(11-23-2015, 05:19 PM)Maji_TZ Wrote: Mr.Bee nije uspio pronaci partnere za kupovinu 48% dionica tj. nije pronasao partenre koji su spremni dati 480 miliona eura sve ukupono...rok istice 30 novembra...i kako stvari stoje nema nista od tih pregovora do pocetka nove sezone...
Vec dva puta su bili odgadjai finalni pregovori a sljedeci su zakazani za pocetak decembra...medjutim izgleda da zaista nema zainteresovanih da invesiraju u Milan...tako da kako sada stvari stoje od MR.Bee nema nista, pa tako nece biti ni dodatni finansijskih inekcija...
A nece niko da potrosi ozbiljne pare za 48% . Da je 50+% lako bi se pare nasle.
Reci realno dal' bi ti dao pola milijarde,a da znas da ce glavnu rec i dalje da vodi Berluskoni.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
(11-23-2015, 07:24 PM)Sampinjon Wrote: A nece niko da potrosi ozbiljne pare za 48% . Da je 50+% lako bi se pare nasle.
Reci realno dal' bi ti dao pola milijarde,a da znas da ce glavnu rec i dalje da vodi Berluskoni.
Posto sam za Milanom pravi fanatik i da imam pare dao bi od srca

...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
11-28-2015, 12:06 PM
(This post was last modified: 11-28-2015, 12:06 PM by Sampinjon.)
Eno pametni Mihajlovic poceo da podgreva deluzije uprave i dela navijaca. Tvrdi kako ovaj tim ima kvalitet za Ligu Sampiona. Sad me boli uvo za njega,neka jede corbu koju sam sebi kuva.Kad pomislis da je normalan on napravi neku glupost koja se ne moze opravdati.
Sve i da ubace ovaj tim u LS on nema kvalitet za to takmicenje. Sem ako ambicije nisu grcevita borba za trece mesto i LE sa Bate Borisovim ili Levskim iz Sofije. Kao i nadmetanje sa Romom ko moze da dozivi veci debakl protiv jacih ekipa.
Pogadjajte ko je novi manager Gigi Donaroumme?
11-28-2015, 10:00 PM
(This post was last modified: 11-28-2015, 10:01 PM by Sampinjon.)

Neke madjije se desavaju na terenu
11-28-2015, 11:07 PM
(This post was last modified: 11-28-2015, 11:09 PM by Maji_TZ.)
Mino Raiola je novi manager malog Gigia...
Ma ne mogu da vjerujem kako ova ekipa pruza toplo-hladno utakmice...ono protiv Juventusa, nemocno, povuceni bez zelje za napadom...ovo vcrs da je bilo srece i strpljenja vise utrpali bi im i 7 komada, a primili smo iz presmjesnog penala...
Formacija 4-4-2 bez izrazitog zadnjeg veznog i bez izrazitog prednjeg veznog takodje i bez pravih krila, pruza dosta mogucnosti u ovoj ekipi...sada i za De Jonga ima vise prostora...a kako sam rekao i prije sezone mali Niang je masina i to ce i pokazati samo ga ne treba gurati na krilo...al mene iz utakmice u utakmicu raduje Romagnoli...kakva lakoca i mirnoca igranja sa 20 godina...isto tako i Bonaventura sve zrelije i zrelije igra...
Sta je ovo Sampinjon i ja jedini pisemo na forumu, dajte ljudi malo ozbiljnosti...
Sta vam je ba? Kakav ba Nijang? Pa to je smeće. Taj nam ne treba. Nama treba Diego Costa, Ibrahimovic, Di Natale,... naša uprava samo drka na ove multimilionske napadače. Zajebi ove mlade na kojima moraš radit. Jebem ja onom Gallianiju mater u usta. Izvini te što psujem, Al jebem mu mamu. Samo zato što je ovaj Nijang profulao gol protiv Barcelone odma tjera ga dalje iz kluba. Al nek Matri ima pravo da fula sve moguće i ljubi Juventusov grb. Mater vam jebem.
Ovaj Milan ima a i imao je igrača na traku, Al iih je Galliani uništio. Cerci od večeras odma na klupu a Adriano sa Bacco u napad i Nijang snjima. Prejaki smo bili.
Al ne radujem se puno, Sjebat će to Galliani, samo malo sacekajte
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Flaj flaj sad a tek kad dobijemo i naredne tri pa onda bum realnost. Bićemo šesti na kraju.
Svaka čast svima na partiji ali treba reći i da je Sampa bila užasna večeras.
Niang je debil u glavi, samo kad bi to sredili jer je mali strašno talentovan.
U utorak je Kroton . Kup mec.