08-05-2015, 12:11 AM
Ovaj Bajern sa 4 anonimusa, velikim Bernatom i Rafinjom, Vidalom i Koštom što su stigli pre 2 nedelje je u prve 2 ekipe Evrope?
|
Milanezi s Balkana
|
|
08-05-2015, 12:11 AM
Ovaj Bajern sa 4 anonimusa, velikim Bernatom i Rafinjom, Vidalom i Koštom što su stigli pre 2 nedelje je u prve 2 ekipe Evrope?
Ja se nadam da je jucerasnja tekma stvorila bolju sliku kod Mihe da nema neke lazne nade u neke igrace i iluzije da oni mogu izgurati cijelu sezonu...Takodjer nadam se da je uvidio da je ova ekipa Milana koju je nasljedio psihicki vrlo losa i sklona padovima, izmedju utakmica i u toku same utakmice...
Bertolacci jeste dobar, ali se od njega jednostavno ne moze ocekivati da nosi vezni red kao i za Bonaventuru...to su igraci koji kad bi imali neki klasu pored sebe dali bi bar jos 40% vise...ocigledno je da u veznom redu najvise ne stima...i mislim da i Miha pocinje da luta sa svim tim silnim igracima koje ima da isprobava i eksperimentise..znam da ima jos vise od 15 dana do pocetka ali mi jednostavno nemamo vremena za dalje eksperimentisanja... Ja sam se bio licno uplasio kad sam vidio da svi hvale Milan poslije utakmica sa Interom i Realom..jer to nam se vec desilo prosle zime sa Pippom, pa nakon toga nismo sastavili 5 tekmi u ligi... Najmanje jedan stoper i puzdan i dobar lijevi bek...tehnicki potkovan i defanzivno dobar vezni igrac, a u napadu ako dodje Ibra to je samo plus.. De Sciglio i dalje veliko razocarenje..nikako da dobije na kontinuitetu dobrih igara...Vec sam rekao...Nocerino, Alex,Matri i Cerci ne trebaju i ne zasluzuju da igraju u Milanu...Od svih stopera mi ne mozemo ni za jednog reci da je konstatno dobar, a a nama upravo takav treba...Zapata je promjenjiv kao vrijeme...Ely ima potencijala, ali nema utakmica na visokom nivou iako su mu 23 god...mada ja licno mislim da njemu Miha najvise vjeruje i da ce mu dati sansu prije nego li Paletti, Mexesu i Alexu...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Mihajlovic je pogresio sto u startu nekim igracima nije urucio "zahvalnicu sa lepim zeljama za buducnost". Kazes mu lepo-Sinovac,na tebe ne racunam,slobodan si,trazi neki klub,nemoj ni na pripreme da mi dolazis.Neces ove godine odigrati nijednu utakmicu,ako nikog drugog ne bude,igrace juniori i ostali omladinci,ali ti neces.Cao.I da vidite kako bi cvecke otisle.A ne ovako,svi su tu negde,rotiraju se po sistemu "daj da vidimo ko je od njih najmanje losa opcija".
Nama ustvari treba trener koji ce u startu da kaze Galijaniju - "Gledaj,od ovih 25 sto imas na papiru,10 su igraci,a ovo ostalo,radi sa njima sta znas i umes,prodaj,otpusti,zadrzi pa im isplacuj zarade do kraja ugovora,ne interesuje me,ali im reci da stadionu ne prilaze dok sam ja ovde.Jel mozes ti na ovih 10 normalnih da mi dovedes nove igrace u skladu sa mojim zeljama ili ne?" I od njegovog odgovora zavisi hoces li potpisati za klub ili ne.Ako te prevari,lepo 31 avgusta u ponoc podneses ostavku sa objasnjenjem da su ti pricali bajke a radili nesto sasvim drugo i cao.Pa se ti celo jebi i trazi novog trenera koji ce da igra prema tvojim umobolnim notama. Ko zna sta su oni obecavali Mihajlovicu,kakve kule i gradove od igraca,kakvu "viziju novog Milana" su mu prezentovali dok su ga "barili" na veceri kod Berluskonija. Sad verovatno i sam vidi da od toga nema nista i gleda kako ce da izvuce najbolje od ove bede sto ima.I zato toliko luta i eksperimentise,jer,kao sto gore rekoh,pokusava da otkrije ko "najbolji medju najgorima". Sto se Ibrahimovica tice,meni se on svidja kao igrac,uvek moze da napravi razliku,i voleo bih da igra u Milanu,ali realno u ovom trenutku nam ne treba. Bolje te pare sto planiraju da investiraju u njegovo dovodjenje iskoriste da dovedu nekog normalnog u veznom redu ili odbrani.Na primer,pri ovom trenutnom stanju,Witsel(ili ko god) u sredini bi nam mnogo vise doprineo nego Ibra u napadu.Dzaba ti u napadu i IBra,Runi i Suaruez,ako na ostalim pozicijama imas ovo sto Milan ima.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
(08-05-2015, 11:51 AM)Red and black fan Wrote: Ako je Antonelijeva pozicija najkritičnija blago namaNemoj biti hajter, nije dobro za zdravlje...samnom pricaj lijepo ako zelis nesto da kometarisemo o fudbalu i Milanu ja sam uvijek za, ali na normalan nacin...nikakvih cinizama i sl... Desno igraju Abate, DeS i Calabria...lijevo samo Antonelli...tu je zamjena DeS, ali on je totalno van forme i prave igre...igra lose poput ostalih debila na stoperskim pozicijama...logicno da nam nedostaje jedan pravi ljevak....ne znam u cemu je problem? ... nisam rekao da samo fali lijevi bek a da smo na ostalim pokriveni top... Ako zelimo da pariramo ekipama iz CL ... trebaju nam 2 stopera, 2 beka, 2 vezna igraca i jedan napadac...i svi oni da odigraju jednu sezonu skupa....ali to se nece desiti...to su pusti snovi....ja pokusavam na osnovu iskustva sa Milanom i upravo da budem realan... @Sampinjon...potpuno se slazem...Milanu se ponavljaju vec 3 predsezone potpuno iste...sa ekipom trenira bar 5-6 igraca za koje se ne zna sta ce biti...ili se racuna na neke igrace, a oni na kraju bivaju prodani....vjerovao sam da ce Miha to promjeniti kad je poceo sa Bonerom ali je stalo... Evo npr...Cerci, Matri, Menez, Alex, Palleta, Suso ... to su sve igraci koji realno ne mogu izboriti prvi 11 ali nije sigurno sta Milan sa njih zeli i dali one zele da idu i igraju negdje 90 min...Jednostavno neki status "ni tamo ni vamo" i na kraju bude ma hajde nek ostane daj sta das....Eh kad Milan ne bude to radio bice super....kad Milan ostane u augustu samo da dovede eventualno 1 pojacanje, a ne sad mi ocekujemo 15 dana prije prvenstva bar 3 pojacanja u svakoj vezi...
08-05-2015, 12:56 PM
Bez ljutnje.
Stavio si levog beka u ravan sa štoperom i veznim koji su daleko neophodniji.
08-05-2015, 01:14 PM
(08-05-2015, 12:56 PM)Red and black fan Wrote: Bez ljutnje. Nema ljutnje...nisam ja stavio nikog u ravan...ja samo vidim da svi pricjau o stoperima i veznom, a realno nam fali lijevi bek...ako mene pitas ja bi radija 2 stopera...ali nece ici kod Galliania...doce Romagnoli i to ce biti to...zato kazem da bi nam odbranu pojaco i lijevi bek...U veznom je po meni dovoljan samo jedan igrac svjetske klase...jer smo na ostalim pozicijama solidno pokriveni s obzirom da igramo samo Seriju A... I sam znas koliko su DeS, Abate i Antonelli skloni povredama...a ja da gledam Zapatu na desnom beku ne mogu vise... Mi da pariramo ekipama iz CL...nema sanse...trebaju na 2 dobre sezone da pariramo ekipama koje su vec napravljenje samo se popunjavaju i ustimavaju...kod nas sve u raspadu bilo 2,5 sez... Ne znam kako je moguce ocekivati od Bertolaccia odma nesto na pocetku sez...on nema utakmice u CL...on je igro u Genovi gdje politika kluba "nemoj da dodjemo u zonu ispadanja, ako mozemo u Evropu dobro i jest"...sad dodjes u Milan koji za tebe iskesira 20 miliona...ogroman je to pritisak...a Milan hoce CL, najmanje...navijaci hoce pobjedu svaku tekmu...velika je to promjena za glavu igraca i psihu...zato i mislim da bi jedan sjajan vezni igrac mnogo pomogao... Isto vazi i za Ely...super je sto mu Miha vjeruje,mislim da mu je to vjetar u ledja...jer Miha nece i ne zeli da se muci s ovim matorim stoperima kojima nema sta pokazat....cak ako bude imo velka muda stavice u par Romanolia i Elya ... Ne moze odma sve preko noci...Miha upoznaje igrace, igraci upoznaju Mihu...ocigledno da nema podrsku Uprave kakvu je zelio i ocekivao...ocigledno da se nisu rijesili mnogi igraca i smanjili broj na 25, kako je zelio...ali nemoj te da pljujete svaku pobjedu ili solidnu partiju Milana, a onda kad izgube jedva docekate da se pravite pametni kako nista nevalja i da smo ocajni...budite realni malo ili se preispitajte jel vi fkt navijate za Milan ili je to samo ispusni ventil, da jebete matere i nervirate se
08-05-2015, 01:56 PM
Narode, pacijent Galliani je prije par dana izjavio da smo dobri i u ovakvom sastavu. Drago mi je da se situacija sa Romagnolijem razvija prema pozitivnom ishodu za naš klub. Bit ću vrlo zadovoljan njegovim dolaskom.
MILANO SIAMO NOI!!!!
08-05-2015, 02:32 PM
Galijani se verovatno ziv pojede sto je dao 20 miliona za Bertolacija i 30 za Baccu,jer mozda je moglo i bez njih. Ko zna mozda bi bas ove sezone eksplodiralo neko od njegovih famoznih pojacanja dovedeno prethodnih godina i napravilo haos na terenima serije A donoseci skudeto u vitrine voljenog nam kluba,a na leto bar 80-100 miliona evra i u klupsku kasu,kada najbogatiji klubovi pocnu da se otimaju za njegov potpis. A nije svestan da ta njegova pojacanja mogu da eksplodiraju samo ako se raznesu bombom na nekoj livadi.
Koja liga sampiona? Realno,ljudi,u ovakvom sastavu,kakve rezultate ocekujete naredne sezone? Plasman u prvih 8 ce biti da pevamo od srece i radosti.Plasman u ligu evrope misaona imenica,pod uslovom da uefa izbaci jedno 3-4 kluba kao Djenovu ove godine.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
08-05-2015, 03:37 PM
Sve je te tačno za povrede ali meni su ova 3 sasvim solidan izbor za 2 bekovske pozicije da bi sad dovodili tu neko kvalitetno pojačanje a ne igramo ni Evropu, neko da uskače kad zatreba je sasvim dovoljan.
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|