Pa evo kud ces dalje kad ovaj sa RAI novinar na poluvremenu sam govori da je SuperCazzo nazalost izgubljen, nema volje da igra, jednostavno ne igra mu se, a Miha mu idalje daje sansu. Pa dokle vise???
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
(03-01-2016, 08:48 AM)ensar7 Wrote: huss i maji
pa eto obojica vidite da imamo prelagan raspored. Mi MORAMO pobijedit sve ove osrednje ekipe, a drugi se moraju provlacit kroz ono sto smo mi vec prosli.
Pa ako je tim princezama cilj Ch. League, zar nebi bilo logicno da moraju pobijedit osrednje ekipe??? I nije samo 3. mjesto u igri, vec i drugo. Jer Napoli nije nedostizan. Poslije onog od sinoc, i njima je pala forma. Nazalost niko od vodeci vise nema Europu tako da ce svi biti nabrijani na prvenstvo. @Huss i ja o tome brujimo cijelo vrijeme...prokockali su bezbroj sansi..al su dobili sve direktne protivnike zasad...u Seriji A je ovakvom Milanu svako gostovanje tesko i zahtjevno, ali se moze to se vidilo protiv Palerma...i u gostima protiv ekipa ispod nas na tabeli igramo bolje nego na San Siru...mi jednostavno smo poceli da ne gubimo vise tekme, medjutim sad moramo pobjedjivati u kontinuitetu ako zelimo igrati u Evropi...
@Ensare moras shvatit...svakom fudbaleru ili sportisti je konstatno igranje zakletva...pogledaj sta se desilo od Honde...on ili asistira ili ucestvuje u akcijama za gol,samo zato jer ga je Miha istrpio ili Niang isto tako ...zato Miha forsira i trpi Maria...plus Niang je out do kraja sezone...
Veceras je isforsirao i Meneza i Maria...i ovaj prvi mu je vratio...kad bude fizicki spreman on i Bacca mogu biti strasan tandem, jer je Menez zeljan igre...i zali Boze sto je teske naravi on je strasan fudbalski talenat...
Igre Zapate me sve vise raduju, samo da ga ne ureknem...takodjer Poli vcrs vrlo dobar, vidi se zeli da se dokaze ...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Bacca i Menez ce biti mnogo jaci tandem od Bacce i Nianga, samo ako se Menez vrati u onu formu od prosle godine. Menez ima jednu veliku prednost u odnosu na Nianga, a to je zavrsnica. Tehnika i brzina im je tu negdje. Uglavnom, nekako je fino vidjeti da konacno imamo malo vise kvalitetnih opcija.
Ja bih ovu utakmicu sinoc preskocio za analizu tipa ko je koliko bio dobar i slicno.Zbog ociglednog razloga - Alesandrija.
Znacemo vise posle utakmice sa Sasuolom.
Menez je jos daleko od prave spreme i forme,dotle mu treba jos vremena i moglo bi da se desi da top formu postigne u zavrsnici sezone,kada ce neke druge igrace stici umor,a to bi moglo izuzteno dobro da nam dodje.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
ludilooooooo
Forza Merda!!!!
2:0 joj daj jos jedan gol, i ciao Juve. Derby u Rimu Milan - Inter
Hahaha imaju i srece, jebga sve ovih godina ide na "njihov miln". A toliko bi volio da ih dobijemo u finalu, mada bice tesko.
03-03-2016, 11:26 AM
(This post was last modified: 03-03-2016, 11:39 AM by ensar7.)
Jucer je Juve bio prelos. Izgubljeni. Naravno prinosi to sto nije igrala prva postava, ali nevjerovatno koliko su imali nesrece sa onim sutevima Zaze. Da hoce Bogdom protiv nas tako fulat. Ali i Perisic je jucer imao svoju noc, sjajno je odigrao. Steta, bas mi zao za merdu, volio sam protiv njih to finale, al eto, izgleda da cemo imati jos jednu sansu da napokon povrijedimo Juventus.
SuperCazzo imao sastanak sa Silvijom, neki 15-20 minuta, rekao mu da je spreman da igra i da je zeljan igre. I naravno Silvijo mu potvrdio da ce navodno igrat hahhahahaha. Pa ne mogu da vjerujem. Tip kojeg ova ekipa apsolutno ne zanima, ode do predsjednika i sredi si da igra. Nevjerovatno. Menez i Adriano su 100 puta vise zasluzili da igraju, raduju se za ekipu, ali ipak ce igrat govno majmunsko koje nije u stanju da se raduje kad neko drugi pogodi, jer je toliko egocentrican da mrzi sve oko sebe. Mamu ti jebem majmunsku Ballotelli. Al mrzim tog covjeka. I najzalosnije je sto ce ipak igrat, jer Sinisa mora slusat sta mu Silvio kaze inace leti sa klupe. Zalosno
I poslije Allesandrije mozda bi bilo bolje da igra Menez, svidio mi se njegov angazman. Izgleda da je tip odlucan da ode iz Milana, pa sad trazi svaku priliku da pokaze koliko je jak i dobar igrac, nebi li ga neka momcad kupila. To je sjajno, i upravo nam to treba. A ne kabadahija Mario koji se samo seta i dribla ko da je na bajramskom turniru. Al zato on ima amidu Silvija, pa ce kao sto je i Tino Sven Susic otisao preko amide u Brazil, i ovaj istrcat na San Siro, a momci koji su zasluzili da igraju, oni ce da sjede i dive se sta znaci "imat vezu"
03-03-2016, 11:42 AM
(This post was last modified: 03-03-2016, 11:48 AM by Maji_TZ.)
Pa kad te Mancini pojede 80 min ali doslovno pojede onda je sve jasno...jos sad kad vidim Allegria trazi Real...dodje mi da nikad vise ne pogledam ni jednu jedinu utakmicu...covjek uopste nije los takticar i dobro zna postaviti ekipu za utakmicu kad hoce ali koliko on nema muda pa to je strasno...generalno vecina talijanskih strucnjaka uopste nema muda...Carlo, Sacchi, Capello, Lippi i moooozda Conte su dobri treneri ovi svi ostali su bar po meni srednja zalost....kada malo pokazu muda odma se vidi uspjeh, jer je vecina su ok takticari...
Znate kad bi Allegri stavio Dannaraummu na gol ili kad bi ostavio na klupi Luiz Adriana a forsirao Nianga...nikad, a mozda ni tad...
Covjek je upropastio Rugani,ko je gledao juce utakmicu sve mu je jasno...Romagnoli i Rugani su trebali biti novi Nesta i Cannavaro...Miha je doveo Romagnolia i forsira ga kao prvog stopera...a Allegri cak i u taktici sa 3 stopera Rugania vidi kao 4 ili 5 zamjenu i nema mjesta u prvi 11....sta znaci neigranje najbolje se vidilo juce na Ruganiu...
Juce je Allegri izveo postavo u kojoj vezni red igra prvi put skupa, cak novinari pisu da nisu ni na treningu igrali skupa..eto zasto ih je Inter razvalio...kad je uveo Pogbu u vezni red izdominirali su ih u produzecima...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
03-03-2016, 12:10 PM
(This post was last modified: 03-03-2016, 12:14 PM by Sampinjon.)
E al pazi,dok je bio u Milanu,umalo je ispustio 4-0 iz prve utakmice protiv Arsenala u LS(verujem da se svi ovde secate tih utakmica),ispustio je 2-0 protiv Barselone(dobro,pitanje koliko je to protiv one Barselone velika prednost,ali opet)...evo sad zamalo da prokocka 3-0 iz prve utakmice sa Juventusom.Covek je zaista super talentovan da upropasti enormnu prednost.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Ni Ancelotti nije imo muda, mada je izvrstan takticar. Sjecam se njegovih utakmica, 1:0 odmah se izvodi napadac a uvodi Ambrosini pored Gatusa koji je vec u timu.
|