Eto ga. Sad smo oficijelno van utrke za Europu. Odlicno. Sad mogu mladi da igraju, jer ova govna mozes samo ubit, jer otjerat ne ide: nece ih niko. Kakvo produzenje ugovora? Kome? Svi mars napolje iz kluba i ciao. Sinisa zajedno sa njima.
A mislim da ce nas Sassuolo prestic, tako da nas vidim sedme na kraju sezone. Odlicno. 13.mart sezona za bacit u kantu i zaboravit.
Cemu da se nadam protiv Juventusa u Kupu? Cemu? Pa ovakve ce nas Juventus nabit ko kantu. Haj sto imamo smece od igraca, ali mi nemamo taktiku ni igru. Zato, 2 mjeseca da sto bolje spreme tu tekmu protiv Juventusa. Zaboravi prvenstvo odma. I Galliani bi mogao otic u Torino i moljakat Juventus da nas puste. Nek im ponudi Bertolaccija i Meneza kao poklon, i 2 pobijede sljedece sezone, samo nek nas puste da ih pobijedimo. Jer smo sramota od kluba, igre i sastava
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Van trke za Evropu? Kako to kad smo trenutno na poziciji koja vodi u Evropu?
03-13-2016, 03:05 PM
(This post was last modified: 03-13-2016, 03:06 PM by Maji_TZ.)
Kad sam kuko za izostanak Nianga, mnogi su ovde rekli da je on vrlo lako zamjenjiv...Medjutim ne samo da njegove izmjene su lose i ne pruzaju skoro nista, vec Bacca od kako nema Nianga uopste ne lici na sebe...
Ovaj Bertolacci ili je najveci promasaj Milana, ili mu ova formacija ne odgovara, ne mogu da vjerujem da Poli pokazuje vise od njega u veznom redu...Jesmo bili nesretni sa onim stativama ali pitanje da li smo ih zasluzili...jos jedna vrlo razocaravajuca utakmica...
LP je od prosleg vikenda izgubljena, ostaje jos ta borba za EL, tuzno je da smo izgubili i borbu za to 5 mjesto...nisam vjerovao da ce nam jedan poraz donjeti negativan preokret, dok nismu gubli igraci su se trudili. trcali i licilo je to na nesto, ali nakon poraza od Sassula, kao da su krenula kola nizbrdo a Mihajlovic to ne zna zaustaviti....
4-3-3 je zelio da igra a da na klupi ostavi Luiz Adriana, Meneza i Ballotelia....ne znam gdje tu logika i zasto nakon jednog poraza i povrede Montoliva zeli da mjenja formaciju u kojoj smo mi najvise pokazali .. ali eto povreda Kucke mu nije to dozvolila...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Ja se ponavljam od početka sezone da jebe rak raka mi smo šesti
Neki strucnjaci su ovdje slavili dan kad se Montolivo povrijedio, jer oni ipak sve najbolje znaju. A cinjenica je da otkako njeg nema u veznom redu i prekinut je taj niz pozitivnih rezultata. Al reanlo, slazem se Red and black, nas maksimum je liga uefa pa kako god: kroz pobjedu protiv juvea u kupu ili kroz poraz i trenutno sesto mjesto u ligi.
03-13-2016, 04:16 PM
(This post was last modified: 03-13-2016, 04:31 PM by Sampinjon.)
Niz pobeda je prekinut zbog rasporeda. Na kraju krajeva pitanje je koliko je za ovu i ovakvu ekipu bod na gostovanju u Kjevu "negativan rezultat". Treba biti realan. Sanse smo imali nismo ih iskoristili i kraj price. Nije da nismo mogli dobiti utakmicu.
Bod sa dva gostovanja ,od kojih je jedno pomahnitalom Sasuolu nije nesto strasno. Ipak pricamo o famoznom Galijanijevom Milanu.
Ako izgubimo od Lacija kod kuce e onda mozemo poceti pricati o nekoj krizi.
Da je Mihajlovic bio na klupi mozda bi bilo nesto drugacije ,ali sumnjam.
Kad se vec povela prica o strucnjacima ,secam se i ja nekih koji su ne tako davno pricali o strahovitom naletu koji nas ocekuje ,o Ligi Sampiona ,o crnim serijama nasih rivala koje ce trajati do u nedogled...Secam se opet i nekih drugih strucnjaka koji su im tada rekli da se ne zanose i da od toga nema nista ,koji su im cak dali tacnu prognozu kako ce se stvari odvijati... Sada oni prvi strucnjaci pricaju pricu koju su im ovi drugi strucnjaci govorili davnih dana...Interesantno...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
ZaTi Red stvarno misliš da ćemo mi završit 6ti? Mi moramo igrat sa Juventusom, znači -3 boda, igramo protiv konkurenta za 6to mjesto Lazio, a Sassuolo lagano nam se približava. Naš gubitak protiv Juventusa, Sassuolo pobjeda i eto ih na -2. A zadnja nam protiv Rome koja je počela da gazi sa našim igračem koji za naše nema pojma jer je SuperCazzo zvijezda za Faraona. Draže im je da trpe Ballotelijve pizdarije i nadaju se da će proraditi, nego Faraona osude prvu tekmu koju lose odigra. A SuperCazzo nije ni jednu utakmicu pokazao da mu je stalo do igranja. Zato, sedmo mjesto, gubitak od Juventusa u Rimu, i hajmo slijedeće sezone ponovo u borbu za Scudetto
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Mi do kraja sezone imamo 3 utakmice na kojima sigurno necemo uzeti sva 3 boda. To su Juventus ,Roma i Bolonja. Za ove ostale ce da vidimo.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Glavni razlog ovog posrtanja je idiot od trenera, koji nema pojma, ali bas nema pojma sta radi. Pa danas smo igrali protiv ekipe kojoj je glavni igrač "naš" Birsa i mi se sjećamo kakve je partije on pružao u Milanu. Ovi naši koliko god nisu dobri, bolji su duplo od igraca Kijeva. Ali kakve koristi kad naš trener "Interista" ne zna nacrtati akciju da dodju do kvaliteta karakteristike npr. Bake.
Ma kakav crni Sasuolo, uostalom videćemo na kraju sezone ali nas sa šestog mesta može samo ludi Manćini da zbaci.
Montolivo je jbg motor ove ekipe i ovog kurčevog veznog reda, što je jadno do bola ali eto. Nzm otkud ljudima ideja da ga Bertolaći može zameniti, jebo ga otac ludi svaki put kad se lomi utakmica on iz zicera pogodi okvir gola.
|