Bertolaci je pukao u glavi jer je previse pritiska svaljeno na njega.Visoko obestecenje,predstavljen je maltene kao Kristijano Ronaldo i Mesi u jednom i ocekivalo se da preporodi vezni red,da baca magije i melje protivnike.Pisalo se par puta na ovom forumu od strane nekoliko ljudi da bi se to moglo desiti i eto desilo se,jbga. Sledece sezone ce to ici mnogo bolje kod njega,nadam se.
Sreca nasa pa i Romanjoli nije doziveo slicnu sudbinu.
@Maji_Tz - ocekujemo pobedu rome,nadamo se iksu.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
A daj nemoj zajebavati

Nije on neka klasa,ali svakako nije ni tolika tarabetina da mu je ovo maksimum

Moze on bolje ,veruj mi. Nece biti neki nivo Pirla,ali bar da dosegne nivo Bonaventure i ja srecan.
Buon giorno
Faran opet zabio. Grazie Galliani, ti znaš najbolje ko zna igrat. Jebes Faraona, kad Matri, Maxi Lopez i još neko đubre od tvog jarana iz Cagliaria je 100 puta bolje. Ti znas
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
@Huss
Jasno mi je zasto nekada ne mozes da razumes ironisanje,sarkazam,cinizam itd.Ne kazu dzaba da su takvi vidovi komunikacije rezervisani samo za inteligentne ljude.
Sto se misljenja tice - probaj da primenis ponekad onu staru,narodnu "Bolje cutati i pustiti ljude da misle da ste budala nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju u to".
Za sve ostalo cu ti odgovoriti samo -Ako ti se svadja brate,stani pred ogledalo pa se svadjaj sam sa sobom,mene izostavi iz toga.

Prijatano i svako dobro.
Kupicemo za 2-3 godine Faraona od Rome za 35 miliona i to je to.