03-06-2012, 10:48 PM
ustvari treba i Abiatia pohvalit, onaj sut VanPersia sa 5 metara sto je odbranio, i udarac prije toga..
Milanezi s Balkana
|
03-06-2012, 10:48 PM
ustvari treba i Abiatia pohvalit, onaj sut VanPersia sa 5 metara sto je odbranio, i udarac prije toga..
03-06-2012, 10:51 PM
03-06-2012, 10:54 PM
veceras su mi skratili 5 godina zivota...
03-06-2012, 10:55 PM
I to ali onakve dve reakcije su za svaku pohvalu. On je možda i najzaslužniji za prolaz večeras.
Drugo poluvreme bolje, igrali smo našu igru, i dalje dosta grešaka, Ibra slabo odigrao kao i Robinjo, ali bolje mnogo od prvog. Napad je najbolja odbrana i sad se pokazalo. Na kraju važno da smo mi napokon u prvih 8! ![]()
03-06-2012, 11:00 PM
ne znam sta da kazem....arsenal je opet zachokirao....LOL....
nevjerojatna utakmica....prvo poluvrijeme iz nocne more.... ako im ovo nije skola za ubuduce onda ne znam sta ce biti.... idem sad zajebavati topnike.....samo sutiteeeeeee, samo sutiteeeeeeee, samo sutite, samo sutite picke topnickeeeeeeeeeeeeeee
03-06-2012, 11:04 PM
Ma i ja sve mislim da ako smo nekad trebali odigrat ovako lose u LP onda je najbolje da je to veceras...mislim da tesko mozemo ponovit ovako losu igru. A sada sreco jebena daj i nama koga laganog, pa prvo Barca u grupi, sad Arsenal i onda samo nam sad treba Real u cetvrtfinalu....stvarno mislim
![]()
03-06-2012, 11:20 PM
ma sramotno loša utakmica milana, alegri totalno promašio taktiku, lijevog beka i dalje nemamo ovaj mesbah je preloš, robinjo se nije snašao u ulozi nekog kreatora, faraona kao da nije ni bilo...
ali uz sve te negativne strane ipak milan je prosao među 8, i to iz drugog šešira i kao drugi iz grupe, velika je to stvar jer 5 godina nismo bilu u četvrt finalu, valjda će se oporaviti povrijeđeni, naročito je bitan Boateg i malo sreće pri žrijebu i može se i u polufinale, navijam za Apoel/Lyon ili Benficu, a da izbjegnemo naravno Barcu i Real, sa ostalim bi bili tu negdje. do nastavka LP treba se učvrstiti prvo mjesto u prvenstvu
03-06-2012, 11:42 PM
ja sam gledo u nedelju real-espanyol, onaj nas didac vila je strasan u defanzivi zaustavio je ozila i higuaina par puta meda nisu mogli, sve golove real dao preko suprotno strane, na njegovoj nisu mogli nista..mali je brz zna povuc loptu, bolji je nego svi nasi ljevi bekovi zajedno...
03-07-2012, 12:10 AM
prezivili smo. Pogledao sam sazetke onaj penal sta e dosuden e krazba ne videna mezbah se zavrtio sa grb i nie gledao gde e protivnicki igrac branio e samo prostor to e bilo cisti faul u napad.
Ali uglavnoo da kritikuem i ja igrali su svi kao picke sa mali isklucicima urby mezbah sharafi su igraci za leece siena parmakievo.... Ovo e liga sampiona totalno su se izgubli mezbah pogotovo. Na prvi gol krivac e abate morao e da stoi na linii do stativi. vtori opet su imali srecu silva e loso izbacio i poklonkeni penal tako da nema razlog za neku paniku osim da smo mi izigrali gore od nih u prvi duel a za nasu srecu smo se popravili u drugi del.
03-07-2012, 12:33 AM
Da su trazili bolju skolu i opomenu od ove nocas nebi nasli...prvo pol...definitivno najgore u karijeri Max-a...nesto slicno kao protiv Leccea...Ovo je najveca moguca opomena i drago mi je da je Galliani odlucio da prica s Maxom o taktici i svemu ostalom....kako da ekipa sebi dopusti da skoro propusti 4-0...ozbiljna ekipa...
Arsenalu kapa do poda za prvo pol...i pritisak cak su tolko nas pritisli da je Silva prvi put bio izgubljen od kako je dosao u Milan... Jedina dva igraca vrijedna spomena su Mexes i Abbiati ostali me veceras sa svojom partijom ne zanimaju...nadam se samo da nece ovo utjecati na nastavak sezone... I bas je pravo Mexes rekao poslje tekme...'Nothing to celebrate' Tacno tako...kolko su me obradovali prije 20 dana tolko su me razocarali veceras...samo se nadam da ce biti pametni i nauciti dosta iz ovog...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
|
« Next Oldest | Next Newest »
|