog nogometnog prvaka na potragu za kvalitetnim rješenjem u obrambenom redu. Sergio Busquets i Javier Mascherano mogu pokriti i pozicije u obrani, ali oni su ponajprije veznjaci, tako da trener Pep Guardiola traži pravog obrambenog igrača. Prvi je izbor Thiago Silva (26) koji je u Milan stigao u siječnju 2009. iz Fluminensea, a ranije je u Europi igrao za Porto i moskovski Dinamo. No, budući da je ove sezone produljio ugovor do 2016. godine, talijanski prvak će ga teško pustiti za manje od 25 milijuna eura. U Barceloni stoga razmišljaju o tome da kao dio odštete Milanu ponude Brazilca Maxwella (29) koji u katalonskom klubu nije u prvom planu, a u Italiji se dokazao igrajući za Empoli i Inter.
06-02-2011, 11:05 AM
Joj ova ponuda Barce mi je najzesca hahahaha
![]() Majke mi, da sam Galliani, ja bi im odgovorio sa protuponudom: Milan je zainteresovan za Messia, produzi je ugovor, tako da bi trebali izdvojit neki 75 mil.€ a da opcija bude laksa ponudit cemo Barci Yepes-a posto su u potrazi za branicem hahahhahahaha ![]() 25 mil.€ + Maxwell hahahahahaha vic sedmice
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
06-02-2011, 12:21 PM
Neka daju Mesija i Xavija a mi ce mo njima Silvu...I Naravno neka nam oproste onaj dug za Ibru...Realno...
Rossonero Per Sempre...
06-02-2011, 12:59 PM
ako bi u nekom drugom paralelnom svijetu barca dovela silvu onda bi ukratko receno barca postala najbolji klub svih vremena.stigli bi i nas i real u ligi prvaka i u spanjolskoj bi uzeli deset naslova za redom.pridruzujem se ostalima koji se smiju na ovu vijest, na ovu zutu stampu.to su gluposti.25mil?hahahaha.ne bi ga dao za 100mil al stvarno.mislim da je silva jedan od rijetkih koji bi imao 50% uspjesnosti u duelima s messijem jer je jednako brz kao messi.tiago je bez lopte brz isto kao messi s loptom sto znaci da su sanse podjednjake.ma tiago je bog.ako nekom zelim da zavrsi karijeru kod nas onda je to on.
može thiago za iniestu i messija ako može nosite ga odma
Pato
Seedorf Jankulvski (06-01-2011, 10:05 PM)dejo Wrote: Thiago Silva 5 bodovaMislio sam da si neko ko je realan, korektan i ozbiljan, ali izgleda da sam se dobro zajeb'o. Pa taj Thiago Silva kaze da je Ibra donio promjene i da Ibri treba zahvaliti na tituli. Po tebi je Boateng dao veci doprinos u osvajanju titule od Ibre. Pa ti si djecak jako neozbiljan. Budi siguran da nije bilo Ibre Milan bi se borio za 4. mjesto sa ovim tvojim nabrojanim (Thiago, Abbiati, Boateng). Znas ti to dobro, samo sto ne volis Ibru (volis staklenog) zbog toga si nerealan, neposten, nekorektan. Igrac koji je dao 14 golova (najvise uz Pata i Robinha) i koji je je imao 10 asistencija (najvise) po tebi ne zasluzuje ni trece mjesto u ekipi. Momak, dobro si me razocarao.
Per aspera ad astra!
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|