Milan CEO Adriano Galliani was spotted on the phone with President Silvio Berlusconi. Is a decision in the offing?
“We haven’t spoken yet. There will be an opportunity to talk tomorrow or this evening. Milan’s objective this season is to earn a place in the Champions League and try to win the Coppa Italia.”
Na kojim drogama je ovaj mentol?
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
01-06-2016, 07:19 PM
(This post was last modified: 01-06-2016, 07:22 PM by Maji_TZ.)
(01-06-2016, 06:49 PM)Sampinjon Wrote: Milan CEO Adriano Galliani was spotted on the phone with President Silvio Berlusconi. Is a decision in the offing?
“We haven’t spoken yet. There will be an opportunity to talk tomorrow or this evening. Milan’s objective this season is to earn a place in the Champions League and try to win the Coppa Italia.”
Na kojim drogama je ovaj mentol?
Dosta slicnu izjavi je dao Mihajlovic, ako ne i istu...jos je dodao da ce pokusati sve da ovaj poraz ne utice na igrace jer je brzo nastavak sezone i jos kup utakmica...kao da se ova utakmica nije desila eto kako se svi ponasaju...
Kao da Galliani radi sve okej...kao da Miha ima sve pod kontrolom i vuce odlicne poteze i kao da je jebeni Cerci igrao kao Messi...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Ljudi topli savet ne nadajte se ligi šampiona, teorije nema.
Galijani je rekao da imamo dosta igraca i dok neko ne ode drugi ne mogu doci.
Posle toga je izjavio da Cerci,Zapata i Mekses ostaju u klubu bar do kraja sezone.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
E Jel mi može sad neko objasnit zašto vidim sve crno i zašto sam toliki negativac? Godinama je sve isto, ništa se ne mijenja, i sta treba da radim? Trpim i trpim ovaj debilizam, bodrio sam Sinisu al poslije ovog danas za mene je završio. Sorry Al ja ne vidim ništa dobro u ovoj ekipi i ovo se samo vuče. Za ovo večeras neko mora odgovarat a to je Sinisa. On je učinio onako debilne izmjene i treba da podnosi konsekvencu otkaza. A Cerci isto snjim.
Ovaj Milan je fuj i ne učine li promjene do sutra navečer samnom su završili za ovu sezonu. Nek materi igraju. Pa nisam ja debil ko pojedinci s Curve. Ja ih prestajem gledat i bodrit pa nek završe sezonu kako žele, nezanima me. Žalosno sto to ne uradi cijela Curva pa bi vidio preokreta u Upravi i na terenu
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Ma on je sitna riba... Al' ja stvarno ne vidim da će se nešto menjati još nekoliko godina.
Ne brini, nece. Ovaj klub je u raspadu, i samo ga još navijači čuvaju da ne propadne. Jer kao marka smo propali. Pola naroda i ne zna Šta je Milan???
Ne vjerujem da je trener problem...promijenili su cetiri trenera u cetiri godine ali su igraci manje vise isti-prosjecni! E to je nas najveci problem, Milan ima prosjecnu odbranu i ispodprosjecan vezni red. Napad je kud i kamo dobar, vrlo dobar, ali sa ovim panjevima u vezi i na bekovima koji samo gledjau kako ce vratiti loptu unazad ni Weah ni Basten ne bi puno uradili. Pogledajte recimo Fiorentinin ili Napolijev vezni red i uporedite njihov protok lopte sa nasim, pa to su dvije dimenzije fudbala. Moram priznat da cak uzivam i volim da pogledam Fiorentinu, jer ne ocekujem Abatea koji ce se zaletiti kao bik i onda siriti ruke kao nema kome dodati, da bi na kraju vratio loptu nazad. Ovaj klub jednostavno placa rate dugogodisnje lose transfer politike.
01-07-2016, 01:10 AM
(This post was last modified: 01-07-2016, 11:51 AM by Maji_TZ.)
Ja sam skoro pa 100% uvjeren da namjerno nije htio da doda i da je mozda cak svjesno htio da pokopa i Milan i Mihajlovica
Mala ispravka, kolo prije kraja polusez zaostajemo 10 bodova za mjestom Lige Prvaka... Nije neko nadanje samo cinjenica.. Ako budemo igrali Evropu igrati cemo je preko Kupa
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Maji
Svi igrači igraju za klub, da bi napredovali. Samo kod nas vlada egoizam. Ja, Ja, i samo JAAAA!!!!
Nikad mi nećemo vidjet onakve akcije kakve ih prave BVB, Bayern, Arsenal, Barca, gdje ona 3-4 u napadu dodaju si loptu da bi prešli odbrani, ne bitno ko će zabit. Kod nas je samo bitno ko ima loptu i Šta će pokazat sa njom. Imamo najmanje pasova i najvise izgubljeni lopti. A sve zahvaljujući pojedincima koji žele da zabiju golčine, jebes to što ti je kolega bolje pozicioniran. Pitam se zato: koji kura onda trčite jedni drugima u ruke kad postignete gol kad cio svijet vidi da radite jedni protiv drugih, tj protiv kluba.
Eto je GREŠKA trenera. On je taj koji mora pokazat da ovako ne ide. I da je imalo pametan (kao Mou), jučer bi odma poslije one akcije Cercija napravio izmjenu i odma ga izvadio vani. E to, upravo to bi pokazalo da je ličnost da zna svoj posao. Jer 100% sam siguran da bi ga Seedorf izvadio da je bio na klupi. Jer stim pokazuje karakter ida nećeš dozvolit majmunima da rade Šta hoce na terenu. Al Sinisa hr picketina ona velika usrana, prodana duša. Mamu jebem. Jedva čekam da napusti klub.