(02-15-2012, 01:50 PM)Tiziano Crudelli Wrote: (02-15-2012, 01:41 PM)Maji_TZ Wrote: Evo danas novi sastav...Abbiati,Abate,Mexes,Silva,Antonini,Van Bommel,Emanuelson,Nocerino,Seedorf,Robinho,Ibrahimovic...
Vjerovatno ce se to jos koji put izmjeniti u toku dana...
A prema Corriere dello Sport Mesbah na ljevom beku :-)
sve super, mesbah lijevog beka, i mjesto slowdorfa stavit boatenga. i to je to. cak mislim da bi nam bolje dosao maxi lopez s ibrom nego robinho. ostalo mi se svidja.
ali!!! opet isti sistem: 4-3-1-2.
znaci opet covjek nista ne mijenja, tako da olaksava protivniku nacin odbrane i nadmetanja nasem sistemu. mislim, samo uzmes video zapise svi nasi utakmica do sada i skuzis gdje grijesimo i kako nas nadmudrit. nista lakse. to je greska allegrija. nema druge sisteme na repertuaru. jedino ako budemo gubili 0:1 onda ce zadnji 20' pokusat 4-2-4 (sorry, al majke mi izgleda ko da igra FM, pa u zadnjim trenutcima radi istu taktiku kao i kompjuter cccc)
al haj, danas sam uz njega, drzim mu fige da pokaze da je strucnjak, da motivise igrace i da ih dobijemo 2:0 to bi bilo predivno.
Forza Allegri, forza ragazzi, fate ci sognare
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Bice guravo i tesko ko god da bude igrao...Vezni red nije bas pokretljiv nesto,dok su slinavci iz Arsenala mladi i trce ko ludi...Jbg...
Rossonero Per Sempre...
02-15-2012, 04:29 PM
(This post was last modified: 02-15-2012, 04:32 PM by kalla1899.)
(02-15-2012, 08:55 AM)Tiziano Crudelli Wrote: (02-14-2012, 11:49 PM)kalla1899 Wrote: http://www.skysports.com/tv_show/story/0...37,00.html
ja ne vjerujem da normalna osoba ovo moze napisati....jedino pod utjecajem nekih jakih opijata...malo sam grub ali tvoja recenica je zalosna...sorry
Ne razumijem šta sam pogrešno rekao! Ambrosini je standardan u posljednje 4 tekme, znači sve od Caglaria u prvenstvu i djela sezone kada je vezi red cinio Seedorf-MVB-Nocerino i nekad Emanuelson.
Želio sam reći da nije baš toliko umoran jer prvi dio sezone nije se previše naigrao tj početkom sezone imao je ozljedu, a kasnije je više bio na klubi.
Sve ti ovo mogu potvrditi činjenicama. Ne znam zašto napadaš odmah i vrijeđaš ja sam i dalje kultivisan i spreman za diskusiju ali.... :S Ako mi možeš pojasniti šta sam loše rekao ?
znaci igrac od 34 godine ne igra prvi dio polusezone pa odigra 4 utakmice u 15 dana i ti smatras da on ne osjeca umor jer nije igrao prvi dio sezone....kako mozes na to samo pomislit a kamoli napisati...nemogu ti objesniti jer ne razumijes ocito....zaboravi....ne mozes u casu od 2 decilitra uliti litar vode...nema veze
(02-15-2012, 02:42 PM)MEMO Wrote: (02-15-2012, 05:20 AM)Mecong Wrote: [quote='MEMO' pid='22863' dateline='1329247575']
Predict uvijek mora biti pozitivan. Hehe. Ma realne sanse su 55-45 za njih. Imaju brzu mladju ekipu, tehnicki potkovaniju, ali to nije onaj mocni Arsenal od prije par godina. Moje misljenje je da ce proci onaj tko iskoristi veci broj svojih prilika. Ista stvar kao i protiv Tottenhama. Moramo zabiti svoje zicere, moramo!
Ne razumijem?!?!?! Zasto tako mislis???
Milan-Arsenal, kvote ("Better"): 1,95 (1), 3,45 (X), 3,75 (2).
Dobro, sta zelis reci, da su sanse 75-25 za Arsenal, ili mozda za nas? Kome dajes vise sansi?
I zelis reci da ovo nece biti slicna utakmica kao onda protiv Tottenhama. Da smo tad zabili jednu svoju priliku mi bi prosli dalje. Lako moguce da ce opet biti tako. Ili zelis reci da prilika uopce nece biti pa ce odlucivati necije greske u obrani, sta?
te kvote sto si stavio su kvote za prvu utakmicu, a ovaj gore je mislio na ukupan prolaz da je arsenal blagi favorit....evo sad gledam na bet365 kladionici favorit blagi za prolaz je milan(1.83,a na arsenal 1.90)....ja isto mislim da je arsenal blize prolazu....
(02-15-2012, 04:29 PM)kalla1899 Wrote: (02-15-2012, 08:55 AM)Tiziano Crudelli Wrote: Ne razumijem šta sam pogrešno rekao! Ambrosini je standardan u posljednje 4 tekme, znači sve od Caglaria u prvenstvu i djela sezone kada je vezi red cinio Seedorf-MVB-Nocerino i nekad Emanuelson.
Želio sam reći da nije baš toliko umoran jer prvi dio sezone nije se previše naigrao tj početkom sezone imao je ozljedu, a kasnije je više bio na klubi.
Sve ti ovo mogu potvrditi činjenicama. Ne znam zašto napadaš odmah i vrijeđaš ja sam i dalje kultivisan i spreman za diskusiju ali.... :S Ako mi možeš pojasniti šta sam loše rekao ?
znaci igrac od 34 godine ne igra prvi dio polusezone pa odigra 4 utakmice u 15 dana i ti smatras da on ne osjeca umor jer nije igrao prvi dio sezone....kako mozes na to samo pomislit a kamoli napisati...nemogu ti objesniti jer ne razumijes ocito....zaboravi....ne mozes u casu od 2 decilitra uliti litar vode...nema veze
Njegove godine su faktor ali čovječe pa to su profesionalci.. Ambrosini da je kojim slučajem imao minutažu kao Nocerino, Van Bommel kroz dosadašnji dio sezone ja nebih rekao niti riječi ali siguran sam da ove utakmice u zadnje vrijeme kod Maxa nisu uzele danak umoru i da komotno može igrati večeras. Samo sam to replicirao kad je @Maji-TZ rekao da je Massimo igra srijeda-vikend u zadnje vrijeme i da neće biti odmoran za trku, a što nam je bitno večeras!
Maldini je imao 38 godina, Zanetti također pa samo znaš koliko tekmi su znali igrati i na koji način, a ti se meni podrugivaš i podsmijevaš (bezargumentovano me čak vrijeđaš) što sam rekao da nije tolika frka što je Ambro odigrao 4 tekme od Cagliaria, a to je bilo prije 16-17 dana! Činjenica je da je Ambrosini igrao jako malo prvih 5 mjeseci takmičarske sezone i dalje je notorna činjenica da to može biti faktor kada pričamo o energiji i snazi..
Ne znam jel ti poznat pojam akumulirani umor, kako to utiče na sportaše i kako se otklanja. Pogotovo kod nogometaša u poznim godinama. Ti očigledno jedino šta znaš, znaš napasti nekog forumaša bez fakata i činjenica te vrijeđati istog na pomalo bolestan način..
Samo si napisao da Ambrosini ima 34 kuke i da ti je isto ako neko starta 25 tekmi i neko starta 4 tekme kroz 5 mjesci to je tebi potpuno jednako,isto nikakvih razlika..
A od ovog, citiram te: "....kako mozes na to samo pomislit a kamoli napisati..." ledi mi se krvu u žilama i na pomisao da postoje ljudi tako plitki i neuki da je to prežalosno!!
super hajmo se sad svađati, a noćas milan igra vjerovatno i najvažniju utakmicu sezone.
Sve ok, lani se uzeo scudeto, možda će i ove godine, ali ipak je Milan reputaciju stekao u LP i sramota je da već 5 sezona nije igrao u četvrt finalu.
U zadnje vrijeme nas englezi redovno izbacuju, ni sada definitivno neće biti lako, iako vjerujem da se ovaj današnji arsenal može i mora proći, jedino me strah njihovih brzih krila, koje naši super sonični bekovi definitivno nemogu čuvati 90 minuta.
I Ibra bi trebao proraditi u knock out fazi, neće igrati još sto godina, ako misli sići kantu sad mu je krajnje vrijeme
Imali li nekih informacija o sastavu, znam da nema još zvaničnih
(02-15-2012, 02:42 PM)MEMO Wrote: (02-15-2012, 05:20 AM)Mecong Wrote: [quote='MEMO' pid='22863' dateline='1329247575']
Predict uvijek mora biti pozitivan. Hehe. Ma realne sanse su 55-45 za njih. Imaju brzu mladju ekipu, tehnicki potkovaniju, ali to nije onaj mocni Arsenal od prije par godina. Moje misljenje je da ce proci onaj tko iskoristi veci broj svojih prilika. Ista stvar kao i protiv Tottenhama. Moramo zabiti svoje zicere, moramo!
Ne razumijem?!?!?! Zasto tako mislis???
Milan-Arsenal, kvote ("Better"): 1,95 (1), 3,45 (X), 3,75 (2).
Dobro, sta zelis reci, da su sanse 75-25 za Arsenal, ili mozda za nas? Kome dajes vise sansi?
I zelis reci da ovo nece biti slicna utakmica kao onda protiv Tottenhama. Da smo tad zabili jednu svoju priliku mi bi prosli dalje. Lako moguce da ce opet biti tako. Ili zelis reci da prilika uopce nece biti pa ce odlucivati necije greske u obrani, sta?
Mislim da su sanse priblizno kao ove kvote koje sam postavio. Nadam se da nece biti slicna utakmica kao protiv Tottenhama. Protiv Tottenhama Milan nije imao srece i ako je bio bolji i u jednoj i u drugoj utakmici. U ovom takmicenju, pogotovo u ovoj fazi, treba imati dosta srece. Ali reci da je Arsenal favorit veceras na Sn Siru je poveca glupost. Sorry.
Per aspera ad astra!
02-15-2012, 05:51 PM
(This post was last modified: 02-15-2012, 06:34 PM by MEMO.)
Heh, pa ja veceras ocekujem cistu pobjedu Milana, a kad sam rekao da su sanse 55-45 za Arsenal onda sam mislio na obje utakmice. I moras biti realan i reci da mi nikako nismo favoriti jer uz nesto losiju formu u zadnje vrijeme iako Arsenal nije u nekoj formi, moras znati da nama fali par bitnih igraca i da bi se to moglo jako osjetiti.
Al kao svaki milanez vec sam lud i jedva cekam utakmicu i disem sa svima vama i zelim sto vecu pobjedu.
Parma - Juventus pocelo. Zelimo 1x.
 MILANO SIAMO NOI!!!!
Forza Ragazzi....
Rossonero Per Sempre...
|