Milanezi s Balkana
Iskreno, neda mi se raspravljat. Napisao sam bio post, al sam skontao da je bolje da izbrisem.
Sve super
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Matia ponovo najveća pretnja u napadu, nazad ga nisu prolazili. Tokom turnira nekoliko startova na loptu u stilu Maldinija kad je gospodski odnese bez faula. Nije baš bio među najboljima ali sasvim dobar turnir, nadam se da ovo nagoveštava bolje partije u Milanu.
Devilcool
Reply
(07-02-2016, 11:12 PM)Red and black fan Wrote: Matia ponovo najveća pretnja u napadu, nazad ga nisu prolazili. Tokom turnira nekoliko startova na loptu u stilu Maldinija kad je gospodski odnese bez faula. Nije baš bio među najboljima ali sasvim dobar turnir, nadam se da ovo nagoveštava bolje partije u Milanu.

To jedino nagovjestaj da ce mu cijena porasti i da ce Galliani ga prodati ... samo da ga ne proda Juventusu....

Sto se tice Montelle, to je otprilike isti nivo kao Miha, znaci sljedece sezone ganjamo mjesto koje vodi u Ligu Evrope i to je to..treba da se desi veliko cudo da udjemo medju 3, cisto sumnjam i ne vjerujem...

U veznom redu sada Montella zeli "svoje" igrace, kao Matis Fernandes i Badelj is Fiorentine, opet slicno kao Miha sto je doveo Bertolaccia i Kucku...
Mnogo igraca se spominje ponovo s nama ali ono sto mi se svidja to je sto se mnogo vise mladji veze za Milan...Parades, Zeilinski,Pjaca, Kovacic, Rabiot...daleko je to od pravog i gotovog igraca, ali barem mozemo po 4-5 put krenuti iz pocetka sa mladjom ekipom, imamo dobar osnov u odbrani i na golu, sada treba podmladiti vezni red i napad...

Montella ce igrati 4-2-3-1 ili 4-3-3
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Ne škodi malo pozitive Smile
Rečeno je da je zabranjena njegova prodaja, znam da ne znače ništa Galianijeve reči ali ostaće mali siguran sam, bitnije je da Montela radi sa njim kao što je Konte.
Devilcool
Reply
Evo i Arbelou spominju. Ako dodje moglo bi znaciti da Siljo ide.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Vangioni ili Calabria idu na posudbu. Hahahaha eto za šta je doveden Vangioni, da bi ga slali na posudbu
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Jok brale doveden je on s razlogom, izvuko je tu Galiani profit xD
Devilcool
Reply
400 miliona u naredne dvije godine, šta kažete ? Ovo meni zvuči nestvarno..
Reply
Evo objavio je da je prodao Big Grin
http://www.football-italia.net/86836/ber...sold-milan

400 miliona je lepa cifra ,ali ni po koju ali ni po koju cenu ne dozvoliti da Galijani ima bilo kakve veze sa trosenjem tog novca.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
(07-05-2016, 11:24 AM)Sampinjon Wrote: Evo objavio je da je prodao Big Grin
http://www.football-italia.net/86836/ber...sold-milan

400 miliona je lepa cifra ,ali ni po koju ali ni po koju cenu ne dozvoliti da Galijani ima bilo kakve veze sa trosenjem tog novca.

Daj čovjeku priliku prvi put unazad desetak godina čovjek ima novčanu garanciju za dugoročno planiranje transfer politike.. Za ovih tridesetak godina barem je to zaslužio, 20 godina je pravio mašineriju zašto ne bi opet ?!
Reply