Milanezi s Balkana
(12-28-2015, 11:58 AM)Sampinjon Wrote: http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.ph...id=1079348

Galiani approves this Big Grin

34 godine i plus nula eura...to je Gallianiu zicer... nema vezze sto godinu dana nije igro normalan fudbal...nikakvo pojacanje samo zamjena za Alexa ili Zapatu...

Takodjer ElSha ce dobiti nogu iz Monaca...tuzno sta ostade od onakvog talenta... navodno smo ponudili Elshu i Matria za Candrevu ... ako to propadne mozda Elsha cak ode i u Genovu a oni nama daju Perottia...uglavnom ce vrlo vjerovatno iskoristit ElShu za naki transfer...opet se sve vise spominje Caceres kao moguce pojacanje
Od danas je Boateng u protokolu za utakmice ... zvanicno 4 januara postaje Milanov igrac...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
U sustini nista bitno se ne menja u transfer politici kluba.
A sta je sad problem sa Saravijem? Koliko sam ja upoznat on je odigrao 15 utakmica,posle cega su oni dali 15 miliona i on je postao njihov igrac i mi nemamo nista vise sa njim.Bar se pricalo da je dogovor takav.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Mislim da su samo stekli uslov da ga kupe.
Kaseres, Boateng, Vidić-bombona. Malo smo obogatili klub talentom pa je red da dovedemo neke propalice.

Amelia: "Znate li zbog čega je Seedorf dobio otkaz? On je unio disciplinu u klub. Igrači su ustajali iz kreveta u podne, a on je svaki drugi dan želio odraditi trening s ekipom do 9:00h. Oni su morali rano ustajati i jesti hranu koju im je on odredio kako bi održali liniju. Kada više nisu mogli izdržati - pobunili su se i Seedorf je smijenjen."
Devilcool
Reply
To je Amelia jos davno izjavio...to je 100% istina...jos su novinari iskopali da je Montolivo bio zacetnik tih sto su se bunili...
Monaco ne zeli da otkupi Elshu, to je problem...necemo dobit milione za njega...
Izgleda da je Curva Sud pocela vrsiti pritisak da se oduzme kapitenska traka Montolivu i dodjeli Bonaventuri
Reply
I posle kazu kako je alegri bio dobar,a to govedo je i dozvolilo takvo stanje u ekipi. Nije Sedorf od moje babe nasledio takvu situaciju.
Montolivo je sramota za Milan i kao igrac a pogotovo kao kapiten. I mora da leti iz kluba. Ne priznajem nikakav napredak dok on,cerci i kucka ne budu isutirani napolje. Big Grin To su mi posle galijanija tri najogavnije individue koje trenutno imaju neke veze sa Milanom.
Reply
Izgleda da je Nova Godina dosla malo ranije...Milan Channel prenjeo je info da je jedan klub poslao zahtjev za prelazak Cercia...takodjer isti kanal pise da za Elshu ima 6 ponuda (3 ita, 3eng)
Reply
A Saravija ce opet da uvali na neku polu pozajmicu sa milion i jednim uslovom koji mora da se ispuni da bi ga neko stvarno kupio. Dosta vise sa tim pozajmicama,prodaj za kesh odmah i cao zdravo.Ili ga ostavi da igra kod nas. Galijani magarce.
Umesto da on ove slepce poput kucke dovodi pod takvim uslovima,da mi to prvo isprobamo pa ako bude dobar dobicete ostatak para - ne ! Govedo njih odmah kesira i da im ugovor na 5 godina i kad se na pola prve sezone vidi da nisu ni za ku*ac onda moramo da ih trpimo jos par godina. I cudimo se odakle nam grdilo otpada u ekipi.
A bas me zanima koji su to debili sto hoce da uzmu Cercija. Big Grin
Reply
Emanuelson je potpisao za Veronu. Hvala Bogu Big Grin
Reply
I Ely ce vrjerovatno u Veronu...A za Cercia je Bologna pokazala interesovanje...Danas citam da razmatraju da prodaju Luiz Adriana, jer ce se Menez i Balloteli oporaviti....to bi bila najveca glupost koju bi mogli uraditi...igraca koji je pravi timski i koji se bori kad god mu se ukaze sansa da prodaju zbog dvojice egoista...nadam se da ce Miha reci da mu je Luiz i vise nego potreban
Reply
Da prodaju Adriana ? Ni ja skoro nisam cuo vecu glupost. Bolje da prodaju ovu dvojicu nego njega. A zasto i tog Elya prodavati? Da postne novi Saponara? Ako ide nadam se da ide na pozajmicu. Decko ima tek 22 godine,treba ga ostaviti i dati mu sansu. Ali ne,bitno da ce montolivo koji 3 godine igra lose dobiti novi ugovor.Galijani magarce.
Reply