Milanezi s Balkana
ajde amelija je na golu možda obranimo penal
kurac
muntari obožava robinha očito
Reply
ja abatea vise ne mogu gledat....3. derbi od zadnja 4 da je krivac za gol.....
Reply
Eto još samo da nam i Cordoba zabije.. :S
AC Milan IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
[Image: gnk.png]
Reply
I gotovo... Moram da priznam da sam se nadao do sad, ali eto. Ostajem pri tome da su nas povrede uništile ovu sezonu iako smo držali prvo mesto uprkos tome pre onog pada. I sudijske greške su takođe imale određenu ulogu. Sada se moraju aktivirati B&G i da dovedu napokon neka prava pojačanja.
Devilcool
Reply
Mnogo sam ljut i iznerviran kako je debilno izgubljena titula i kako Max i kompanija debilno igraju u velkim utakmicama ove sezone...ali volio bi kad bi svi napisali ovde na forumu vase vidjenje sezone ekipe, trenera, igraca...ali nemojte vruce glave...
Da malo "uozbiljimo" ovaj forum...
U narednim sezonama licno moja zelja je druga zvjezdica iznad grba

P.S.
Muntari je lud ko struja
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
dabogda inter slavio u svakom derbiju sljedecih 100 godina...a da mi budemo ispred njih jedno 20 bodova na kraju sezone.....nek slave.....nema ih u LP sljedece sezone.......

muntariju interisti zvizde...a on pokazuje na grb milana....ako to nije zasluzilo ugovor onda ne znam sta je.............
Reply
@huss
Gledam i ja na Areni, mislim da je bio ofsajd, al' ništa to sad ne znači.
Devilcool
Reply
Prvi cu cestitati nasim momcima. Bilo je prelijepih trenutaka ove sezone, bilo je i losih. Kljucnim se pokazala ova zadnja dva mjeseca gdje smo sve izgubili ali nema smisla previse tugovati. Uza sve povrede i sudacke greske jos smo dobro i prosli. Idemo direktno u Ligu prvaka, a to je super, ostat ce svi kljucni igraci, nadam se. Najvise sam sretan zbog toga sto kad vidimo da je Juventus odigrao citavu sezonu bez poraza a mi smo se s njima borili do predzadnjeg kola za naslov onda je to hvale vrijedno. Sad ispada kao da je Juventus nadmocan i da im nismo dorasli, ne, mi smo bolja ekipa od njh, ali su oni imali natjecanje manje, puno manje ozljeda i sudackih previda. Ali bicu velik i u porazu. Cestitke Juventusu na naslovu i svim njegovim navijacima, ali, ako stave trecu zvjezdicu na grb onda su jedna obicna djubrad i ja onda povlacim ovu izjavu i postat ce jedini klub na ovom svijetu kojeg cu "skoro" mrziti. Ne mrzim nikog ali i to se moze promijeniti. Laku noc prijatelji!
Reply
Ljudi, realnost je ta da cemo propasti kao Lazio i Roma sto su propali, te da cemo se sledecih godina boriti za 3 mjesto... P.S. Ibra sigurno odlazi, a i neka ide, nije debil ostajati u ovakvom timu!
Reply
ma već se znalo da je scudeto izgubljen tako da ovo i nije neki šok, juventusu čestitke, zaslužili su uzeti titulu, respekt za sezonu bez poraza.
milan sa puno boljim sastavom je morao biti prvi ali zbog silnih ozljeda, malo sudijskih grešaka, malo više i trenerskih, tanak vezni red i kad se to sve sastavi teško je i moglo više.
sad na ljeto trebaju pokazati muda i fino se svim senatorima zahvaliti, dovesti par veznih igrača s tim što jedan barem mora biti top klasa, dovesti bekove(kakvi mesbah antonini pa i abate to je smješno), prodati robinja pod hitno, aquilanija vratiti nije ništa pokazao, ako ima budala koje bi dale neki ozbiljan keš za pata takođe ga se rješiti, ma uglavnom remont je potreban to je očito ali ne sa ovim besplatnim polovnjacima i nekim posudbama od genove već pravim igračima, a trenera mjenjati samo ako se može dovesti neko provjereno trenersko ime, nikakav pep gvardiola i sl
Reply