Mislim da je Higuain mnogo bolja opcija od ovih koji se sada spominju. Jos ima iskustvo igranja u Italiji i za mene licno je sjajan napadac. Mada kakav nam je ovaj mercato, ispunjen flopovima vise se nicem ne nadam.Ako ko dodje - dobrodosi, ako ne onda imamo Matrija
06-24-2015, 11:54 AM
(This post was last modified: 06-24-2015, 11:54 AM by dejo.)
Evo i Jose Mauri je DAO RIJEČ da dolazi u Milan. Spreman četverogodišnji ugovor
 MILANO SIAMO NOI!!!!
Društvo, Higuain jest dobar ali košta 60 miliona, što znači da ćemo dat Napoliu 60 miliona za mercato. Ja sam idalje za normalnog mladog napadača ala Lukaku. Preskupo je davati 60 miliona za njega.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
To se slažem ensare, preskupo je 60 milijuna.
 MILANO SIAMO NOI!!!!
Vidim da se stalno spominje taj Lukaku. Ja stvarno ne vidim na koji nacin bi on doprinio igri Milana. Ono malo sto sam ga gledo u Evertonu, radi se o malo jacem panju. Ne znam mozda i grijesim, ali Engleska i Italijanska liga su dvije krajnosti.
Lukaku se mnogo sporo razvija, trebalo je do sad da ispuni bar deo svog potencijala.
Iguain je odličan napadač, ne baš klasa ali teško će ga Napoli dati nama.
Ja iskreno Vitsela sam gledao samo u Belgiji gde nije fascnirao pa ne znam baš kakav je igrač.
Matuidi je zver, jedan od najpotcenjenijih veznih na svetu, ja ga dosta gotivim ali nema šanse da ga uzmemo PSG-u.
Ja sam uglavnom pre svega za mlađe igrače uz naravno neke izuzetke.
E tako.Faza jedan prelaznog roka(koji jos nije poceo,doduse) je zavrsena u skladu sa ocekivanjima . Mnogo price i nula rezultata. Vidim,vec se pominje neka druga grupacija imena koja ce u narednim nedeljama zavrsiti po klubovima sirom Evrope. A Milan? Pa Milan kao i uvek ovih godina ce se vaditi na ovo,ono i to . Mi smo imali volje,prevarili su nas,mi necemo da dajemo previse para za igrace,mi hocemo one koji ce za Milan da igraju srcem i dusom... Galijani izgleda jos fura filozofiju s kraja proslog veka. Sto pre shvati da igraci poput Maldinija,Gatuza itd vise ne postoje u modernom fudbalu i da se sve svelo na novac i interes pre cemo se uklopiti u ove moderne tokove poslovanja. Hoces da cuvas tradiciju ili rezultate? Sto se "tradicije" tice -imali smo onu svetlu da Milan nikad nece prodavati svoje najbolje igrace drugim klubovima,pa smo je se odrekli lakse nego sto se ocekivalo.
A pojacanja kao pojacanja ce poceti da pristizu krajem avgusta,i to pretezno one mrvice koje ostanu posle gozbe ostalih klubova i onda ce naravno u procesu uigravanja ekipe da se izgubi brdo bodova na startu prvenstva,na polusezoni ce krivica da se svali na trenera,pocece da se prica o njegovoj smeni,eventualnim naslednicima i planovima za preporod Milana od - gle cuda - naredne sezone. I tako iz godine u godinu,ciklus koji ce trajati dokle god nam traje ova uprava.
Ako hoces da ubijes azdaju moras da joj odseces glavu,dzaba joj seckas pipke.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
E da,Luis Adriano otisao za Al-Ahli,btw.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
06-24-2015, 11:20 PM
(This post was last modified: 06-24-2015, 11:26 PM by Maji_TZ.)
@Sampinjoj to sve sto si napisao stoji zadnje 3-4 god, ustvari od osvajanja Scudetta, to si sve odlicno napisao ...
Medjutim ja licno smatram da ce sada doci do promjene, prije svega radi kupovine 48% dionica od strane Mr.Bee ... Covjek ce vrsiti pritisak na postojecu upravu jer zeli da mu se investicija pocne isplacivati...tacnije ne zeli on nego grupa firmi koje on predstavlja...
Sto se tice Galliania on je definitinvo unikat u svijetu fudbala...Covjek sa toliko iskustva, ali sa toliko teskom naravi to je strasno... Mladini, Leonardo pa na kraju i Braida (koji sada radi u Barci) nisu mogli da rade snjim...Braida i nekako...
Najbolje rjesenje bi bilo neki mladi sportski radnik i direktor odlucan i zeljan dokazivanja, ali da ima Galliania da mu cuva ledja sa savjetima...medjutim siguran sam da se to nece desiti, jer Galliani zeli da bude u prvom planu...
Evo ovde na forumu niko nije spomenu, nakon dva propala transfera Galliani odbija da suradjuje i radi dalje sa Neil Lucasom...cak je Galliani doveo u pitanje dalju saradnju sa Doyen Sports agencijom...Mr.Bee je pristao da Galliani ne radi sa Lucasom, ali je odbio da Lucas ne pomogne Milanu u transferima...sada ce njih dvojica vrlo vjerovatno odovojeno raditi...To znaci da u buducnosti, vrlo skoroj, moguce se dva dogadjaja ili odlazak Galliania ( vec je dao intervju kako bi zelio da se vrati u Monzu), ili raskid ugovora sa Doyen Sports....
Steta bi bilo ne iskoristit Gallianijevo iskustvo sa ovim novcem koje imamo, ali s druge strane on je vrlo tezak covjek koji ne odustaje od nekih svojih principa .... samo je pitanje jeli veci plus(iskustvo) ili minus(nemogucnost saradnje sa bilo kim) ...
Takodjer vjerujem da od ovog transfer perioda i mozda zimskog zavisi i buducnost Galliania...
Sto se tice Luiz Adriana, ti fudbalski agenti su cudo...juce je izjavio da su Juve, Inter i Milan na crti i da je samo pitanje u koja ce od ova tri kluba, nije proslo ni 24 sata on ode u amaterski nogomet...
Veceras je Sky prenjeo da Milan u napadu ima sada glavnu metu, a to je Bacca...u veznom redu i dalje ostaje Witsel, mada Zenit zateze sa novcem...
Sto se tice ostalih pojacanja Bertolacci je i dalje u igri za vezni red jer je zelja i Mihe i Gallianija (iako je otisao u Romu-otkupili 50%ugovora, izgleda da ne zeli da ostane tamo) ... Sto se tice Jose Mauria i Basellia, Milan je navodno blokirao tj. rezervisao obojicu ...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Galiani je po meni zreo za penziju, ne verujem da će uraditi posao u skladu sa parama koje ima, bar ne kako bi to pre uradio.
Poslednjih godina je pravio neke kriminalne poteze koji se ne mogu opravdati nedostatkom novca.
|