ma to care predictttttttttttt skini mi gaaaaa
AJDE NEKA OSTANE OVAKO DO KRAJA
ulazi kloc bonera jebem ti sve
TO JE MOJ KLUB
AJDE NEKA OSTANE OVAKO DO KRAJA
ulazi kloc bonera jebem ti sve
TO JE MOJ KLUB
Milanezi s Balkana
|
ma to care predictttttttttttt skini mi gaaaaa
AJDE NEKA OSTANE OVAKO DO KRAJA ulazi kloc bonera jebem ti sve TO JE MOJ KLUB
02-11-2012, 07:58 PM
wtf???? Nisam gledao zadnjih pola sata i sad pogledam i vidim ovo. Sta???????? Aaaaaaaaaa... ne vjerujem. Ne ljudi, ovo je cudo. Ovo je strasno. Toooooooooooooooooooo..........
02-11-2012, 07:58 PM
toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
kakvo trolanjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa maxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii uf kako me digla ova pobjeda.................................
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Kako vazna pobjeda...tooooooooooooooooooooooooooo!!!!! Pobjeda vrijedna Scudetta... Jeste vidili na kraju svi na centru zagrljeni...to je ekipa !!! Grazie, Maxi Lopez !!! Odlicna izmjena...iako sam navijao da izadje Seedorf ili Ambro...Max je pogodio je s izmjenom... Moram reci i dalje losa, katastrofalna igra u prvom pol, ali u drugom odlican odgovor.... Robinho ne prestaje da me zivcira...samo komplicira jos se plus poslje ljuti... Mali EL Shaarawy...odusevljava...kakvo skolsko kretanje kod gola...svaka cast...po meni s Ibrom od prve min u srijedu... Konacno odgovor....Ali jos ima posla ovde mnogo!!! Bez 13 igraca...niko Udinese nije dobio u Udinama....svaka cast za povratak, momci !!! Salutate La Capolista !!!
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
02-11-2012, 08:09 PM
Sirovo,na silu,igre i dalje bas nije bilo,Seedorf i Binho katastrofalni,ali 3 boda važna ko kuća,samo se nadam da je majmun na klupi izvukao neke pouke iz ove tekme i da ce poćet stavljat igrače koji se trude i zaslužuju 1. sastav,sve možemo ispravit,samo on mora biti pametniji
02-11-2012, 08:11 PM
najbitnija pobjeda sezone.....odlijepili se od udinesea i sad smo prakticki osigurali 2. poziciju.....
odlicno sad do sreda prvi a juve se mora bas dosta potruditi i to 180 min. na gosti za da bi nas pretekli, nie mi jasno zasto nie maxi ispocetka igrao alii sve e OK na kraju.
nego zalosna e ova seria A kat treci na tabeli se ponasa onako defanszivno i na kontrama kod nih u kici. nisam se nadao na pobedi bojao sam sta od povredi sta od ovaj glupi termin 18 00. i sad ce alegri kako mi smo se vratili to e karakter sampiona ![]() FORZA MILAN !!! a i da Amelia za numero uno i daj da kipimo Armero ![]() http://www.youtube.com/watch?v=f28DaJufI...r_embedded
02-11-2012, 08:55 PM
igru briši a bodove piši
![]() ali realno sa ovoliko ozljeđenih igrača i nema nam ko igrati, naročito u veznom redu, da se danas neko od veznih ozljedio nebi nam imao ko ući u igru. hajd ako neko zna nek napiše kad se očekuje oporavak ozljeđenih, naročito kpb-a i aque. ovaj robinho je propao skroz na skroz, treba odsad malog faraona forsirati umjesto njega i na ljeto ga se riješiti, a maxi me je stvarno iznenadio, od trenutka kad je on ušao je milan i počeo da igra. sharawy je klasa to se vidi, sa malim samo treba raditi i imamo igrača za narednih 10+ godina |
« Next Oldest | Next Newest »
|