Milanezi s Balkana
Ma da nadigrali smo ih ali ovi naši jadovi kad uđu u priliku useru se, jebo Polija ste videli šta uradi budala.
A Juve bez prilika, svaki prilaz golu na našu grešku.
Ne vuče mi to na dobro ali aj treba se nadati Big Grin
Devilcool
Reply
Ne znam vise ni o tim Kinezima sta da mislim... eno citam pre neki dan spekulacije kako bi navodno za trenera voleli Rudija Garsiju.... mis'im koji ku**c ,jebo to ako im je maksimalna ambicija za klupu Garsija... Bolje ostaviti ovog slepca Berluskonija pa cekati drugog kupca koji ce imati vece ambicije nego da na klupu dovede Garsiju...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
A ovo dobijamo 1-0 ,golom u 83-cem minutu ,strelac Poli.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Trebalo je da zabijemo, zašto moraju da budu toliki luzeri i odrade sav posao i na kraju kad treba da se umuva u gol zajebu.
Devilcool
Reply
nije vidjelo penala. Cisto padanje, daleko od dodira. Bravo Rocchi. Svaka cast.
Jbg zasluzeno, ljudi sastave sansu i zabiju. Mi 4 puta istrcavamo preko krila, i vracamo na penal. Ali problem sto tamo nema NIKOGA!!! 4 igraca svi naprijed otisli hahahhaha: Bacca, Bona, Honda i gle cuda i Kucka ili Poli. Pa kome se onda dodaje lopta nazad kad su sva 4 igraca u liniji sa golmanom?????
Daleko je ovo od ozbiljne ekipe
Kupi stvari i mrs u Milano. Daleko je Evropa za vas.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
E pa jebiga. Ne mozemo pobijediti juventus i kada igramo dobro a oni ocajni. Jebemti nogomet.
Reply
cisto smece od ekipe. Aj bas mi je drago da sam i ja pogledao ovu farsu od ekipe koju vi spominjete zadnji par tekmi. Ovo je daleko, predaleko od ozbiljnosti. Pa taj Garcia ce da promijeni ovaj klub iz osnove, a zamisli sta bi Emery uradio. Ovo su smece od igraca koji su si umislili da su zvijezde i da plutaju visoko. Svaka cast Sassuolu nek su nas prestigli, jer ovo je sramota klub za Europe. Gadi mi se ovo sto se naziva Milanom.

Prvi zadatak je sad, pola ovi igraca otjerat iz kluba, dovest Garciu ili Emery i lagano spremit novu ekipu. Ovakvo smece od igraca ja odavno nisam vidio. Pa ova bagra danas nebi imala mjesta ni na klupi Milanu iz 2010, tj. godine kad smo poceli da propadamo. E pa sad skontaj koliko smo propali od 2007 do danas. I sve zahvaljujuci Gallijaniju i njegovim igracima.

Zelim vam divno ljeto, cujemo se krajem augusta
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Ma malo pretjerujete, pa koga ima taj Emery u Sevilli? Nisu to puno bolji igraci imenima. Milan je jednostavno upao u crnu rupu iz koje ne moze da izadje vec nekoliko godina. Na prosjek se lako naviknes, ali za nesto vise treba mnogo faktora i truda. Luzerski mentalitet smo poprimili. Ja samo vjerujem u ovu djecu Milana: Donnarummu, Calabriu, Locatelia....ostala mi je urezana slika malog Calabrie veceras nakon utakmice koji place kao da mu je neko blizak umro. E to dugo nisam vidio kod nas, jos od Baresia i Maldinia. Na tome treba graditi Milan. Nije sve u novcima. Wink
Reply
Treba spomenuti i De Sciglia, ovako nije odigrao jedno 2 godine, vrhunska partija.
Jbg bar sam posle dugoo vremena uživao u utakmici i zapravo mi je bilo stalo do rezultata pa sam na kraju i pizdeo. Samo da sad kreteni ne izađu pred navijače eto vam igramo egal sa Juveom dogodine liga šampiona...
Devilcool
Reply
Treba spomenuti Brukija...koji je poslje 5-6 utakmica brukanja "konacno"skontao da 4-3-1-2 NEODGOVARA ovom rosteru...iako je svaki navijac Milana to skontao u novembru, a dovoljno je bilo samo da odgleda svaku utakmicu...eh zato sto se pravio pametan i glumio nekog trenera zato nema Evrope...
Sto se tice jucerasnje utakmice, kad nam bekovi igraju mi licimo na nesto...DeS i Calabria vrlo dobro...Kucka, Montoliv i Poli jednostavno nisu dovoljno jaki za ozbiljno takmicenje i za ozbiljne suparnicke vezne redove...kakvi su igraci i nisu lose izgledali...bar Zapata i Romangloni nisu bilo pod vatrom...
Boanventura je juce dokazo da je najbolji na ljevoj strani gore...Conte ga nije zvao u repku izgleda al je zvao Montoliva...strasno :S ... Honda je takav polovnjak da je to strasno ali bar trci u odbranu...

Na kraju dva nasa najbolja igraca ove sez...Donnaraumma otrice sezone u Evropi, a vrlo moguce i prvi nakon Maldinija sto se tice za Milan...ako sve bude teklo po planu uskoro medju top 5 golmana u Evropi...
Drugi kojem ja skidam kapu za sve ove sezone je Bacca...u ovakoj ekipi dati 18 golova u Seriji A i plus 2-3 u kupu...ja mislim da bi bilo upitno da Sheva iz najboljih dana sa ovim rosterom mogao isto uraditi...najveci profesionalac koji je dosao u Milan od onih zlatnih godina...i ako ode nista mu ne treba zamjeriti
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply