Milanezi s Balkana
Svi furaju Ducati ili Yamahu, al mi FURAMO Hondaaaaa!!!
hehe
dobio 10, svaka cast, ja se nadam da ce ovo biti nas novi i vjecni Rui Costa. Jer decko ima sve karakteristike da igra tu ulogu pored Kake. E sad jos samo da onaj Mario i Sharawi prorade, i naprijed smo sredjeni. Nazad Monto i De Jong sa Poli kao zamjena, odlicno.
Cujem da Matri odlazi vec u januaru. Jel moguce? Jel im napokon doslo iz guzice u glavu? juhuuuuuuuu e moj Allegri koju si ti budalu doveo. I evo sad hoce i Astorija. Navodno on ce rijesit nasu odbranu. Pa nazalost moramo da platimo 13 mil. jednog Astorija, jer nas idiot, pardon ne smijem se ovako izrazavat, recu samo: panchina di merda, nije u stanju napravit od jednog normalnog defanzivca igracinu. Ima toliko bolji solucija za tu poziciju gdje se ne moraju bacat toliki milioni, ali nazalost uprava nam je takva da trpe ovog idio... pardon panchinu di merda i bacaju milione, nego da odma skontaju pokvareno drvo i odma ga srezu u korijenu, i naprave nesto kako treba.
Iskreno molim Boga da veceras pobijedimo, i prodjemo dalje, i da onda napokon se zahvale panchini di merda, i zapocnu vec sad novu eru sa novim trenerom. Jer sta ti vrijedi to sto se Allegretto izderao na igrace u kabini protiv Livorna, kad on sam nema pojma sta radi? Sto se neko njemu ne izdere kad napravi sranja skoro svaku tekmu? Kako njemu niko nema pravo da kaze: konju, pravis gluposti u 4 utakmice od 5? E moj Milan, na kako niske grane si spao. I to sve zahvaljujuci tvom Gallianiu i Braidi, koji su otjerali sve sto je valjalo i doveli lakrdiju pocev od panchine di merda, pa preko silni kambodzanaca, poluproizvoda, wann-a-be-star i naravno kulminiralo sa Matrijem.

Braida - Galliani - Allegretto
MARS IZ MILANA!!!!

p.s. Leonardo i Maldini su napustili klub radi ove prve dvoice, a panchina di merda naziv, za one koji me ne znaju, se odnosi na njegovu slavnu titulu (nazalost jedina svijetla tacka u njegovoj karijeri) Panchina d'oro koju su mu dodijelili (vjerovatno pod utjecajem alkohola, drugo obrazlozenje nema)
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Hvala bet365 kladionici i kvoti 6 live na galatasaray....cigani ispali...kako mi drago
Reply
Red je bio da ozvaniče. Ne gledam na njega kao nekog spasioca već kao igrača koji je bio potreban ovom timu, kreativac i tehničar u veznom redu, potencijala da postane igračina ima ali otom potom. Marketing zbog njegove nacionalnosti je lep bonus. Kad god sam ga gledao bio je glavni pokretač protiv postavljene odbrane sa kakvom mi imamo problema. Ima svoj prepoznatljiv potez, lob lopte u prazan prostor, biće interesantno to gledati, sa njim i ovakvim Kakom upošljavanje napadača ne bi trebalo da bude problem kao do sada. Zanima me kakvu će odbranu igrati, to treba da bude na nivou.
Milan nastavlja da jedini drži koliko toliko italijansku tradiciju u lš (bez obzira na ishod večeras) . Sa ovakvom ekipom Juve je morao do bar prvih 8, još su dobili laku grupu a uzeli samo 1 pobedu. Eto kad su oni ubedljivo najkvalitetniji u Italiji vidiš kakvo je stanje, iako je Kalčo jači ove sezone mora još napredovati. Inače igra se finale LE u Torinu, eto im motivacije. Ima dosta Italijana sada u tom takmičenju, bio bi red da ostvare dobre rezultate jer je koeficijent sve gori.
Paco nam se napokon vratio i biće na klupi, odlična vest. Razbio se slabi tandem, Bonera upada a izgleda da je Zapata tu uz njega, bili su dobri prošli put mada je Mekses ipak najkvalitetniji defanzivac pozadi. Urbi ima manju povredu pa neće rizikovati, Konstant se valjda malo opametio pošto vidi da od klupe onakvom igrom neće da mrda. DES napokon na primarnoj poziciji. De Jong nije najspremniji ali je previše bitna utakmica. Muntari izgleda kreće, ako odigra kao i obično u bitnim mečevima ništa protiv ali sa njim se nikad ne zna. Najjači trojac napred napokon kreće, red je bio da ih vidimo.
Njima nema De Jonga koji je medju najbitnijim igračima.
Devilcool
Reply
Juventus ispusio!!! Uh da mi je bilo da vidim Kontea!! I da vidim Tuttosport naslovnicu sutra! Najgore novine u Italiji!
Reply
Zdravo drugari Okmilan,
čekam večerašnju utakmicu i malo čitam po netu i vidim u primaveri kod pipa ima dosta ovih što se na IĆ prezivaju Sagrin
hajd za ove slovence na B sam znao, i modića bosanca, ali zna li iko ko je ovaj Simic, piše da je čeh a nešto mi Simić (ili možda i Šimić) još Stefan ne zvuči baš kao čeh, pa zna li iko nešto o njemu vidim u odbrani igra.

A što se tiče večerašnje utakmice sa Kakom u formi i balonjom koji se takođe diže nebi trebalo biti problema, a ako ne možemo pobjediti ili u najgorem slučaju remizirati sa ajaxom ne trebamo ni igrati u LP.
Reply
MILAN: Abbiati; De Sciglio, Zapata, Bonera, Constant; Montolivo, De Jong, Muntari; Kaka, Balotelli, El Shaarawy

Muntaria nema 20 dana i onda samo upadne u sastav....Madjionicar Constant ponovo na ljevom beku !?!?...Sada odjednom Bonera u prvi 11 Big Grin ... covjek ne zna sta ce sa ovolikom igracima Smile .....U napadu dobri, samo Elsha se mora osloboditi, nakon povrede ovo sto je igro odigro je lose pravo i u velikom grcu...

Na store acmilan pocela je prodaja dresova Honda sa brojem 10...tako da je tu fakticki sve sad rijeseno...Honda je i zvanicno nas ....

@Tzar ... http://www.acmilan.com/en/teams/youth_te...38/players ... sastav Primavere ...Da taj mali je Ceh i igra beka...imaju dva Slovenca i Bosanac...ali ima jedan Madjar igra ljevog beka...KRISZTIAN TAMAS ... zovu ga madjarski Bale Smile
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Čitam 2 izraelca izbodena u Milanu danas. Ako ko ima više info neka izbaci.

A navodno su u toku dana izraelci napali neke demonstrante u Milanu, koji uopšte nisu imali veze sa utakmicom
http://www.youtube.com/watch?v=EL4xXRV9Fmo&app=desktop

kako bi ih dobri stali FDL rasuli
Reply
Hvala Bogu pa mu nije slomio nogu. Ne vjerujem da Montolivo može učiniti takvu glupost. Al sta je tu je. Nadajmo se da ćemo izdrzati. Ajmo jedna kontra i gotova prica.
Reply
Idemo hejteri, alegri sve ti jebemo po spisku, ti si nagovorio Montoliva da napravi crveni karton...Kako ste ljudi (pojedini) dosadni sa pljuvanjem Alegrija, i ja bi volio da ga maknu, al kolko vi preuvelicavate, to je katastrofa... Ovaj doktor pise ne moze Alegri uzet jednog stopera da napravi od njega igraca?!? Posto su ovo sve sami wonderkidovi u milanu...
Reply
http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/pho...1386792646

jadna mu majka ako ispadnemo
Reply