View Single Post
Old 19-11-2006, 02:21   #5319

Warp05

Registered User

Warp05's Avatar

Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
Warp05 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Tony29.
Mada i nije vazno. Stvar je u tome sto je Juve konstantno na meti suca. Deschamps i svi iz Juvea se zale na sudjenje, ali to nema ni po medijima ni po novinama. Svaki put nam ozljede nekog igraca, a nitko ni zuti karton ne dobije ( u zadnjih 3 tjedna ozlijedili nam Legrotiaglea, Del Piera, Zalayetu, Trezegueta, Marchionnija a danas i Zannettija), dok svaki start Juveovih igraca je ili zuti, ili crveni ili penal.
A jos interesantnije je da Juve koji obicno ima 80% possesion, i stvara minimum 20 sansi po mecu, nije dobio nijedan penal do sada u ovih 12 kola. Cak se i Trezeguet zalio da ga izgleda treba neko ubiti da mu sudac svira penal.
E pa to je druga liga, lošije momačdi, lošiji suci, lošiji tereni, ......

U svakom slučaju, dobrodošao Tony, meni ne smetaš, dapače, malo raznolikosti da nebude monotono na forumu, naravno dok je sve u granicama neke pristojnosti i korektnosti, što si do sada i pokazao...

A šta se tiće Milana, pa koga oni mogu dobiti, ovo je 5 il 6 pu ove sezone da 0-0 završava tekma (ajd bar nisu izgubili), nisam gledao kako su igrali, al to više nije ni bitno, mogu igrat i super al ako postižu ovakve rezultate loše je. Teško ćemo mi do Champions Legue sljedeće sezone i već me ozbiljno strah hvata, jer bez toga nema para, nema pojačanje, čak i prodaja nekih igrača je moguća. Promjene su potrebe,(već po 8 put govorim). Al me živcira tio što svi negiraju da je nekakva kriza, ak ovo nije kriza za klub koji je navikao nas sve na pobjede i viskoe pozicije i ambicije onda neznam šta je kriza. Treba reč loše je, Carlu nogu dat, uzet Lippija do poluseznoe da upozna igrače malo, pojačat se na zimu i drugi dio prvenstva gazit...

Campioni d`Europa
Warp05 is offline   Reply With Quote