Napokon sam stigao nešto napisati...
Više "faktora" je utjecalo na ovu našu krizu.
Prvi je očigledan i odnosi se na škrtost uprave. To je vrlo jednostavno, oni žele iscijediti svakog igrača i izvuči 150'% od njega, a to ne ide uvijek. Carlo ipak nije kriv što na klupi ima Favallia, Cafua, Simica, Brocchia...
Galliani mi se počeo gaditi, kao i Berlusconi koji samo sere po novinama i pravi se lud. Kome uopće treba taj Ronaldinho? nikome! I wenger ga sprda i kaže da to što 3 puta dnevno govori na televiziji ne znači da je najbolji na svijetu! Razumijem da mi trebamo iskusne igrače, ali mi smo profesionalni klub, a ne nekakva sprdačina za ostarjeve velikane.
Svaka čast Cafu-u, on je za mene najbolji desni bek kojega sam u životu vidio. Treba ga zaposliti kao skauta ili tako nešto, pošteno se oprostiti s njim. Ali on igra sramotno!! Pa Juve je uzeo besplatno Grygeru, Casseti je u Romi, kao i Cicinho... Corluka je čak odličan za tu poziciju, 10 puta jači od Cafua, a može i stopra ( samo primjer ). Svijet je pun super desnih bekova, u svakoj mladoj reprezentaciji imate poi jednog dobrog! Sigurno smo mogli naći dobru zamjenu za Odda...
Favalli - ??? Koji k..... je to?? Serginho i Favalli isto trebaju spakirat torbe i hvala lijepo. Razumijem da klub ima poštovanja prema igračima, ali ipak ne rade pošteno svoj posao. Kad više ne možeš - ne možeš i gotovo.
Brocchi - ?? isto tako... ciao.
Emerosn - ok igrač za zamjenu, puno bolji od Brocchia.
Gila - jako mi je žao jer sam imao puno vjere u njega ali ovo nema smisla. Pa svi napadači na svijetu su bolji od njega. On košta 30 mln i jedino što moze je dodat jednostavnu loptu na 5 metara. Pa to mogu i ja!!!
Eto, po meni se te stvari trebaju mijenjati. Nama nažalost treba 5 igrača da bismo postali supersila, iako smo prvaci Europe. Ali mi dobro znamo da scudetto imamo jedan u 8 godina! 2 beka, brzi vezni i špica! Ako mi ne možemo uložiti 50 mil na mercatu onda jebeš klub, ozbiljno!
pogledajte malog Nasria, samo čekam da ga Arsenal ili Real uzmu pa ćemo se čuditi za 2 godine kako je dobar... Quaresma, Rothen, Duff...hrpa igrača je dostupna ali mi ne želimo dati novce i to je jedino objašnjenje.
A pogledajte Kaku, uopće ga ne treba kriviti ako ode. Pa mrcvare ga tamo u napadu umjeto da čovjek igra fino u sredini kao i prije. Jeste vidjeli sta je radi kada je stao na srednjeg veznog?? GAZIO IH JE SAMM!! I onda mu Carlo na kraju sere što nije igrao desno. Kaka' kaže da je u sredini on ključan igrač, a Calo na to da to nije bitno, ili tako nešto koliko sam uspio shvatiti... I onda kaka': "a tako...ja sam kriv..." Eto šta majmun Carlo radi! debil.
Vi znate da ga nikad nisam volio, ali šta da kažem kad osvojimo LP, moram ih sve pohvaliti. Samo čekam da Gourcuff ode fino kod Wengera pa za 2 sezone počne igrati kao Fabregas i zabijat s 30 metara, što on i može. A Pato, sretno mu bilo s Carlom...
Lippi je naravno moj san za milan, iako mislim da bi nas mogao preuzeti Baresi ili čak Billy ako Carlo ikada ode, u što sumnjam jer Gallianiu odgovara trener koji se nikada ne buni.. Ma sve je to smiješno, treba ih napast bocama pa nek proimisle malo

šalim se.
I da, golmani! Pošaljite ih sve u vražju mater i kupite nekog normalnog prosjećnog golmana koji bilo šta može skinit. VEć su nam golmani uzali 6 bodova, ne suci!!