Milanezi s Balkana
Ja sam mislio da je to fiksno mesto. Da se pobednik LE "brise" sa tabele domaceg prvenstva ako zavrsi medju timovima koji idu u CL kroz prvenstvo.

Spanci su ove godine imali 5 predstavnika u CL. 4 sto ih sleduje redovno kroz koeficijent + Sevilju kao pobednika LE. Znaci da je Sevilja bila 4-ta umesto 5-ta na kraju domaceg prvenstva ,spanci bi imali 4 predstavnika umesto 5? Ko bi onda dobio mesto tog petog spanskog ucesnika da je Sevilja bila medju 4 u prvenstvu?

Pisam im se ja u takva pravila. Pobednik LE treba da donosi dodatno mesto u CL zemlji iz koje dolazi u svakoj varijanti,a ne samo ako je na kraju sezone plasiran losije od mesta koje vodi u CL kroz prvenstvo.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
sampijon, Sevilla je bila 5ta, i kako je osvojila euro league, a barcelona ch ligu i prvenstvo, tako je sevilla odma bila u grupnoj fazi pa je samo valencia igrala kvalifikacije.
Da je Sevilla bila 4ta, iz Spanije bi isli samo 4ti kluba
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Ma jasno,ne svidja mi se to.Nije fer.
Negde sam procitao da Nocerino nije vise nas igrac.Ako je tacno to je dobra vest.

Potvrdjeno je i na zvanicom sajtu.Dogovorno raskinut ugovor sa Nocerinom.

Bacca je navodno izjavio kako mu ne pada na pamet da provede jos jednu godinu bez evropskih takmicenja,Anceloti navodno zeli Romanjolija u Bajernu od leta.
Reply
Navodno Kinezi zele da ponude 10-15 miliona za Meneza,njemu licno do 7 . On trazi 10.
Reply
Gde to? Ja sam čitao da je rekao da ne razmišlja o odlasku nego uspesima sa Milanom i da ga pare ne zanimaju, inače ne bi ni došao ovamo.
Devilcool
Reply
Kinezi su ponudili 18 za Meneza i njemu 7 po sezoni...Milan prihvatio on nije....Isti Kinezi su ponudili 45 za Baccu i njemu isto odlicnu platu, odbio je i Milan i Bacca....

Braida, sada sportski direktor Barce je poslao svoje skaute da prate Romagnolia...vec 3 utakmice su ga pratili, tri zadnje, plus Nike ce pomoci Barci u transferu, jer je Romagnoli izabran od strane Nike medju top 20 igraca buducnosti i potpisao je s njima ugovor o sponzorisanju i reklamiranju...samo se nadam da Galliani Romagnolia i Donnaraumma nece dirat radi buducnosti ekipe...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Nazalost, mi odavno nismo klub koji moze zadrzati svoje perspektivne i najbolje igrace...tako da ko god da odskoci iznad prosjeka ocekujte da za godinu-dvije ode u PSG, Chelsea, Bayern, Barcu...Zalosno, jer Milan je nekad nesto znacio u svijetu fudbala. Jos ne mogu da prebolim kad su prodali Silvu i Ibrahimovica i unazadili nas minimum pet godina...jebem im mater Big Grin Jer ako je vjerovat novinarima ova dvojica nisu htjeli da ih se proda, nego nasa glupa uprava je to isforsirala radi "pokrivanja minusa". Tako i sad ovo sa Donarumom i Romagnoliem. Vjerujte da ako ova dvojica nastave ovako da igraju, vec na ljeto ili sljedece godine mozemo se pozdraviti sa njima. Jedini spas je da i nas neko kupi pa da mozemo da odjebemo ove ruske oligarhe i arapske seike...Big Grin
Reply
Bogami ja bojkotujem ako prodajmo tu dvojicu, zajebi više.
Devilcool
Reply
Berlusconi najavio dva finala lige prvaka u sljedecih 5 godina. Hajde... Zadnjibput kad se je ovako slicno oglasio, prije 4-5 godina najavio je trenutnu situaciju (znaci nekoliko godina stagnacije). I bio je upravu.
Reply
(02-17-2016, 10:58 AM)kakabanja Wrote: Berlusconi najavio dva finala lige prvaka u sljedecih 5 godina. Hajde... Zadnjibput kad se je ovako slicno oglasio, prije 4-5 godina najavio je trenutnu situaciju (znaci nekoliko godina stagnacije). I bio je upravu.

Za to ce morati dobro da otvori kesu.Fakticki morace da izmeni ceo tim sem 2-3 igraca,da bi uopste mogao da razmislja da krene u tom pravcu.U finale LS ne mozes sa montolivom,kuckom i antonjelijem.A da li je 5 godina izvodljiv period,veliko pitanje.
Reply