07-01-2015, 08:19 PM
Rami u Sevillu za 3,5 miliona eura
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
|
Milanezi s Balkana
|
|
07-01-2015, 08:19 PM
Rami u Sevillu za 3,5 miliona eura
07-01-2015, 08:29 PM
To je njegova taktika mazanja ociju navijacima. Dovedes neko "zvucno" ime,al ne kad treba,na usponu,vec na silasku karijere . Tako cemo dovesti i Kristijana Ronalda i Mesija . Kad budu imali po 32-33 godine i bice u fazonu : Ej,bre bagro nezahvalna doveo sam Mesija sta hocete vise?!
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
07-01-2015, 08:30 PM
(07-01-2015, 08:19 PM)Maji_TZ Wrote: Rami u Sevillu za 3,5 miliona eura eto koliko vrede nasi "igraci"
07-02-2015, 09:37 AM
Ljudi moji ovo je zasad sprdacina. Ja prosto ne vjerujem. SRAMOTA!
07-02-2015, 10:04 AM
Jeste vi neki pesimisticni likovi, sezona jos nije ni pocela a vi poskidali gace vec...dajte da prodje prvih pet kola barem, pa cemo onda da ocjenimo mercato.
Zavisi ko ima kakva ocekivanja od naredne sezone. Ako je nekome extra rezultat plasman medju prvih 7-8 onda je sve u redu. Mercato se odvija u zeljenom pravcu. Ja licno bih voleo da naredne sezone izborimo lagan plasman u Ligu Evrope,bez strepnje do poslednjeg kola,bez kalkulacija hoce li uefa nekoga ostaviti bez licence kako bismo se mi ufurali,itd.Onda one tamo da se izbori konacno povratak u Ligu Sampiona i trece da budemo konkuentni u borbi za titulu.
Do kraja prelaznog roka ima jos puno,ali nacin na koji Galijani radi mi ne obecava puno. Ocekujem da obranu "sredi" po sistemu veznog reda,tj,da nam najjace pojacanje bude tipa Bertolacci i onda smo dzaba krecili.Uz puno srece,doduse,mozda cemo se i plasirati u Ligu Evrope. A ako jos jednu godinu provedemo bez evropskog takmicenja-e onda nek su nam svi bogovi zdruzeno u pomoci,jer ce i desni bek Milojica iz krcedinskog Proletera dobro da razmisli pre nego li dodje u Milan.
Ibra i jedan vrhunski odbrambeni i to bi vec bila druga prica, ja bih mogao cak reci borba za prva tri mjesta. Jer Ibra ne donosi samo golove, pogotov protiv "malih" klubova nego i ekstra kvalitet ostalih igraca oko njega. Sjetite se samo sta je Noccerino radio sa Ibrom i sta je radio bez njega...
Usput, danas se pojavila informacija da ej Rami prodan za 7 miliona, sto je mnogo realnije. Uglavnom, jos nije zvanican transfer pa mozemo samo nagadjat. Al ocito su neki jedva docekali da pocnu srat
07-02-2015, 12:40 PM
(07-01-2015, 08:30 PM)Sampinjon Wrote:(07-01-2015, 08:19 PM)Maji_TZ Wrote: Rami u Sevillu za 3,5 miliona eura Danas pišu da je 7 miliona transfer.... Takodjer Roma podiže cijenu za Romagnolia, jer ih je Milan "izradio" za Destra
07-02-2015, 12:41 PM
Ramija potjerali a nas najbolji stoper....sramota
(07-02-2015, 12:41 PM)kalla1899 Wrote: Ramija potjerali a nas najbolji stoper....sramota Nije ga niko protjerao...smarate sa tom negativom....Rami je izjavio da hoce i zeli da igra u CL i da nije imao dobru proslu sezonu sa Pippom i da zato nije odigrao na visokom nivou...te je sam zatrazio transfer... S druge strane Milan mora pokusati nesto novca i zaraditi, a to sigurno nece od prodaje Mexesa ili Alexa.... I meni bi draze bilo da je ostao Rami umjesto Mexesa, ali eto... I Abbiati je produzio tako da vrlo vjerovatno Aggazi odlazi iz kluba ... Mexes je blizu produzenja ugovora, nazalost bar meni .... Sto se tice Basselia trebao je do kraja sedmice da bude igrac Milana, medjutim problem je napravio Nocerino...Milan nece da dadne mnogo novca za mladog i neafirmisanog igraca a mislim da Atalanta trazi 6 miliona...Milan je ponudio manje novca i Nocerina, Atalanta je pristala,ali glupak je trazio previsoku platu i otpao je dogovor...vrlo vjerovatno ide Basseli u Fiorentinu... Danas bi Bacca trebao obaviti ljekarske preglede biti zvanicno nas igrac kao i Jose Mauri, koji je dosao besplatan i uzeli smo ga ispred Lazia, Fiorentine, Chelsea i Bayerna... Momak je 1996 godiste a prosle godine je imao cak 33 nastupa u seriji A, sto ga cini najmladjim igracem sa najvise nastupa u ligama petice...dosta podsjeca na Mascherana
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|